apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σε αυτα τα 2 παιζει πολυ αλβαναρια για προστασια τυπε
να τους προσεχεις
Kαλα εκανε μεσα και δεν κολωσε....απλα να προσεχε εξω, μην του την στηνανε δια μεσου κινητης τηλ. συνεννοησης με κανενα τριτον εξω...οι Αλβανοι ειναι θρασυδειλοι..μεσα στο μαγαζι δεν υπηρχε περιπτωση να του κανανε τιποτα...αν ηταν θα του κανανε οπως εγραψα παραπανω με το που εφευγε και εβγαινε εξω....αφου ομως μας εγραψε κριτικη,... σημαινει οτι σταθηκε τυχερος...σε καθε περιπτωση πρεπει να ειμαστε προσεχτικοι γιατι εχει γεμισει ο κοσμος αποβρασματα και σκουπιδια!!!!!
σε αυτα τα 2 παιζει πολυ αλβαναρια για προστασια τυπε
να τους προσεχεις
ok. απλα τωρα εχουμε και μια πιο ολοκληρωμενη εικονα της κοπελας ;)θα τολμησω να πω οτι οι φωτο την αδικουν...απο κοντα βλεπεις ενα λαχταριστο πιπινι να το πινεις στο ποτηρι!!!!!!!! Στα υπολοιπα πιστευω να ειναι κατατοπιστικη η κριτικη μου!!!Ειναι αστερακι!!!!! .
το μεγαρο που παιχτικε το σκηνικο ειναι ανοιχτο ακομη και οταν τα μπουρδελα ολης της Αθηνας ειναι κλειστα.Αυτα να τα βλεπουν τα λαγωνικα (που βλεπουν το site) ποσο τους εχουν οι νταβαδεςKαλα εκανε μεσα και δεν κολωσε....απλα να προσεχε εξω, μην του την στηνανε δια μεσου κινητης τηλ. συνεννοησης με κανενα τριτον εξω...οι Αλβανοι ειναι θρασυδειλοι..μεσα στο μαγαζι δεν υπηρχε περιπτωση να του κανανε τιποτα...αν ηταν θα του κανανε οπως εγραψα παραπανω με το που εφευγε και εβγαινε εξω....αφου ομως μας εγραψε κριτικη,... σημαινει οτι σταθηκε τυχερος...σε καθε περιπτωση πρεπει να ειμαστε προσεχτικοι γιατι εχει γεμισει ο κοσμος αποβρασματα και σκουπιδια!!!!!
ντρεπεσαι τυπε?καλησπερα μαγκες να ροτισω θελω να παω σε οικο αλλα επειδη ειναι η προτη μου φορα ποτε εχει λιγο κοσμο (καθολου καλυτερα)και που να παω αμα ξερετε καπου καλο (οχι ξεπετα ειναι και προτη να το νιοσω και λιγο).. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
απολυτε δε θα σχολιασεις τη κριτικη του Παιχτουρα?ντρεπεσαι τυπε?
Μεμο εισαι στουντιακιας?απολυτε δε θα σχολιασεις τη κριτικη του Παιχτουρα?
αχαχαχα
τσου, ειμαι σεξοτουριστακιαςΜεμο εισαι στουντιακιας?
ποια ρε τυπε?βαλε το λινκ εδωαπολυτε δε θα σχολιασεις τη κριτικη του Παιχτουρα?
αχαχαχα
τυπε μου τετοια ειδηση και την εχασες?ποια ρε τυπε?βαλε το λινκ εδω
Ωφειλω να ομολογησω οτι καλα πραττεις !!!!!!!...Απλα... εγω, εχω συνηθισει ετσι και δυσκολα ο ανθρωπος αλλαζει συνηθειες!!!!!!!!!τσου, ειμαι σεξοτουριστακιας
και οπως ελεγαν και οι αρχαιοιΩφειλω να ομολογησω οτι καλα πραττεις !!!!!!!...Απλα... εγω, εχω συνηθισει ετσι και δυσκολα ο ανθρωπος αλλαζει συνηθειες!!!!!!!!!
Παντως βλεπω οτι με διαβαζεις!!!και οπως ελεγαν και οι αρχαιοι
"περι ορεξεως κολοκυθοπιτα"
ελα ρε τυπε τα στουντιο δεν τα πολυδιαβαζω γιατι δεν παω
γηρασκω αει διδασκομενος παιχτουρα μουΠαντως βλεπω οτι με διαβαζεις!!!
Ετοιμος ημουν..εκτιμω οτι ειναι στα πλαισια των δυνατοτητων μου...μου ειπε οτι ειμαι καλο παιδι και ανθρωπος με περιεχομενο!!!!..Οταν την ρωτησα πως το καταλαβε..μου απαντησε οτι στην Ουκρανια ειχε σπουδασει ψυχολογος!!!....Την εκοψα παντως οτι με ψιλογουσταρε....θα σκεφτω τι θα κανω, γιατι δεν γουσταρω τις στενες σχεσεις και τις οικειοτητες!!! ...Μου αρεσει το ψεκαστε..σκουπιστε...τελειωστε!!ελα ρε τυπε τα στουντιο δεν τα πολυδιαβαζω γιατι δεν παω
ελα ρε παιχτουρα μεγαλε
πρεπει ομως να καμακωσεις και την τσατσα τυπε μου
εκει που πας εσυ τυπε μου πρεπει ναχεις κανει ειδικο εμβολιο....ελα ρε τυπε τα στουντιο δεν τα πολυδιαβαζω γιατι δεν παω