Νέα

Σχεση με πρωην γινεται ?Μετα απο χρονια και με παιδι.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
το προβλημα δεν ειναι η υπαρξη του παιδιου,το προβλημα ειναι οτι ειναι πρωην και στις πρωην,οταν εχεις χωρισει σε ηλικια ανω των 30,απλα δε γυρνας ποτε.γυναικα με παιδι μπορει να βρει ο καθενας στην πορεια του και να ζησουν μαζι μια χαρα.με πρωην ποτε.

σωστος

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Aυτο τυπε ειναι προσον για να γνωρισεις γκομενακια, δεν ειναι μειονεκτημα.
απο μικρος το ειχα με τατ γκομενακια  αλλα εχω βαρεθει να τρεχ απο εδω και εκει.... το εννοω

v@rv@tarxidos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
1
πρεπει να βρω καμια να με παει μπροστα αλλα που

άσε αυτές τις χαζομάρες και προχώρα. Αυτό που έγινε με την πρώην μόνο θετικά δες το! Δεν πήρες αυτοπεποίθηση από αυτό?! Προχώρα μπροστά.

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
τυπε αν μετα απο ολα αυτα κανεις σχεση με ελλεϊνιδα 39 χρονων με πεσμενο βυζι και κωλο που εχει και παιδι,εχεις σιγουρα κερδισει τον τιτλο του mr.μαλακα του μπου για το 2017   :S :S :S
δεν ειναι ελλειιδα

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Πως γινεται μερικες γυναικες να τραβιούνται εν γνωσει τους με κανεναν αχρηστο,να κανουν παιδι,να χωριζουν γιατι φυσικα δε της καλυπτει τις αναγκες που ψαχνει κάθε γυναικα,και ενώ κλαιγεται δεξια κι αριστερα,παντου,Εχω κι ένα παιδι να μεγαλώσω,δεν εχω από πουθενα στηριξη,στο τελος να ψαχνει εναγωνίως  φορτικα να καβατζωθει με το κοροιδο που σνομπαρε πριν.Εγω λεω ας τα λουστει.
καπως ετσι θ γινει αλλα   παντα ρωτας γιατι ακομα και η μαλακια  ειναι σοφη.

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Θέλεις να απαλλάξεις τον παππούλη από την καταβολή διατροφής. Έτσι δεν είναι;

Είσαι αλτρουιστής!

δεν εχει να πληρωσει ο μιστερ.
εχει χτυπησει και καρκινο μου ειεπ η γκομενα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Λιγο κλισε ολο το πακετακι, ειναι βεβαιο οτι ισχυει?
Κλισε δε ξερω αν είναι,μου εχει τυχει παντως να συναντησω γυναικες χωρισμενες που κλαιγονταν ότι είναι δυστυχισμένες γιατι δεν ειχαν υποστηριξη να μεγαλωσουν τα παιδια τους.Και για να φερω ένα παράδειγμα,ξερω περιπτωση κοπελας που παντρευτηκε έναν αχρηστο και εκανε δυο παιδια και χωρισε γιατι κακοπερνουσε.Ο αντρας της ειχε περιπτερο σε κεντρικο σημειο της Αθηνας που περνανε χιλιαδες κοσμου κάθε μερα αλλα βαριοταν να το δουλεψει επειδή προτιμουσε να καθεται σπιτι και να παιζει πλειστεισιον.Και ολοι οι λογαριασμοι απληρωτοι.Και η γυναικα μετα κλαιγοταν για τη δυστυχια της.Αυτα δε τα εβλεπε πριν;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
δεν εχει να πληρωσει ο μιστερ.
εχει χτυπησει και καρκινο μου ειεπ η γκομενα
Τύπε ψυχοπλακωθηκα, αυτη ειναι μονη με ενα παιδι και επεσε ο κωλος και το βυζι της, το παιδι ειναι κατεστραμμενο, ο πατερας του εχει καρκινο, ελεος.

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Τύπε ψυχοπλακωθηκα, αυτη ειναι μονη με ενα παιδι και επεσε ο κωλος και το βυζι της, το παιδι ειναι κατεστραμμενο, ο πατερας του εχει καρκινο, ελεος.

χαχαχααχαχ

αλλα οταν γαμιοτανε μαζι του καλα ηταν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom