Εμενα ολες οι γκομενες που ειχα (4,5) παντα λεγανε τα καλυτερα..Δεν ειμαι ουτε για πορνοσταρ ουτε εχω κατι το ιδιαιτερο.Νομιζω πως ειμαι ενας απλος μαχητης..Και απο κει ξεκινουν οι υποψιες μου οτι σπανια θα ακουσεις γυναικα να σου πει καταμουτρα κατι κακο..Ολες μοιαζουν εντυπωσιασμενες..Αυτο το συμπερασμα εχει βγει και απο κουβεντα με φιλαρακια..Αρα,δεν υπολογιζουμε τον βαθμο που μας βαζουν..Δεν μας απασχολει..
Εγω επειδη ειμουνα παλιων αρχων, η γυναικα μου με ειδε γυμνο, τη πρωτη νυκτα του γαμου.
Στην αρχη εβαλε τα γελια. Αμεσως μετα τα κλαματα. Ακομα προσπαθω να εξηγησω το γιατι
Τι λένε οι γυναίκες/κοπέλες σας για τα παπάρια σας. Σας έχει τύχει να σας συγκρίνουν με τους πρώην τους ή με πορνοστάρς, κτλ.; Ποια είναι τα σχόλια; Πως αντιδράσατε; Κουβέντα να γίνεται...
Στο συγκεκτριμένο απλά προσπαθούσα να εξηγήσω το οτι είναι κάποιος γκέι δε σημαίνει οτι έχει και μικρά παπάρια. Τώρα γιατί δεν το κατάλαβαν ορισμένοι δε με νοιάζει...
Τι θυμήθηκα τώρα, με μια που τα είχα παλιά, την βλέπω όπως καθόμουν ανάσκελα και μου έπαιρνε πίπα, να βάζει τα χέρια της και να μετράει με τα δάχτυλα πόσο είναι, τι κάνεις εκεί; της λέω.... είχε συγκεντρωθεί και δεν μίλαγε, τελικά δεν μου είπε, μάλλον σύγκρινε με το μυαλό της με κάποιον άλλο... και ξεχάστηκε και το έκανε φανερά....