Νέα

Σχέση με μικρότερη/-ο (διαφορά ηλικίας)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pangeo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 401
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Knight Rider

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot:Δλδ τι μου λες τωρα, νω εδω τις ελληλιδες λετε πουτανες,τις ρωσιδες παλι πουτανες, εχω μπερδευτει πια.... ποια ειναι πουτανα- αυτη που γαμιεται τσαμπα και κανει μια κανονικη δουλεια η αυτη που γαμιεται με τα λεφτα και το εχει κανει επαγγελμα? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Μην δινεις κι εσυ σημασια βρε νταρια

ξεκολλα και μην απαντας..... μην δινεις σημασια στις οποιες προκλησεις

ελεος πια

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Στα παπαρια σου λες , αλλα ασχολεισαι....
Αν δεν μπορεις να τα ακους, μην διαβαζεις.

Και αν μιλαγες λιγο καλυτερα δεν θα εβλαπτε.

Μην κρινεις εξ΄ιδιων τα αλλοτρια.
αρχηγε εγω πιστευω οτι μιλαω πολυ καλα.
εσυ μπηκες και κανεις το δικηγορο.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
αρκανσ72, και τι σχεση εχει αυτο με το που μ'αρεσουν αντρες 40+? :think:

παντως ενω σαφως και θα μπορουσε να σ αρεσουν οι αντρες ανω των 40
πρεπει να παραδεχτεις οτι η οποια επαγγελματιας αυτο θα ελεγε δεδομενου του ταργκετ γκρουπ και κρινοντας απο τις αντιδρασεις των υπολοιπων μελων του φορουμ

απλα αναμενομενη απαντηση θα ελεγα εγω, τονιζοντας για ακομα μια φορα οτι θα μπορουσε και να αληθευει....

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πουτανες ειναι ολες να ξερεις.απλα εσυ τα κονομας απο την πουτανια σου.οι αλλες κανουν το γουστο τους.αυτη ειναι η διαφορα.
καλα θα κανεις να τουμπεκιαστεις και να μαζευεις τα φραγκακια,τωρα που περναει ακομα η μπογια σου.εγω δεν εχω προβλημα με τη δουλεια που κανεις,αλλα δεν θελω να ακουω θεωριες απο εσενα,και τις μαλακιες που λες ωρες-ωρες.αυτα να τα λες στα παιδιακια που ερχοντε στο μαγαζι σου,για να τα εχεις πελατες,οχι σε εμενα.
αχαχαχ δεν μιλαγα με σενα καθολου απλα ειπα οτι παντα μ'αρεσαν αντρες 40+  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ειπα τη γνωμη μου, δεν μπορω δλδ? αμα δεν σ'αρεσει κατι - μην ασχολεισαι  ;) ;) ;) ;) μαλλον εισαι κανα πιτσιρικακι και κομπλαρεις επειδη σε πολλες νεες γυναικες αρεσουν πιο μεγαλοι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
αρχηγε εγω πιστευω οτι μιλαω πολυ καλα.
εσυ μπηκες και κανεις το δικηγορο.
Δεν κανω τον δικηγορο.

Απλα σε βρισκω πολυ επιθετικο.

θα μπορουσες να εκφρασεις την αποψη σου με πιο "χαλαρη πενα"

Ετσι και δικιο να εχεις το χανεις...

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μην δινεις κι εσυ σημασια βρε νταρια

ξεκολλα και μην απαντας..... μην δινεις σημασια στις οποιες προκλησεις

ελεος πια
φιλαρακο δεν ειναι προκλησεις,η αληθεια ειναι.
αντε γιατι πολλοι και πολλες νομιζουν οτι τρωμε χορτο εδω μεσα.
προτιμω να πει καποιος την μεγαλυτερη μαλακια,αλλα να ειναι αληθεια και να την πιστευει.
παρα να λεει καποιος βλακιες και μπουρδες,και να περναει τους αλλους για βλακες.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παντως ενω σαφως και θα μπορουσε να σ αρεσουν οι αντρες ανω των 40
πρεπει να παραδεχτεις οτι η οποια επαγγελματιας αυτο θα ελεγε δεδομενου του ταργκετ γκρουπ και κρινοντας απο τις αντιδρασεις των υπολοιπων μελων του φορουμ

απλα αναμενομενη απαντηση θα ελεγα εγω, τονιζοντας για ακομα μια φορα οτι θα μπορουσε και να αληθευει....
μ'αρεσαν 40+ απο τοτε που δεν ημουν στο επαγγελμα ;)

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αχαχαχ δεν μιλαγα με σενα καθολου απλα ειπα οτι παντα μ'αρεσαν αντρες 40+  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ειπα τη γνωμη μου, δεν μπορω δλδ? αμα δεν σ'αρεσει κατι - μην ασχολεισαι  ;) ;) ;) ;) μαλλον εισαι κανα πιτσιρικακι και κομπλαρεις επειδη σε πολλες νεες γυναικες αρεσουν πιο μεγαλοι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι το βρικες εχεις απολυτο δικιο.ειμαι πιτσιρικι παω β γυμνασιου και μολις τελειωσαμε την παρελαση και μπηκα στο σαιτ.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δεν κανω τον δικηγορο.

Απλα σε βρισκω πολυ επιθετικο.

θα μπορουσες να εκφρασεις την αποψη σου με πιο "χαλαρη πενα"

Ετσι και δικιο να εχεις το χανεις...
δεν ειμαι ουτε επιθετικος,ουτε εχω προβλημα με την νταρια.
απλα λεω την αληθεια,που ισως επειδη τα λεω χυμα,φαινετε οτι σαν επιθεση.
δεν ειναι καθουλου επιθεση ομως να ξερω.
εχω βαρεθη να ακουω εδω μεσα την καθε πουτανα να κανει την φιλοσοφο. :uglystupid: :uglystupid:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παιδια εγω απλα ειπα μια γνωμη. Προσωπικη γνωμη. Οπως λεμε ολοι μας εδω. Σε κανεναν δεν επαιζα ουτε φιλοσοφο ουτε τιποτε τετοιο. Αμα δεν αρεσει σε καποιον τι να σας κανω? απλα μην διαβαζετε αυτα που λεω.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εγώ αργώ ακόμη γειτόνισσα ελπίζω να μην αλλάξεις γούστα μέχρι τότε  :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
δεν ειμαι ουτε επιθετικος,ουτε εχω προβλημα με την νταρια.
απλα λεω την αληθεια,που ισως επειδη τα λεω χυμα,φαινετε οτι σαν επιθεση.
δεν ειναι καθουλου επιθεση ομως να ξερω.
εχω βαρεθη να ακουω εδω μεσα την καθε πουτανα να κανει την φιλοσοφο. :uglystupid: :uglystupid:
Δεν εχω καμια διαθεση να σε αμφισβητισω, αλλα ετσι οπως γραφεις εγω εισπρατω οτι εχεις προβλημα με την Νταρια και καθε Νταρια.
Εξ΄αλλου ειμαστε σε site που η κυρια θεματολογια του ειναι οι ιεροδουλες και ο αγοραιος ερωτας.

Ως εκ τουτου ιεροδουλες και ανθρωποι που αασχολουνται με το χωρο ως επι το πλειστον θα γραφουν.
Προς τι λοιπον τοση οργη ?

Knight Rider

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Χαιρετω τους συναγωνιστες , καινουριος στη παρεα αν και παρακολουθω σαν επισκεπτης πολυ καιρο ...
Πριν κανα μηνα μιλαγα με μια πιτσιρικα στο zοο ( 23 αυτη 43 εγω ) και δεν μου χε περασει απ το μυαλο κατι πονηρο λογω ηλικιας ..
Ελα ομως που εκατσε καποια στιγμη και απο τοτε το μωρο δεν ξεκολλαει ? Τι σκατα θελει ? Φραγκα δεν εχω ... Το ξερω πηδαω καλα χεχεχε , μονο αυτο θελει ? Επαιζα σε αλλη κατηγορια 25-38 αλλα βλεπω οτι τελικα δεν υπαρχουν ηλικιες πλεον και ταμπου
Τη γνωμη σας μπουρδελιαρηδες pls ...
Α ! πειτε και καμμια καλη visita αν εχει παρει κανεις τωρα τελευταια , γιατι εχω αρχισει και το βαριεμαι το μωρο

για να αποσυμφορησουμε λιγο το κλιμα να ρωτησω οποιον εχει γνωση του σαιτ zoo.gr
τι παιζει εκει
ειχα παει να γραφτω εκει πριν ενα μηνα
με προτροπη ενος γνωστου
αλλα λακισα οταν ειδα οτι ζητουσε τηλεφωνο και τετοια

τι παιζει εκει λοιπον ?

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παιδακια σας αφηνω :tits2: :tits2: :tits2:

Επισκέπτης
λοιπον παιδια εγω απλα ειπα οτι παντα μ'αρεσαν οι αντρες 40+... κακο ειναι δλδ????

οχι νταρια μου γιατι κακο?
αλλα οσο να ναι η ψωλια απο πιπινι αλλη χαρη δεν εχει?οι μπαρμπες οσο να ναι εχουν και τις πατσοκοιλιες τους και μειωμενες αντοχες συνηθως.
:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom