ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Γερμανιδα εχει και σπιτι στας γερμανιασ ειναι ματσο
Μακριά τύπε. Καλύτερα με ρομπότ του σεξ.
Φυσικά τα εβλεπε τύπε, αλλά τοτε γοητευοταν απο την "μαγκια" ενω το καλο παιδι ούτε να το φτυσει. Το βαριοταν. Οταν ομως φτανει το αυγο στον κωλο, τα πραγματα σοβαρευουν.Κλισε δε ξερω αν είναι,μου εχει τυχει παντως να συναντησω γυναικες χωρισμενες που κλαιγονταν ότι είναι δυστυχισμένες γιατι δεν ειχαν υποστηριξη να μεγαλωσουν τα παιδια τους.Και για να φερω ένα παράδειγμα,ξερω περιπτωση κοπελας που παντρευτηκε έναν αχρηστο και εκανε δυο παιδια και χωρισε γιατι κακοπερνουσε.Ο αντρας της ειχε περιπτερο σε κεντρικο σημειο της Αθηνας που περνανε χιλιαδες κοσμου κάθε μερα αλλα βαριοταν να το δουλεψει επειδή προτιμουσε να καθεται σπιτι και να παιζει πλειστεισιον.Και ολοι οι λογαριασμοι απληρωτοι.Και η γυναικα μετα κλαιγοταν για τη δυστυχια της.Αυτα δε τα εβλεπε πριν;
σε αποσταση την εχω αλλα μου εχει πρηξη τα ουμπλα στο τηλ και στα εμαιλΜακριά τύπε. Καλύτερα με ρομπότ του σεξ.
Μην πιστεύεις "πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια" λεει η παροιμια τύπε.Μην πιστεύεις λόγια και μοιρολόγια τύπε.
Φυσικά τα εβλεπε τύπε, αλλά τοτε γοητευοταν απο την "μαγκια" ενω το καλο παιδι ούτε να το φτυσει. Το βαριοταν. Οταν ομως φτανει το αυγο στον κωλο, τα πραγματα σοβαρευουν.
Και κατι καπως ασχετο, αλλά ηθελα να το πω.
Αν δεις στο badoo ειναι εντυπωσιακο ποσες ελληνιδες μεταξυ 40-50 εχουν κανει εγγραφη και ειναι ονλαιν μεχρι αργα. Ενω οι 20-30 ειναι πολυ λιγοτερες. Και ολες οι σαρανταρες ειναι χοντρες, ασχημες και με υφος θλιβερο. Ολες αυτες ψαχνουν σιγουρα καποιον για στηριξη.
Μην πιστεύεις "πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια" λεει η παροιμια τύπε.
Τύπε ψυχοπλακωθηκα, αυτη ειναι μονη με ενα παιδι και επεσε ο κωλος και το βυζι της, το παιδι ειναι κατεστραμμενο, ο πατερας του εχει καρκινο, ελεος.
Ολα καλα ρε φιλε αλλά δεν μας λες τι θελεις εσυ. Λες ειμαι 40 χρονων και βαρεθηκα να ειμαι μονος μου. Η συγκεκριμενη σού προσφερει ετοιμη οικογενεια, και την ξερεις κιολας, δεν ειναι καποιο νεο προσωπο. Και λογω ηλικιας την παιρνει να σου κανει και δικο σου παιδι. Αρα το θεμα ειναι εσυ τι ψαχνεις σε αυτη τη φαση της ζωης σου. Απο λυπηση ομως δεν κανουμε σχεση, εννοειται.
τωρα που διανυει την τελευταια πιστα, λιγο πριν το game over" καλυτερα να την συνεχισει με καποιο πακι.. ειναι οτι της χρειαζεται.. -Κατα τη σαλα και τα επιπλα..γαμισετα ειχε βυζι πετρα τωρα εχει πεσι κατω ειχε κολαρα τωρα απλα την γαμας
οχι ρε εινα γερμανια ειναι και εγω εκει και με βρηκε στο ξαφνικο. ουτε που το περιμενα.Και γιατί δεν γυρνάει πίσω Γερμανία...;
Σε ξανά ερωτεύτηκε στα ξαφνικά..;;;
Μας δουλεύεις, έτσι δεν είναι..;;
Γεμίσαμε ´Ομηρους νομίζω.....
ισως και απο τα πιο σωστα που εχω ακουση . Αυτο πιστευω οτι ειναι .τωρα που διανυει την τελευταια πιστα, λιγο πριν το game over" καλυτερα να την συνεχισει με καποιο πακι.. ειναι οτι της χρειαζεται.. -Κατα τη σαλα και τα επιπλα..
και ολα αυτα γιατι ειναι καμμενες σχεδον ολες. Υπαρχουν βεβαια και καλες γκομενες αλλα αυτες δεν ειναι ελευθερες σε τετοιες ηλικιες . Ειναι καβατζομενες γιατι πολλη απλα ειχαν το μυαλο πιο πριν.Από λύπηση, ίσως όχι, από ανάγκη όμως..;;
40 ειμαιΘα φορτωθεις πρωην με ξενο παιδι ρε τυπε? μαλακια δεν ειναι? εκτος κι αμα εισαι μεγαλος και δε παιζει να κανεις και δικο σου..
κι ο βουτσας μεγαλος ειναι..αλλα εκανε δικο του.. Οι γυναικες εχουν το προβλημα, με την ημερομηνια ληξεως..Θα φορτωθεις πρωην με ξενο παιδι ρε τυπε? μαλακια δεν ειναι? εκτος κι αμα εισαι μεγαλος και δε παιζει να κανεις και δικο σου..
40 ειμαι
Μην βγω μάντης κακών ειδήσεων, αλλά το δεύτερο προβλέπω....
--------οχι ρε εινα γερμανια ειναι και εγω εκει και με βρηκε στο ξαφνικο. ουτε που το περιμενα.