Επισκέπτης
"παγωτομηχανη μερεντας τυπε"
Δηλαδή είναι κάτι κ ρ ύ ο ?
Υ.Γ. Κeep the (cool) road Ja... εεεεε... Τύπε!
Δηλαδή είναι κάτι κ ρ ύ ο ?
Υ.Γ. Κeep the (cool) road Ja... εεεεε... Τύπε!
1) καταρχην αμα σε παρουνε χαμπαρι οτι ανεβαζεις κριτικες κλπ(γενικα αναφερομαι,οχι σε εσενα προσωπικα) και ποιος εισαι...τη πατησες φιλε...λογικο ειναι να υπαρξουν "εκμεταλλευσεις",αφου το χρημα ειναι μπολικο ,ευκολο και σε χρονο ντε τε.
2) υπαρχουν ατομα που εχουν αρνηθει και δεν ειναι μονο ενας..... ;). σε μερικους(λιγους ισως) υπαρχει ακομη η λεξη αξιοπρεπεια και εχουν τη νοοτροπια να μη ξεπουλιωνται.
να ρωτησω κατι παρα πολυ απλο??αν οποιοσδηποτε απο εδω, παει σε ενα studio η μπουρδελακι και του πει η τανα οτι με τα μισα χρηματα θα του κανει full προγραμμα (ακαποτο στοματικο, πρωκτικο, ισως και cim-cif), δηλαδη με 50-60 ευρω ολα αυτα και κατσει μαζι του 20-30 λεπτα στο δωματιο, αρκει να ανεβασει μια φοβερη κριτικη, υπαρχει καποιος που θα αρνιοταν????δε νομιζω.......
ειδικα, αν ακολουθησουν και 2-3 ακομα αρκετα καλες κριτικες (οχι τελειες)...ε, δεν θελει και πολυ...την εκλεισε την πελατεια η τανα...ποσες φορες διαβαζουμε στις ημερησιες ενημερωσεις σχολια για διαφορες κοπελες που εχουν ομως μια κριτικη???γιατι οσοι σχολιαζουν στις ενημερωσεις, δεν ανεβαζουν και κριτικη να τις διαβαζουν ολοι????για ολα τα παραπανω εχω τοποθετηθει και παλαιοτερα και δεχθηκε σφοδρη επιθεση...τα συμπερασματα δικα σας...............
στον κουβα τυπεΡε σεις πού πήγε ο Παίχτουρας ?
στην κουβα θα πηγαινε αμα δεν πηγαινε κουβά.......
Στην Κούβα;
οχι ρε συ. αυτη δεν ειναι παραπλανητικη!www.bourdela.tv/content/view/1187/1/#jreview_15612]http://www.bourdela.tv/content/view/1187/1/#jreview_15612[/url]
τι παει να πει πιπα γυρο ρε φιλε; μην γραφετε παραπλανητικες κριτικες και την πατησει κανας συναγωνιστης....νομισα με την κοπελα φαγατε και γυρο στο ξενοδοχειο ........
το πιασες τσακαλι.....οχι ρε συ. αυτη δεν ειναι παραπλανητικη!
παραπλανητικες γραφει μονο ο Cheyenne! ;)
ε καλα. δεν θελει και να εισαι και επιστημονας....το πιασες τσακαλι.....
στην κουβα θα πηγαινε αμα δεν πηγαινε κουβά.......
πλακα πλακα μπας και τα κονομησε και πηγε κανα μουντιαλ;
ωραια λοιπον τα κοβω τα 30ρια. δεν υπαρχουν πια.[size=14pt]Η............ low budget [/size]
Ειλικρινά απ τις πιο έγκυρες και αξιόπιστες κριτικές που εγω τουλάχιστον έχω διαβάσει.
Μπράβο στον φίλοmouni_lover
Η low budget version ..., Δευτέρα 28 Ιούν 2010, στις 07:47
Γράφτηκε από τον mouni_lover - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 1000 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Γιάννα)
Συνολική βαθμολογία 7.3
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 7.0
Πρόσβαση/Parking 10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 7.0
Ομολογουμένως πολύ καλώς χώρος!πηγα το πρωι.δουλευε η Γιαννα.οταν ρωτησα αν ισχυει το 30αρι ,η ευγενεστατη τσατσα φανηκε να δυσανασχετει λιγο.Στα της πραξης τωρα...Η Γιαννα εχει ικανοποιητικο σωμα με πολυ ωραιο στηθος και ρωγες!η πιπα ηταν μετρια.ανεβηκε απο πανω μου για πολυ λιγο κ μετα ιεραποστολικο οπου κ κατεθεσα.δεν ειχε κουβεντα πριν ή μετα.πιστευω οτι στα πιο ακριβα προγραμματα θα ειναι καλυτερα,παρολαυτα εμεινα ικανοποιημενος.
θα ξαναπαω!
(στον χωρο βαζω 10,αλλα δεν μου το επιτρεπει το συστημα)
Πληροφορίες Επίσκεψης
Προκαταρκτικά: Ναι
Όνομα κοπέλας: Γιάννα
Ημερ/νια επίσκεψης: 24.06.2010
Βάρδια επίσκεψης: 1η (πρωινή)
[size=14pt]Επιβεβαιώνω όσα λέει και με το παραπάνω.
Πράγματι και σε μένα στραβομουτσούνιασε και η τσατσα και η κυρία για το 30άρι, σχεδόν λιγούρη δεν με είπαν, μέχρι που ντράπηκα και άφησα στο κομοδίνο και άλλα 20 .
Φυσικά δεν ξαναπατάω ούτε σε αυτη ούτε στο κολομάγαζό τους.
Διαφημίζει με 30άρι.
Δεν το αναφέρει όμως η τσατσά.
Όποιος δώσει 50 ρέστα δεν παίζουν!
Όποιος δόσει 30 με τον τρόπο τους του δείχνουν να καταλάβει πως θα περάσει τέλεια ξεπέτα εκτός άν συμπληρώσει και με άλλα.
Μακριά!!![/size]
και εμεισ οι φτωχοιωραια λοιπον τα κοβω τα 30ρια. δεν υπαρχουν πια.
αφου σε μερικους δεν αρεσει πως τους κοιταει η τσατσα οταν παιρνουν το προγραμμα τον 30ευ τι να κανωκαι εμεισ οι φτωχοι
να ερθω εγω που ειμαι πιο καλοσυνατοσ και να με πληρωνετε σε ειδοσ???ειμαι και κοντααφου σε μερικους δεν αρεσει πως τους κοιταει η τσατσα οταν παιρνουν το προγραμμα τον 30ευ τι να κανω