nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Μηνύματα
- 3.706
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Τύπε γράφτο και στο αντίστοιχο thread (Τι επιχείριση θα ανοίγατε αν είχατε ένα μικρό κεφάλαιο) μήπως και το κάνει κανένας![]()
![]()
Το έχω γράψει τύπε!
Τύπε γράφτο και στο αντίστοιχο thread (Τι επιχείριση θα ανοίγατε αν είχατε ένα μικρό κεφάλαιο) μήπως και το κάνει κανένας![]()
![]()
Και το ιταλικό με τη μεγάλη τζαμαρία που πετάνε τις πίτσες στον αέρα όταν τις φτιάχνουν !
Δεν το ξέρω αυτό.
κονομας τυπε?cafe tavern ειναι αλλα τωρα βλεπω φευγουν πολυ ψητα και εχω περισσοτερη δουλεια ετσι οποτε το γυριζω και σε ψησταρια σιγα σιγα.
Τύπε φαίνεται επαγγελματίας πάντωςκονομας τυπε?
Τύπε φαίνεται επαγγελματίας πάντως
Το Wasabi είναι μια πολύ καυτερή αηδία την οποία οι γιαπωνέζοι τρώνε σε σάλτσα (σαν αυτή), χρησιμοποιείται για να φτιάχνει κάποιου είδους μουστάρδας αλλά και οι Δυτικοευρωπαίοι τρώνε το φυτό από το οποίο προέρχεται -- νομίζω το λένε Horseradish. Θυμάμαι πριν κάτι χρόνια σε ένα μπουφέ υπήρχε αυτό το Horseradish σε ένα πιάτο και μου φάνηκε σαν τριμμένο τυρί, οπότε έβαλα μια μπουκιά στο στόμα μου... Παραλίγο να λιποθυμήσω από το κάψιμο και την αηδία, τα μάτια μου έγιναν κατακόκκινα και δε κατάφερα να φάω τίποτα άλλο εκείνη τη μέρα.
Αν θες μια πραγματικά αξιόλογη καυτερή σάλτσα, προτείνω τη Σριράτσα:
![]()
Άσχετο. Την ψάχνω εδώ στην Ελλάδα και δε την έχω βρει - ξέρει κανείς αν υπάρχει κάπου ;
Δεν εχω ψησταριά και δεν μπορω να βγάλω προς το παρόν γιατι δεν εχω τα τετραγωνικά που θελει. Σαν οίνομαγειριο όμως μπορω να κανω μερίδες σουβλάκια. Απλώς θελω μια απλή σως που βάζουν ολοι στα σουβλάκια κοτοπουλο. Επίσης το φιλέτο κοτοπουλο ξέρετε κανα κόλπο να το νοστιμιζο
Τύπε αυτή δεν είναι η original με τον κόκκορα... Δε θέλω απομιμήσεις !
Το φιλετο κοτοπουλο στο τηγανι τυπε ?
Ακου...
Κοψε λιγο πιπερια της επιλογης σου
Ριγανη - σκορδο σε σκονη (αν θελεις βαζεις)
Κυμινο
1 κουταλια της σουπας καρυ
1 κουταλια της σουπας παπρικα γλυκια
Τα ανακατευεις-αναμιγνυεις και ταμποναρεις εκει τα φιλετα και τα βαζεις στο τηγανι
1 ποτηρι κοκκινο κρασι
αλατι
ψιλοκομμενη τοματα
Τα σβηνεις στο τηγανι
Και οταν το κρεας ειναι ετοιμο το βγαζεις, το κοβεις και περιχυνεις και την σαλτσα... bellissimo !!!!![]()
Το καλύτερο μέρος για φαλαφελάδικο είναι στην Ομόνοια, φάτσα στην πλατεία από τη μεριά του Hondos. Όποιος καταφέρει και το ανοίξει με 1.50 ευρώ το ένα θα κάνει τρελό τζίρο. Υπάρχει μηχάνημα που τα ψήνει στον αέρα και γίνονται πολύ τραγανά.
Ήθελε να ανοίξει χοτέλι,μετά το σκέφτηκε καλύτερα και είπε να ανοίξει τυποπιτάδικο :SΟ χανιώτης ψηνόταν για Ομόνοια...δεν ξέρω τι έγινε τελικά...
Ήθελε να ανοίξει χοτέλι,μετά το σκέφτηκε καλύτερα και είπε να ανοίξει τυποπιτάδικο :S
Για σουβλάκι έλεγε σε μια φάση,σαν τον "Μάκη".... ;)
ναι αλλα τσακωθηκαμε με τον κουρασμενα δαχτυλα και ακυρωθηκε. ;)![]()
Εχεις την εντυπωση οτι αυτη που θα σου πασαρει ο σχιστοματης σε μια τρυπα στην Αγησιλαου και θα εχει για σημα το κοκκορα, θα ειναι η original...?
(Ρε αφελης που ειναι ο κοσμος..!)
![]()
Κάτι τέτοιο τύπε?Ναι τύπε γιατί από το σχιστομάτη στην Αγησιλάου πάνε και ψωνίζουν και άλλοι σχιστομάτηδες οπότε αν δε τους πουλήσει το original θα το καταλάβουν !