O Cheyenne γυρισε σπιτι του χθες βραδυ λιγο πριν τις 05:00, εκανε ενα διορθωτικο post για να μην υπαρχει παραπληροφορηση και την επεσε για υπνο.
Τωρα που ξυπνησε θα απαντησει:
Οι 5 κριτικες που εχω γραψει για την Κατερια και καθε Κατερινα εχουν γραφτει σε διαστημα ενος χρονου περιπου, και σε χρονικα διαστηματα τουλαχιστον 1,5 μηνος η μια απο την αλλη και με πολλες αλλες ενδιαμεσες κριτικες, εχοντας συνεχως μεγαλυτερο μετρο συγκρισης.
Το ιδιο απ΄οσο εχω διαπιστωσει, ισχυει και για τον αρχοντα Πουτανγαμων.
Αυτο πραγματικα δεν το περιμενα: Κατηγορουμαστε κατα καποιον τροπο που γραφουμε κριτικες.
Οι συχνες κριτικες για μια κοπελα, πιστευα μιας και γραφονται σε τοσο βαθος χρονου, βοηθουν στην σταθεροποιηση μιας εικονας γι΄αυτην.
"Αποδεικνυει" δηλαδη οτι ειναι παντα καλη στις υπηρεσιες της και ειναι μια σταθερη επιλογη, οσες φορες κι΄εαν πας.
Αυτος ειναι ο ΜΟΝΟΣ λογος που εγω τουλαχιστον γραφω κριτικες για οποιες κοπελες και οσες φορες εχω παει.
Εαν αυτο ενοχλει, καλιστα μπορειται να μην τις διαβαζεται.
Δεν νομιζω τοσο ο Πουτανγαμων, οσο και εγω να μην εχουμε σεβαστει τους κανονες του site.
Οσο με αφορα, εαν ο δοιηκηση του site αποφασισει να μην γραφονται πολλες κριτικες απο το ιδιο μελος, για την για κοπελα θα την σεβαστω επισης.
Υπαρχει ο "κινδυνος" ομως να μην φαινονται οι διαφοροποιησεις ειτε προς το +, ειτε προς το - , οταν δεν δημοσιοπουνται, ή να κατηγορηθουν καποιοι για επιλογη κριτικων.........
ΥΓ1: Θεωρω καλυτερα να υπαρχουν πολυπληθεις αναλυτικες κριτικες απο το ιδιο μελος, παρα κριτικες με 2 σειρες χωρις καμια πληροφορια.
ΥΓ2: Συγνωμη που ηθελα να κοιμηθω στις 05:00 τα ξημερωματα και δεν απαντησα αμεσως.
Του λογου το αληθες μπορεις να το δεις, κοιτωντας τα στατιστικα στοιχεια μου (ωρα εισοδου κλπ, κλπ)