Νέα

σχετικα με σουβλακια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.298
Πόντοι
25.467
Καλά λέει ο Λάιφ..ενα καλό χειροποίητο σουβλάκι θες,ενα καλό τζατζικι και μια κέτσαπ μουστάρδα για οποίον γουσταρει....και κανένα μπούκοβο....μην βάζεις πολλές σως δεν είσαι γκουντις

Αμα θες ανακάτεψε μουστάρδα με μαγιονέζα και κετσαπ με μαγιονέζα για δύο απλές σως

Και ροκφόρ με βούτυρο και κρεμα γάλακτος, για τον Μεγαλειότατο.  ;)

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Καλά λέει ο Λάιφ..ενα καλό χειροποίητο σουβλάκι θες,ενα καλό τζατζικι και μια κέτσαπ μουστάρδα για οποίον γουσταρει....και κανένα μπούκοβο....μην βάζεις πολλές σως δεν είσαι γκουντις

Αμα θες ανακάτεψε μουστάρδα με μαγιονέζα και κετσαπ με μαγιονέζα για δύο απλές σως

Ας έχει τα συνηθισμένα, αλλά δε χάνει τίποτα να πουλάει και τη μυστική σως. Όλο και κάποιος περίεργος θα τη ζηλέψει  :idiot:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη σάλτσα?

Για δοκίμασε (ΠΡΟΣΟΧΗ!  ΛΙΓΟ!) και τα ξαναλέμε....

(Made in Japan)

Συνημμένα

• Wasabi.jpg
    Wasabi.jpg
    393,2 KB · Εμφανίσεις: 13

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη σάλτσα?

Για δοκίμασε (ΠΡΟΣΟΧΗ!  ΛΙΓΟ!) και τα ξαναλέμε....

(Made in Japan)

Το Wasabi είναι μια πολύ καυτερή αηδία την οποία οι γιαπωνέζοι τρώνε σε σάλτσα (σαν αυτή), χρησιμοποιείται για να φτιάχνει κάποιου είδους μουστάρδας αλλά και οι Δυτικοευρωπαίοι τρώνε το φυτό από το οποίο προέρχεται -- νομίζω το λένε Horseradish. Θυμάμαι πριν κάτι χρόνια σε ένα μπουφέ υπήρχε αυτό το Horseradish σε ένα πιάτο και μου φάνηκε σαν τριμμένο τυρί, οπότε έβαλα μια μπουκιά στο στόμα μου... Παραλίγο να λιποθυμήσω από το κάψιμο και την αηδία, τα μάτια μου έγιναν κατακόκκινα και δε κατάφερα να φάω τίποτα άλλο εκείνη τη μέρα.

Αν θες μια πραγματικά αξιόλογη καυτερή σάλτσα, προτείνω τη Σριράτσα:

0002446306109_500X500.jpg

Άσχετο. Την ψάχνω εδώ στην Ελλάδα και δε την έχω βρει - ξέρει κανείς αν υπάρχει κάπου ;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μα τοτε το σουβλακι χανει την παραδοσιακη νοστιμια του
Ε το μονο που απομενει ειναι να πιουμε και........σακε (μπλιαχ)

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Το Wasabi είναι μια πολύ καυτερή αηδία την οποία οι γιαπωνέζοι τρώνε σε σάλτσα (σαν αυτή), χρησιμοποιείται για να φτιάχνει κάποιου είδους μουστάρδας αλλά και οι Δυτικοευρωπαίοι τρώνε το φυτό από το οποίο προέρχεται -- νομίζω το λένε Horseradish. Θυμάμαι πριν κάτι χρόνια σε ένα μπουφέ υπήρχε αυτό το Horseradish σε ένα πιάτο και μου φάνηκε σαν τριμμένο τυρί, οπότε έβαλα μια μπουκιά στο στόμα μου... Παραλίγο να λιποθυμήσω από το κάψιμο και την αηδία, τα μάτια μου έγιναν κατακόκκινα και δε κατάφερα να φάω τίποτα άλλο εκείνη τη μέρα.

Άσχετο. Την ψάχνω εδώ στην Ελλάδα και δε την έχω βρει - ξέρει κανείς αν υπάρχει κάπου ;

Παίζει να το βρεις εδώ...

upload pictures online

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
μαγιονέζα-μουστάρδα-κάρι-άνιθος-πιπέρι-πάπρικα-γαρύφαλλο

αυγό-λάδι-ξύδι-αλατοπίπερο-μαντζουράνα-δεντρολίβανο-θυμάρι

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

τυπε αμα χεις αιμορροΐδες και φας πας ακλαφτος

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εν τω μεταξύ σαν κλυσμα μοιαζει.  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Δεν λέει το μπούκοβο..... :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom