alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Οχι βεβαια.
Οχι βεβαια.
το προβλημα δεν ειναι η υπαρξη του παιδιου,το προβλημα ειναι οτι ειναι πρωην και στις πρωην,οταν εχεις χωρισει σε ηλικια ανω των 30,απλα δε γυρνας ποτε.γυναικα με παιδι μπορει να βρει ο καθενας στην πορεια του και να ζησουν μαζι μια χαρα.με πρωην ποτε.
ξενη ειναι δεν ειναι ελλεινιδαΒρες καμια αλλοδαπη να κανεις οικογενεια και ασε την 38χρονη με τον πρωην συζυγο της.
απο μικρος το ειχα με τατ γκομενακια αλλα εχω βαρεθει να τρεχ απο εδω και εκει.... το εννοωAυτο τυπε ειναι προσον για να γνωρισεις γκομενακια, δεν ειναι μειονεκτημα.
πρεπει να βρω καμια να με παει μπροστα αλλα που
ξενη ειναι δεν ειναι ελλεινιδα
Αλβανία?ξενη ειναι δεν ειναι ελλεινιδα
το βραδι στον υπνο εχει εφιαλτες παραιλ γαμισετα βιετναμ.................Τι κατεστραμμενο?
καμμια γκομενα δεν χωριζει εαν δεν εχει τον αλλο ετοιμο .Αυτος ειναι ο λογος που χωριζουν ολοι? Το εμαθα κι αυτο σημερα.
δεν ειναι ελλειιδατυπε αν μετα απο ολα αυτα κανεις σχεση με ελλεϊνιδα 39 χρονων με πεσμενο βυζι και κωλο που εχει και παιδι,εχεις σιγουρα κερδισει τον τιτλο του mr.μαλακα του μπου για το 2017 :S :S :S
καμμια γκομενα δεν χωριζει εαν δεν εχει τον αλλο ετοιμο .
δεν ειναι σαν εμας
καπως ετσι θ γινει αλλα παντα ρωτας γιατι ακομα και η μαλακια ειναι σοφη.Πως γινεται μερικες γυναικες να τραβιούνται εν γνωσει τους με κανεναν αχρηστο,να κανουν παιδι,να χωριζουν γιατι φυσικα δε της καλυπτει τις αναγκες που ψαχνει κάθε γυναικα,και ενώ κλαιγεται δεξια κι αριστερα,παντου,Εχω κι ένα παιδι να μεγαλώσω,δεν εχω από πουθενα στηριξη,στο τελος να ψαχνει εναγωνίως φορτικα να καβατζωθει με το κοροιδο που σνομπαρε πριν.Εγω λεω ας τα λουστει.
Θέλεις να απαλλάξεις τον παππούλη από την καταβολή διατροφής. Έτσι δεν είναι;
Είσαι αλτρουιστής!
Κλισε δε ξερω αν είναι,μου εχει τυχει παντως να συναντησω γυναικες χωρισμενες που κλαιγονταν ότι είναι δυστυχισμένες γιατι δεν ειχαν υποστηριξη να μεγαλωσουν τα παιδια τους.Και για να φερω ένα παράδειγμα,ξερω περιπτωση κοπελας που παντρευτηκε έναν αχρηστο και εκανε δυο παιδια και χωρισε γιατι κακοπερνουσε.Ο αντρας της ειχε περιπτερο σε κεντρικο σημειο της Αθηνας που περνανε χιλιαδες κοσμου κάθε μερα αλλα βαριοταν να το δουλεψει επειδή προτιμουσε να καθεται σπιτι και να παιζει πλειστεισιον.Και ολοι οι λογαριασμοι απληρωτοι.Και η γυναικα μετα κλαιγοταν για τη δυστυχια της.Αυτα δε τα εβλεπε πριν;Λιγο κλισε ολο το πακετακι, ειναι βεβαιο οτι ισχυει?
Τύπε ψυχοπλακωθηκα, αυτη ειναι μονη με ενα παιδι και επεσε ο κωλος και το βυζι της, το παιδι ειναι κατεστραμμενο, ο πατερας του εχει καρκινο, ελεος.δεν εχει να πληρωσει ο μιστερ.
εχει χτυπησει και καρκινο μου ειεπ η γκομενα
δεν εχει να πληρωσει ο μιστερ.
εχει χτυπησει και καρκινο μου ειεπ η γκομενα
Γερμανιδα εχει και σπιτι στας γερμανιασ ειναι ματσοΑπό πού;
Μην πιστεύεις λόγια και μοιρολόγια τύπε.
Τύπε ψυχοπλακωθηκα, αυτη ειναι μονη με ενα παιδι και επεσε ο κωλος και το βυζι της, το παιδι ειναι κατεστραμμενο, ο πατερας του εχει καρκινο, ελεος.