Νέα

Σχεση με πρωην γινεται ?Μετα απο χρονια και με παιδι.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Κλισε δε ξερω αν είναι,μου εχει τυχει παντως να συναντησω γυναικες χωρισμενες που κλαιγονταν ότι είναι δυστυχισμένες γιατι δεν ειχαν υποστηριξη να μεγαλωσουν τα παιδια τους.Και για να φερω ένα παράδειγμα,ξερω περιπτωση κοπελας που παντρευτηκε έναν αχρηστο και εκανε δυο παιδια και χωρισε γιατι κακοπερνουσε.Ο αντρας της ειχε περιπτερο σε κεντρικο σημειο της Αθηνας που περνανε χιλιαδες κοσμου κάθε μερα αλλα βαριοταν να το δουλεψει επειδή προτιμουσε να καθεται σπιτι και να παιζει πλειστεισιον.Και ολοι οι λογαριασμοι απληρωτοι.Και η γυναικα μετα κλαιγοταν για τη δυστυχια της.Αυτα δε τα εβλεπε πριν;
Φυσικά τα εβλεπε τύπε, αλλά τοτε γοητευοταν απο την "μαγκια" ενω το καλο παιδι ούτε να το φτυσει. Το βαριοταν. Οταν ομως φτανει το αυγο στον κωλο, τα πραγματα σοβαρευουν.

Και κατι καπως ασχετο, αλλά ηθελα να το πω.
Αν δεις στο badoo ειναι εντυπωσιακο ποσες ελληνιδες μεταξυ 40-50 εχουν κανει εγγραφη και ειναι ονλαιν μεχρι αργα. Ενω οι 20-30 ειναι πολυ λιγοτερες. Και ολες οι σαρανταρες ειναι χοντρες, ασχημες και με υφος θλιβερο. Ολες αυτες ψαχνουν σιγουρα καποιον για στηριξη.

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Φυσικά τα εβλεπε τύπε, αλλά τοτε γοητευοταν απο την "μαγκια" ενω το καλο παιδι ούτε να το φτυσει. Το βαριοταν. Οταν ομως φτανει το αυγο στον κωλο, τα πραγματα σοβαρευουν.

Και κατι καπως ασχετο, αλλά ηθελα να το πω.
Αν δεις στο badoo ειναι εντυπωσιακο ποσες ελληνιδες μεταξυ 40-50 εχουν κανει εγγραφη και ειναι ονλαιν μεχρι αργα. Ενω οι 20-30 ειναι πολυ λιγοτερες. Και ολες οι σαρανταρες ειναι χοντρες, ασχημες και με υφος θλιβερο. Ολες αυτες ψαχνουν σιγουρα καποιον για στηριξη.

μαγκες
 αγαντα λιγο

δεν ημουν και το καλυτερο παιδι...... απλα εγω πηρα αλλες αποφασεις στην ζωη που με εφεραν αλλου .
και αμα το σκεφτω καλα με την μαλακια που εκανε αυτη τοτε εγω αρχισα να σκεφτομαι πωε μπορω να μην κανω μαλακιες.
καπωε ετσι προχωσρησα καλυτερα απο αυτην και δεν εκαν την μαλακια που εκανε αυτη. Να παντρυετη μαλακα και να χωριση .

βεβαια τωρα  ετσι οπωε τα βλεπω οντως ημουν καλο παιδι γιαυτην.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.721
Πόντοι
3.656
Τύπε ψυχοπλακωθηκα, αυτη ειναι μονη με ενα παιδι και επεσε ο κωλος και το βυζι της, το παιδι ειναι κατεστραμμενο, ο πατερας του εχει καρκινο, ελεος.

τυπε ουτε ο πυργιωτης40 τετοια ιστορια  :S :S :S

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Ολα καλα ρε φιλε αλλά δεν μας λες τι θελεις εσυ. Λες ειμαι 40 χρονων και βαρεθηκα να ειμαι μονος μου. Η συγκεκριμενη σού προσφερει ετοιμη οικογενεια, και την ξερεις κιολας, δεν ειναι καποιο νεο προσωπο. Και λογω ηλικιας την παιρνει να σου κανει και δικο σου παιδι. Αρα το θεμα ειναι εσυ τι ψαχνεις σε αυτη τη φαση της ζωης σου. Απο λυπηση ομως δεν κανουμε σχεση, εννοειται.

Από λύπηση, ίσως όχι, από ανάγκη όμως..;;

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Γερμανιδα   εχει και σπιτι στας γερμανιασ  ειναι ματσο

Και γιατί δεν γυρνάει πίσω Γερμανία...;
Σε ξανά ερωτεύτηκε στα ξαφνικά..;;;

Μας δουλεύεις, έτσι δεν είναι..;;

Γεμίσαμε ´Ομηρους νομίζω.....

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
γαμισετα  ειχε βυζι πετρα τωρα εχει πεσι κατω ειχε κολαρα τωρα απλα την γαμας
τωρα που διανυει την τελευταια πιστα, λιγο πριν το game over" καλυτερα να την συνεχισει με καποιο πακι.. ειναι οτι της χρειαζεται.. -Κατα τη σαλα και τα επιπλα..

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Και γιατί δεν γυρνάει πίσω Γερμανία...;
Σε ξανά ερωτεύτηκε στα ξαφνικά..;;;

Μας δουλεύεις, έτσι δεν είναι..;;

Γεμίσαμε ´Ομηρους νομίζω.....
οχι ρε εινα γερμανια ειναι και εγω εκει και με βρηκε στο ξαφνικο. ουτε που το περιμενα.

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
τωρα που διανυει την τελευταια πιστα, λιγο πριν το game over" καλυτερα να την συνεχισει με καποιο πακι.. ειναι οτι της χρειαζεται.. -Κατα τη σαλα και τα επιπλα..
ισως και απο τα πιο σωστα που εχω ακουση . Αυτο πιστευω οτι ειναι .

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.097
Πόντοι
6.796
Θα φορτωθεις πρωην με ξενο παιδι ρε τυπε? μαλακια δεν ειναι? εκτος κι αμα εισαι μεγαλος και δε παιζει να κανεις και δικο σου..

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Από λύπηση, ίσως όχι, από ανάγκη όμως..;;
και ολα αυτα γιατι ειναι καμμενες σχεδον ολες. Υπαρχουν βεβαια και καλες γκομενες αλλα αυτες δεν ειναι ελευθερες σε τετοιες ηλικιες . Ειναι καβατζομενες γιατι πολλη απλα ειχαν το μυαλο πιο πριν.
Βεβαια υπαρχουν και αυτες που ειναι καλες και μονες(πολλη δυσκολα θα βρεις τετοια) αλλα δεν τις βρισκουμε.
Πληθωρα σπο αυτες που ειναι κατεστραμενες ................ γιατι νομιζανε οταν ηταν 20-28 οτι μονο αυτες ειναι στην ζωη και επειδη τις κυνηγησανε να τις γαμησουν ολοι ετσι θα πηγαινε ολοι η ζωη τους και δεν θα εχουν αναγκη κανενα ..
αμ δε

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Θα φορτωθεις πρωην με ξενο παιδι ρε τυπε? μαλακια δεν ειναι? εκτος κι αμα εισαι μεγαλος και δε παιζει να κανεις και δικο σου..
κι ο βουτσας μεγαλος ειναι..αλλα εκανε δικο του.. Οι γυναικες εχουν το προβλημα, με την ημερομηνια ληξεως..
Γι αυτο βιαζονται να βρουν το θυμα..

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.097
Πόντοι
6.796

Μια χαρα ηλικια.. δεν εισαι μεγαλος.. κοιτα αν αξιζει η πρωην οκ κανεις και συ ενα δικο σου μαζι της και κομπλε.. να αξιζει ομως μη σου βγει ξυνο.. επισης ο πατερας του παιδιου της το στηριζει ή θα τα αναλάβεις ολα εσυ?

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Μην βγω μάντης κακών ειδήσεων, αλλά το δεύτερο προβλέπω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom