Νέα

Σχέση με μικρότερη/-ο (διαφορά ηλικίας)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pangeo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 401
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μπορει να ημουν αλιος στα 18 μου, αλλα και παλι μ'αρεσαν 40+....
ρε νταρια τι να ησουν στα 18 σου νομιζεις.κουβαλουσες νερο με τον τενεκι απο το πηγαδι στο σπιτι σου,στο τελευταιο κολοχωρι της ρωσσιας που ησουνα.αυτο εκανες.

δεν λες καλα που ηρθες εδω και κονομισες κανενα φραγκο,απο την λυγουρια των ελληνων και ανοιξε και το μυαλο σου.

για μενα καλα εκανες και ξηγηθηκες,αλλα μην πουλας και πολλη θεωρια.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
αφηστε..εμενα η δικια μου με παρατησε πριν 3 βδομαδες επειδη δεν ειναι πια ερωτευμενη λεει,και απο οτι καταλαβαινω καψουρευτηκε ενα 18χρονο :uglystupid:(21 ειναι)..στην αρχη στεναχωρηθηκα αλλα τωρα εκτιμαω την ησυχια και την ξεγνοιασια :rockon:

Μπράβο νέε μου ! Ζήσε ξένοιαστα και ανήσυχα, σαν πραγματικός easy rider !
ΚΑι απο τραμ,...το ένα πίσω απ το άλλο ,...όποτε γουστάρεις καβαλάς ένα ,...!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Μπράβο νέε μου ! Ζήσε ξένοιαστα και ανήσυχα, σαν πραγματικός easy rider !
ΚΑι απο τραμ,...το ένα πίσω απ το άλλο ,...όποτε γουστάρεις καβαλάς ένα ,...!

ετσι ειναι...

αλλα και τα τραμ οποτε θελουν ανεβαζουν πελατη και όποτε θελουν τον κατεβαζουν για να υποδεχθουν το επομενο....

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε νταρια τι να ησουν στα 18 σου νομιζεις.κουβαλουσες νερο με τον τενεκι απο το πηγαδι στο σπιτι σου,στο τελευταιο κολοχωρι της ρωσσιας που ησουνα.αυτο εκανες.

δεν λες καλα που ηρθες εδω και κονομισες κανενα φραγκο,απο την λυγουρια των ελληνων και ανοιξε και το μυαλο σου.

στα 18 μου σπουδαζα στο πανεπιστημιο Γαλλικη φιλολογια και δουλευα σε ταξιδιοτικο γραφειο... δεν ξερω πως το κουβαλανε το νερο γιατι μεγαλωσα σε αρκετα μεγαλη πολη και το μυαλο μου δεν ανοιξε εδω. πντα ανοιχτο το ειχα ;)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16

ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΡΧΗΓΕ......... :rockon:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
στα 18 μου σπουδαζα στο πανεπιστημιο Γαλλικη φιλολογια και δουλευα σε ταξιδιοτικο γραφειο... δεν ξερω πως το κουβαλανε το νερο γιατι μεγαλωσα σε αρκετα μεγαλη πολη και το μυαλο μου δεν ανοιξε εδω. πντα ανοιχτο το ειχα ;)
καλα ενταξει.μας επεισες τωρα.
η ζωη σε αναγκασε και εσενα να γινεις πουτανα,εσυ ησουνα καλο κοριτσι. :2funny: :2funny: :2funny:

αυτο το παραμυθι το διαβαζετε στο δρομο για την ελλαδα οταν ερχεστε,σας το δινουν στα συνορα μου φαινετε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα ενταξει.μας επεισες τωρα.
η ζωη σε αναγκασε και εσενα να γινεις πουτανα,εσυ ησουνα καλο κοριτσι. :2funny: :2funny: :2funny:

αυτο το παραμυθι το διαβαζετε στο δρομο για την ελλαδα οταν ερχεστε,σας το δινουν στα συνορα μου φαινετε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν με εχει αναγκασει κανεις.
Επιλογη μου ηταν και δεν εχω μετανιοσει ποτε μου. Και δεν ημουν ποτε μου καλο κοριτσι, αν σπουδαζα και δουλευα δεν σιμαινει οτι ημουν καλο κοριτσι- δεν ξερεις τι εκανα στο ελευθερο μου χρονο :P

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Εχω κι εγω τις διαφωνίες μου με τη Ντάρια, αλλά δεν βρίσκω το λόγο να της μιλάτε μ αυτο το τρόπο !
Το κορίτσι, είναι αυτό που είναι, απο όπου κι αν είναι, και έχει κάθε δικαίωμα να της αρέσει ότι γουστάρει !
Τώρα για χωριά και ντενεκέδες, ας μη μιλάνε όσοι μεγάλωσαν εις Παρισίους και έχουν υποτίθεται κάποια ευγένεια,....
Σεβασμός σε όλους παρακαλώ !

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αρκανσ72, και τι σχεση εχει αυτο με το που μ'αρεσουν αντρες 40+? :think:

Knight Rider

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επιλογη μου ηταν και δεν εχω μετανιοσει ποτε μου. Και δεν ημουν ποτε μου καλο κοριτσι, αν σπουδαζα και δουλευα δεν σιμαινει οτι ημουν καλο κοριτσι- δεν ξερεις τι εκανα στο ελευθερο μου χρονο :P

ΞΗΓΗΜΕΝΗ Η ΝΤΑΡΙΑ .....  ;)

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
στον ελευθερο σου χρονο μαλλον θα γαμιουσουνα αβερτα,και σκεφτηκες να το κανεις επαγκελαμα διοτι ειδες οτι εχει κονομα.καλα εκανες.γιατι αμα ησουνα στην ρωσια και διδασκες γαλλικα,θα επαιρνες καμια 500 ευρω το μηνα και θα σε γαμουσανε και τζαμπα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
στον ελευθερο σου χρονο μαλλον θα γαμιουσουνα αβερτα,και σκεφτηκες να το κανεις επαγκελαμα διοτι ειδες οτι εχει κονομα.καλα εκανες.γιατι αμα ησουνα στην ρωσια και διδασκες γαλλικα,θα επαιρνες καμια 500 ευρω το μηνα και θα σε γαμουσανε και τζαμπα.
Και εσενα τι σε νοιαζει τι εκανε και τι δεν εκανε ?

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ΞΗΓΗΜΕΝΗ Η ΝΤΑΡΙΑ .....  ;)
ναι σε αυτο τουλαχιστον να την παραδεχτουμε.εχει ανεβασει τον πηχη πολυ.
αφου σκεφτετε το κρατος να δινει αδεια σε ιεροδουλες μονο σε αποφοιτες Α.Ε.Ι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Knight Rider

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εχω κι εγω τις διαφωνίες μου με τη Ντάρια, αλλά δεν βρίσκω το λόγο να της μιλάτε μ αυτο το τρόπο !
Το κορίτσι, είναι αυτό που είναι, απο όπου κι αν είναι, και έχει κάθε δικαίωμα να της αρέσει ότι γουστάρει !
Τώρα για χωριά και ντενεκέδες, ας μη μιλάνε όσοι μεγάλωσαν εις Παρισίους και έχουν υποτίθεται κάποια ευγένεια,....
Σεβασμός σε όλους παρακαλώ !

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ

Μερικοι μερικοι εδω εδω εχουν παρει πολυ ψηλα τον αμανε

ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....

Εσας δηλαδη τι σας πειραζει τι εκανε η τι ηταν και απο που ειναι η κοπελα δηλαδη ?

ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ ΤΗΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΚΑΝΕ

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Και εσενα τι σε νοιαζει τι εκανε και τι δεν εκανε ?
στα παπαρια μου εμενα τι εκανε,τι κανει,και τι θα κανει.
μαλακιες πουτανιστικες και φαγωματα δεν μπορω να ακουω.
αντε χαφτομουνακιδες ολοι,σε αυτη την χωρα.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot:Δλδ τι μου λες τωρα, νω εδω τις ελληλιδες λετε πουτανες,τις ρωσιδες παλι πουτανες, εχω μπερδευτει πια.... ποια ειναι πουτανα- αυτη που γαμιεται τσαμπα και κανει μια κανονικη δουλεια η αυτη που γαμιεται με τα λεφτα και το εχει κανει επαγγελμα? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
στα παπαρια μου εμενα τι εκανε,τι κανει,και τι θα κανει.
μαλακιες πουτανιστικες και φαγωματα δεν μπορω να ακουω.
αντε χαφτομουνακιδες ολοι,σε αυτη την χωρα.
Στα παπαρια σου λες , αλλα ασχολεισαι....
Αν δεν μπορεις να τα ακους, μην διαβαζεις.

Και αν μιλαγες λιγο καλυτερα δεν θα εβλαπτε.

Μην κρινεις εξ΄ιδιων τα αλλοτρια.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
λοιπον παιδια εγω απλα ειπα οτι παντα μ'αρεσαν οι αντρες 40+... κακο ειναι δλδ????

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot:Δλδ τι μου λες τωρα, νω εδω τις ελληλιδες λετε πουτανες,τις ρωσιδες παλι πουτανες, εχω μπερδευτει πια.... ποια ειναι πουτανα- αυτη που γαμιεται τσαμπα και κανει μια κανονικη δουλεια η αυτη που γαμιεται με τα λεφτα και το εχει κανει επαγγελμα? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
πουτανες ειναι ολες να ξερεις.απλα εσυ τα κονομας απο την πουτανια σου.οι αλλες κανουν το γουστο τους.αυτη ειναι η διαφορα.
καλα θα κανεις να τουμπεκιαστεις και να μαζευεις τα φραγκακια,τωρα που περναει ακομα η μπογια σου.εγω δεν εχω προβλημα με τη δουλεια που κανεις,αλλα δεν θελω να ακουω θεωριες απο εσενα,και τις μαλακιες που λες ωρες-ωρες.αυτα να τα λες στα παιδιακια που ερχοντε στο μαγαζι σου,για να τα εχεις πελατες,οχι σε εμενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom