του κωλου επιχειρήματα μέγιστε...
τα λες αυτα γιατι και εσυ πάνω - κατω τα ιδια κάνεις, πχ, έχεις ανεβάσει 7(!!!) κριτικες για την Ντενιζα απο Ρευμουνδου 21
και ξαναρωτώ, σε τι βοηθάει τους άλλους αυτό?
ποια συναρτηση λες?
συντομα θα μπει όριο στις κριτικες που θα μπορει να ανεβάσει καποιος για την ίδια κοπέλα
ΥΓ. ο CHEYENNE αβαβά, δεν μπηκε καν στον κόπο να μας απαντήσει...
O Cheyenne γυρισε σπιτι του χθες βραδυ λιγο πριν τις 05:00, εκανε ενα διορθωτικο post για να μην υπαρχει παραπληροφορηση και την επεσε για υπνο.
Τωρα που ξυπνησε θα απαντησει:
Οι 5 κριτικες που εχω γραψει για την Κατερια και καθε Κατερινα εχουν γραφτει σε διαστημα ενος χρονου περιπου, και σε χρονικα διαστηματα τουλαχιστον 1,5 μηνος η μια απο την αλλη και με πολλες αλλες ενδιαμεσες κριτικες, εχοντας συνεχως μεγαλυτερο μετρο συγκρισης.
Το ιδιο απ΄οσο εχω διαπιστωσει, ισχυει και για τον αρχοντα Πουτανγαμων.
Αυτο πραγματικα δεν το περιμενα: Κατηγορουμαστε κατα καποιον τροπο που γραφουμε κριτικες.
Οι συχνες κριτικες για μια κοπελα, πιστευα μιας και γραφονται σε τοσο βαθος χρονου, βοηθουν στην σταθεροποιηση μιας εικονας γι΄αυτην.
"Αποδεικνυει" δηλαδη οτι ειναι παντα καλη στις υπηρεσιες της και ειναι μια σταθερη επιλογη, οσες φορες κι΄εαν πας.
Αυτος ειναι ο ΜΟΝΟΣ λογος που εγω τουλαχιστον γραφω κριτικες για οποιες κοπελες και οσες φορες εχω παει.
Εαν αυτο ενοχλει, καλιστα μπορειται να μην τις διαβαζεται.
Δεν νομιζω τοσο ο Πουτανγαμων, οσο και εγω να μην εχουμε σεβαστει τους κανονες του site.
Οσο με αφορα, εαν ο δοιηκηση του site αποφασισει να μην γραφονται πολλες κριτικες απο το ιδιο μελος, για την για κοπελα θα την σεβαστω επισης.
Υπαρχει ο "κινδυνος" ομως να μην φαινονται οι διαφοροποιησεις ειτε προς το +, ειτε προς το - , οταν δεν δημοσιοπουνται, ή να κατηγορηθουν καποιοι για επιλογη κριτικων.........
ΥΓ1: Θεωρω καλυτερα να υπαρχουν πολυπληθεις αναλυτικες κριτικες απο το ιδιο μελος, παρα κριτικες με 2 σειρες χωρις καμια πληροφορια.
ΥΓ2: Συγνωμη που ηθελα να κοιμηθω στις 05:00 τα ξημερωματα και δεν απαντησα αμεσως.
Του λογου το αληθες μπορεις να το δεις, κοιτωντας τα στατιστικα στοιχεια μου (ωρα εισοδου κλπ, κλπ)