stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Σακιρα ειπε η υπηρεσια φιλε μου....Φυλής 59:
{Διωξτε της ξεπέτες απο την οδο Φυλης!
}
stam_90, η Σακίρα ήταν η η Σαμπρίνα;
Άρχισε τα ακάποτα και Σακίρα...
Σακιρα ειπε η υπηρεσια φιλε μου....Φυλής 59:
{Διωξτε της ξεπέτες απο την οδο Φυλης!
}
stam_90, η Σακίρα ήταν η η Σαμπρίνα;
Άρχισε τα ακάποτα και Σακίρα...
Είναι προβλημα αυτο φιλε παντα στο τσακ πριν φυγει τελειωνα παντα με καποια!καλο που το ειπες γιατι αναρωτιομουν για τις κριτικες σου...βλεπω πας σε πρωτοκλασατα της φυλης και δυσκολευεσαι...
Με κακή πίπα και πολλή κρέμα στο μουνί, ο yomairam έκανε σημαντικές προσπάθειες να "φτιαχθεί" ψυχοσωματικά.πολυ ωραια η κριτκη του yomairam για τη σαμπρινα,τοσο οι σκεψεις του οσο και
η συμπεριφορα του γενικως...τελικα καταλαβαινουμε οτι οσο καλυτερα μεταχειριζομαστε
εναν ανθρωπο τοσο καλυτερα παιρναμε μαζι του,οτι δινεις παιρνεις γενικως...η σαμπρινα
ηταν νευριασμενη αλλα ο φιλος εχοντας την αναλογη συμπεριφορα φαινεται να την περασε στη κοπελα και να περασαν καλα και οι δυο τελικα...
Το παραδοξο με την κριτικη για Μαριλυν στο Ισμηνης 2, δεν ειναι τοσο το περιεχομενο της κριτικης αλλα οτι δεν φαινεται απο ΠΟΙΟΝ γραφτηκε..........
Πως μπορει να γινει αυτο?
Διακοπες ειμαι............καλά ρε ινδιάνε .. εσύ υποτίθεται ότι είσαι διακοπές...
Διακοπες ειμαι............
Εχεις δει να γραψω κριτικη, ή να παω σε studio?
Μια χαρα.αααα μάλιστα.. απλά για να μην χάσεις την φόρμα σου..
περνάς καλά ρεεεεεεεεεεεεεεε????????????????????????
Μια χαρα.
Και απο σεπτεμβιο να κανονισουμε και κανενα τσιμπουσακι.......
Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ το ρεμαλι που ειναι?
Μόνον φτιάχνοντας την αυταπάτη του ήταν δυνατόν να ολοκληρώσει με την Μάντυ."Ε, εκεί και είπα πως αν χύσω θα είναι με την εικόνα της γυναίκα μου στα γενεθλιά της που αυτή τη στιγμή κερατώνω... "
Ρε ηρωα, εισαι ειδωλο, σε προσκυναμε ολοι...
Σε στουντιο, τα χεις σκασει και φαντασιωνεσαι τη γυναικα σου για να χυσεις! Α ρε Μαντυ, τα πανω κατω φερνεις, αξεχαστη θα μεινεις στον συναδελφο.
Φίλε έχεις δίκιο όπως αποδείχτηκε αλλά εκείνο το βράδυ ήταν ότι καλύτερο βρήκα για κώλο (και ο χρόνος μου τελείωνε).Φυλής 66-Τάνια:
{ΨευΤάνια
...Άκουγα την τσατσά που φώναζε στην κοπέλα να τελειώνει: Τάνια, τάνια, τάνια...
...κάθε λίγο και λιγάκι!
Λέω θα αργεί πολύ να τελειώσει ο συναγωνιστής μην πτοήσαι!
Στον επόμενο ΤΑ ΙΔΙΑ: Τάνια, τάνια, τάνια...
...ΜΑΣ ΤΑ'ΣΠΑΣΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ!
Αμάν λέω, δεν μπορεί και ο άλλος να είναι αργός, ξεπέτα την βλέπω....}
seducer, αμέσως μετά το ανωτέρω γεγονός έπρεπε να ντυθείς να πάρεις τα λεφτά και να φύγεις.