Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
Φτάνει ? Να συνεχίσω ?

Δε σε καταλαβαίνω ρε φίλε !

Η δε καταλαβαίνεις γραπτά Ελληνικά ή δεν καταλαβαίνεις γενικά !

Οσο για το τι γράφει ο Πιάτσας, ξέρει πολύ καλά τι γραφει και γράφει αλήθειες κι όχι παραμύθες ! Αυτό του έτυχε αυτό γράφει!
Πληροφοριακά ο ίδιος ο Πιάτσας έχει πεί, οτι γι αυτόν η Σαμάνθα δεν του έλεγε τίποτα ! Για μένα όμως ρε φίλε, όπως και για αρκετούς άλλους εδω μέσα ήταν Θεά !

Είναι ΄κριμα να συζητάμε τα αυτονόητα, αλλά έχεις τεράστιο θράσσος ή τεράστιο κενό ! Σόρρυ !
η αληθεια ειναι οτι οι συνολικες βαθμολογιες του αγγιζουν το αριστα!σχεδον σε καμια δεν εχει βαλει κατω απο 8!!αυτη ειναι η αληθεια!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Α ! Το Ισμήνης ανήκει στα ΑΧΤΟΥΝΓΚ ΜΠΙΤΕΝΑΔΙΚΑ που είναι ΞΕΠΕΤΑΔΙΚΑ ! :2funny: Μήπως γι αυτό παρεξηγήθηκες !?

Αλλά το άλλο (Νικι) δεν ανήκει στην ίδια αλυσίδα ! Δυστυχώς για σένα !

Ελα γρήγορα ζήτα ταπεινά συγγνώμη, απο τα σεβαστά μέλη, που σπατάλησες το χρόνο και τις σελίδες με τις φαντασιώσεις σου!

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
Α ! Το Ισμήνης ανήκει στα ΑΧΤΟΥΝΓΚ ΜΠΙΤΕΝΑΔΙΚΑ που είναι ΞΕΠΕΤΑΔΙΚΑ ! :2funny: Μήπως γι αυτό παρεξηγήθηκες !?

Αλλά το άλλο (Νικι) δεν ανήκει στην ίδια αλυσίδα ! Δυστυχώς για σένα !

Ελα γρήγορα ζήτα ταπεινά συγγνώμη, απο τα σεβαστά μέλη, που σπατάλησες το χρόνο και τις σελίδες με τις φαντασιώσεις σου!
μολις μου απαντησες φιλε μου....ποια αλυσιδα προωθει...μαλλον η κοπελα (νικη)δεν του <εκατσε> οπως ηθελε...και δεν της εβαλε πολυ καλη βαθμολογια...αλλα μην τυχον πειραξουμε το συγκεκριμενο studio....ας πουμε οτι ηταν λαθος της κοπελας....ασε φιλε μου...πολλοι εδω δεν ειμαστε ηλιθιοι...και καταλαβαινω την πρεμουρα καποιων να τον υπερασπιστουν απο το να το κανει ο ιδιος...
εχεις δικιο...για την τριγγετοαλυσιδα δεν εχει γραψει ποτε καλη κριτικη...ολως περιεργως...ενω για το στουντιο του παραδεισου ειναι γεματος!!!!ασε φιλε μου...καταλαβαμε...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Νταξ ρε φιλαράκι,

ασε τον Τσεγιέν και τη παρέα του στο δρόμο τους και τράβα κι εσύ τον δικό σου !

Ισως κάποιες φορές, όταν κάνουμε λάθος εκτίμηση, είναι τελικά σωστό να :

- Ξέρουμε να ζητάμε συγνώμη και να το εννοούμε
- Μπορούμε να κάνουμε και την αυτοκριτική μας

Δε σου βάζω δύσκολα (...υποθέτω )

Αρκετά με τα εκτός θέματος απο μένα !

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
Νταξ ρε φιλαράκι,

ασε τον Τσεγιέν και τη παρέα του στο δρόμο τους και τράβα κι εσύ τον δικό σου !

Ισως κάποιες φορές, όταν κάνουμε λάθος εκτίμηση, είναι τελικά σωστό να :

- Ξέρουμε να ζητάμε συγνώμη και να το εννοούμε
- Μπορούμε να κάνουμε και την αυτοκριτική μας

Δε σου βάζω δύσκολα (...υποθέτω )

Αρκετά με τα εκτός θέματος απο μένα !
εισαι δηλαδη τοσο σιγουρος οτι εγω κανω λαθος ε?
ok, οποιος διαβασε εβγαλε τα συμπερασματα του...ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Νομίζω ότι η συζήτηση έχει επεκταθεί πολύ περισσότερο από εκεί που χρειάζεται και δεν βλέπω κάποιον ιδιαίτερο λόγο να γίνεται κάτι τέτοιο.

Σαφώς αν η παρέα θέλει να το συνεχίσει, τότε αυτό είναι απόλυτα σεβαστό!  :)

Στις κριτικές του ο  CHEYENNE είναι ακριβής ως προς το κείμενο που παραθέττει. Στις βαθμολογίες, μπορεί να ειπωθεί είτε ότι είναι γαλαντόμος είτε ότι είναι πολύ ευγενικός.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
εισαι δηλαδη τοσο σιγουρος οτι εγω κανω λαθος ε?
ok, οποιος διαβασε εβγαλε τα συμπερασματα του...ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο...

Ρε φιλαράκο
όταν κάποιος ανεβάζει μια κριτική, δίνει καπόιες πληροφορίες, για το πως τα πέρασε και τι του άρεσε ή όχι ! Στη συνέχεια καθένας απο μάς, διαβάζει τη κριτική (ολόκληρη κι οχι μόνο τις βαθμολογίες) και αμα του φάνηκε χρήσιμη ή αντικειμενική την κρατάει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, αν όχι την πετάει.
Δε σημαίνει δηλαδή οτι αν καπόιος πέρασε γαμάτα, το ιδιο θα ισχύει για όλους ή το ανάποδο.
Επίσης, αμα δεν του άρεσε η φάση,  άλλος το λέει ευγενικά, π.χ : "Δεν θα την ξανάβλεπα", κι άλλος το λέει σα βαρκάρης.
Προσωπικά δεν είμαι και πολύ ευγενικός στις αρνητικες κριτικές μου, ...αλλά ούτε και βαρκάρης (πλην ελάχίστων εξαιρέσεων :2funny:)
Απο την άλλη, για την τριγγε-αλυσίδα, μόνο κατ εξάιρεση διαβάζω και καμιά καλή κριτική. Οσον αφορά εμένα, την έχω καρα-κατα μαυρίσει (την αλυσίδα).
Ενυ γουέϊ που λένε και στο χωριό μου, νομίζω οτι αμα το παρακολουθήσεις το άτομο, θα δεις ότι έκανες λάθος εκτίμηση και ίσως βιάστηκες,...

Πάμε τώρα να πούμε για κανά γαμίσι καλό ή κακό, σε καμιά πουτάνα ! :grin:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.012
Πόντοι
12.056
Πεσιμο στον Πιτσιρικο
Πεσιμο στο Πιατσα
Πεσιμο στον Ινδιανο τωρα...

Spoon ετοιμασου...ερχεται η σειρα σου  :rockon: :rockon: :rockon: ;)

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εγω δεν συμμετεχω σχεδον καθολου στο φορουμ , απλως παρακολουθω! ο τσεγιεν οπως και καποια αλλα παιδια που κανουν τσαρκες ειναι απολυτως αντικειμενικοι! το φθινοπορο ειχα ζητησει πληροφοριες οντας νεος στο ''χωρο'' απο τον τσεγιεν , οπως και απο αλλα παιδια οπως τον  σπουν και παντα ειναι προθυμοι να απαντησουν

και αν ηθελαν να θαψουν καποιο στουντιο , οταν κανουν τις τσαρκες τους δεν θα περναγαν απο αυτο!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Εὖγε κ. Πύραυλε διὰ τὸ σθένος σας νὰ συνουσιάζεσθε μὲ τὴν πρωινὴν δρόσον (σχεδόν)

Δεν πρόκειται για σθένος, αλλά για ιδιοσυγκρασία.
Είναι δηλαδή σα να λέμε ότι αυτός κάνει κακά του το πρωί, κι ο άλλος κάνει κακά του το βράδυ...

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Δεν πρόκειται για σθένος, αλλά για ιδιοσυγκρασία.
Είναι δηλαδή σα να λέμε ότι αυτός κάνει κακά του το πρωί, κι ο άλλος κάνει κακά του το βράδυ...

Με τον παραπάνω ορισμό εννοείται τις πράξεις ή τα εκάστοτε προϊόντα αφόδευσης; :think:

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εγω παντως απαντηση δεν εχω παρει...και θα ηθελα να μαθω και απο αλλα μελη τι αποψη εχουν περι του θεματος...ειδικοτερα απο τους πιο παλιους...
Αφού ζητάς κ την γνώμη μας θα σου πω πως έμενα προσωπικά η απάντηση του τσαγιεν στην απορία σου με κάλυψε. Καλά κάνεις κ είσαι καχύποπτος με διάφορες κριτικές αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είσαι λάθος μην κοιτάς τα νούμερα διάβασε τα κείμενα που γραφεί ο καθένας  για να δεις εάν είναι αρνητική η κριτική ή όχι.
Από τον τσαγίεν άλλη είναι η απορία μου….

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Τις πράξεις, ασφαλώς!

Ευχαριστώ για την επισήμανση! Σ'αυτό πόνταρα κι εγώ. Είναι άλλωστε κάπως δυσάρεστο η συγκεκριμένη σωματική ανάγκη να έρχεται με ωράρια, έτσι δεν είναι; :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
αν απο την φυση σου εισαι γεναιοδωρος ανθρωπος, τοτε καλο ειναι να ενημερωνεις εξαρχης τους υπολοιπους συαγωνιστες οτι οι κριτικες σου ειναι λιγο παραπανω τσιμπγμενες προς τα πανω για να μην <παρασυρεται> καποιος ευκολα και αν πηγαινει καπου που τελικα δεν θα τον καλυπτει.οταν βαζεις για παραδειγμα 9 σε μια κοπελα, και καποιος αλλος 6, τοτε υπαρχει ζητημα.και δεν δεχομαι την υποκειμενικοτητα του βαθμου, γιατι οταν βαζεις σε κοπελα 9 (αφαιρω το παρκινγκ και την συμπεριφορα της τσατσας), τοτε αυτη αγγιζει την τελειοτητα!τοσες πολλες ειναι που αγγιζουν την τελειοτητα???? :think:
οτι κανεις πολλες τσαρκες ειναι θετικο για σενα, αλλα και για εμας που τις διαβαζουμε.οτι σου δειχνουν αλλη οικειοτητα οι κοπελες που σε ξερουν, σημαινει οτι <εργαζονται> με υπερβαλλοντα ζηλο με σενα, αλλα με λιγοτερο με αλλους??μηπως επειδη ξερουν οτι θα ανεβασεις κριτικη που μετραει η γνωμη σου, γινονται καποιου ειδους παζαρια στο δωματιο, που αφορουν ειτε την τιμη, ειτε τις παρεχομενες υπηρεσιες?αν ειναι ετσι, υπεδειξε μας, ποια κοπελα μετα απο 2-3 επισκεψεις γινεται πιο <φιλικη> μαζι σου, να παμε και εμεις.και εω σεβομαι απολυτα οποια κοπελα εχω παει μαζι της, παντα ειμαι απολυτα καθαρος, δεν ζηταω περιεργα πραγματα μεσα στο δωματιο, αλλα πολυ σπανια βρισκω κατι εξαιρετικο...
πιστεψε με, πολυ μελετανε μεχρι αν περασουν μεσα στο δωματιο, αλλα κανενας δεν εχει τοσο διθυραμβικες κριτικες...
μπορεις να μας υποδειξεις 3-4 κοπελες (απο studio) που μπηκες μεσα και δεν σε καλυψαν?οτι δεν θα ξαναπας μαζι τους?
Mολις τωρα επεστρεψα και διαβασα το post soy.
Λοιπον:
Οι κριτικες που κοινοποιησα και πριν ελπιζω να καλυπτουν το "κοκκινο "ερωτημα σου.

Παζαρια δεν κανω ποτε στην ζωη μου, (Ουτε καν στα μαγαζια που ψωνιζω), ουτε για την τιμη, ουτε για τις παρεχομενες υπηρεσιες.(Τωρα θα με βριζει ο Παιχτουρας :grin: :grin:)

Οι κριτκες δεν ειναι τυφλοσουρτης. Ειναι απλα καταθεση προσωπικων εμπειριων. κανενας δεν πρεπει να εχει σαν αλωθι, μια κριτικη. η επιλογη για την εισοδο εστο δωματιο ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑδικη μας ευθυνη.Δεν θα "κατηγορησω" καποιον επειδη εγραψε καλη κριτικη και εγω δεν περασα καλα στο δωματιο.
εξ'΄αλλου το εχουμε πει και αλλες φορες.
Οι κοπελες δεν ειναι μηχανακια. Δεν εχουν παντα την ιδια συμπεριφορα.

Ο βαθμος στην εμφανιση ειναι 100% υποκειμενικο ζητημα πιστευω.
Εμενα μου αρεσουν οι χοντρες για παραδειγμα, εσενα οι αδυνατες.
Εμενα οι ψηλες εσενα οι κοντες
Εμενα οι νταρντανες εσενα οι λεπτοκαμωμενες.

Αλλιως θα αξιολογησουμε τη κοπελα.

Παντως σημερα με "γκαντεμιασες" :2funny: :2funny: :2funny: γιατι πηγα στο Κηφισου 30 με την Αφροδιτη και περασα χαλια. Εκει θα δεις τους βαθμους μου.......

Βλεπω ηδη δημοσοιποηηθκε, ιδου:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Λοιπον επειδη τελευταια με προσφατα παραδειγματα του τσεγιεν του μπακαλη,αλλα και το δικο μου στη πιπινου προτεινω οταν εχουμε τετοιες συμπεριφορες οι οποιες γινονται αντιληπτες απο τις πρωτες κινησεις της κοπελας,,,να σηκωνομαστε να βαζουμε τα ρουχαλακια μας να κατευθυνομαστε στην υπηρεσια και να ζηταμε πισω το αντιτιμο ΟΛΟΚΛΗΡΟ.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΟΙ,ΟΙ ΤΣΑ2 ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΤΑ ΝΤΕΛΑ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΗ ΒΡΙΛΗΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΑ?

Επισκέπτης
{Λοιπον επειδη τελευταια με προσφατα παραδειγματα του τσεγιεν του μπακαλη,αλλα και το δικο μου στη πιπινου προτεινω οταν εχουμε τετοιες συμπεριφορες οι οποιες γινονται αντιληπτες απο τις πρωτες κινησεις της κοπελας,,,να σηκωνομαστε να βαζουμε τα ρουχαλακια μας να κατευθυνομαστε στην υπηρεσια και να ζηταμε πισω το αντιτιμο ΟΛΟΚΛΗΡΟ.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΟΙ,ΟΙ ΤΣΑ2 ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΤΑ ΝΤΕΛΑ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΗ ΒΡΙΛΗΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΑ? }

:thumbsup:
Το έχω κάνει πράξη εδώ και πολύ καιρό.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 365
Βουβάλα Κερκίνης, Παρασκευή 28 Μάι 2010, στις 15:12
Γράφτηκε από τον milf-fan

Η "ελληνιμιλφ Μαρία" πάλλεται μεταξύ των δυο πόλων του διπόλου Θαρύπου και Θ365.

Συμφωνούμε, δυστυχώς δεν το έχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom