Νέα

Σχόλια για τα 3 σας απο γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psoli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psoli

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Like
30
Πόντοι
1
Τι λένε οι γυναίκες/κοπέλες σας για τα παπάρια σας. Σας έχει τύχει να σας συγκρίνουν με τους πρώην τους ή με πορνοστάρς, κτλ.; Ποια είναι τα σχόλια; Πως αντιδράσατε; Κουβέντα να γίνεται...

Capt.Bligh

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Κριτικές
8
Like
28
Πόντοι
16
αααααα κοιτα! ο πικατσου!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.083
Πόντοι
19.795
Εγω επειδη ειμουνα παλιων αρχων, η γυναικα μου με ειδε γυμνο, τη πρωτη νυκτα του γαμου.
Στην αρχη εβαλε τα γελια. Αμεσως μετα τα κλαματα. Ακομα προσπαθω να εξηγησω το γιατι :grin:

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Καλά.... Πες μας πρώτα τι έχουν πει για σένα και θα σου λέμε και εμείς...
Άλλος ένας "προικισμένος" στο bou !!!!

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281
Τι λένε οι γυναίκες/κοπέλες σας για τα παπάρια σας. Σας έχει τύχει να σας συγκρίνουν με τους πρώην τους ή με πορνοστάρς, κτλ.; Ποια είναι τα σχόλια; Πως αντιδράσατε; Κουβέντα να γίνεται...
"Τι ειναι αυτο ρε μαλακα;" :rockon:

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
σχολιο απο επαγγελματια που τραβιομουν πριν χρονια.ΟΥΩΡΑΙΟς ΠΟΥΟΤΣΟς...δεν ειναι χορς αλλα κανει πολυ καλα τη δουλεια του χωρις να ποναει.
αλλο σχολιο απο παλια μου σχεση ..νομιζεις οτι καθομαουνα τοσα χρονια μαζι σου επειδη ησουν καλο παιδι κ τεκνο??
καααααλος ημουνα ο μλκς αλλα πλεον γερασα...............
το μονο που ακουω που κ που οταν ειμαι σε κυκλο AAS ειναι πω πω ποσο χοντρος κ ποσες φλεβες εχει?ΝΑΙ ΠΡΗΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ ΚΥΡΙΟΙ ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΡΧΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ σαν ΑΜΥΓΔΑΛΑ με τη ντοπα....
19,5 μετρημενος σε πιπα απο τη συζυγο παλαιοτερα οταν ηταν γκομενακι............

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656

τυπε το ενα σου θρεντ ειναι πιο ποιοτικο απο το αλλο  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
"Που το χες κρυμμενο αυτο?"

"I love this baby, when will you fuck me?"

"Πωωωωωωωωωω!!!!"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom