trelomounakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Θα παπαριασει αν τον βουταω στο νερο !!!!!!!!να τον βουτάς σε κρύο νερό για να μη σου πάρει φωτιά.
η πλάκα έχει όρια!σοβαρέψου γιατί σε πήραν χαμπάρι.
Θα παπαριασει αν τον βουταω στο νερο !!!!!!!!να τον βουτάς σε κρύο νερό για να μη σου πάρει φωτιά.
η πλάκα έχει όρια!σοβαρέψου γιατί σε πήραν χαμπάρι.
Θα παπαριασει αν τον βουταω στο νερο !!!!!!!!
μακαρι να χε γινει κατι τετοιοτότε πάρε ψυκτικό σπρέι.
μην γράψεις καμιά ιστορία για κανά πιπίνι που το καλοκαίρι σου έβαζε χέρι στη θάλασσα, οκ;
Κανονικά θα έπρεπε να σε καταγγείλουμε εσένα αλλά τελος πάντων σε συγχωρούμε.Απλα ειναι τα πραγματα
Το μικρο πρεπει να καλογαμηθει για να μεγαλωσει χωρις ψυχολογικα ...
αλλιως θα φτασει στα 30-40 και θα ειναι σαλεμενο μονο για παντρειες και δεν θα του το δινει κιολας του αντρος της , εκεινος μετα θα βρει ακομα πιο μικρες κ.ο.κ
Το μικρο οταν το μυριζεις , απλα παθαινεις ...
Κι ερχομεθα εις τον απωτερο σκοπο
Μια φιλη της μεγαλης μου της κορης , μου τη πεφτει αγρια , το χουν δει κατι φιλαρακια και μου λενε "μαλακα ετσι και δεν το γ...σεις θα σε γ..ουμε εμεις !
Τι κανεις ? ειναι μονο 16,5 ...
Οεο ? τι σκατα να κανω ?
γενικα σε μικρες συνηθως αρεσουν πιο μεγαλοι.....Χαιρετω τους συναγωνιστες , καινουριος στη παρεα αν και παρακολουθω σαν επισκεπτης πολυ καιρο ...
Πριν κανα μηνα μιλαγα με μια πιτσιρικα στο zοο ( 23 αυτη 43 εγω ) και δεν μου χε περασει απ το μυαλο κατι πονηρο λογω ηλικιας ..
Ελα ομως που εκατσε καποια στιγμη και απο τοτε το μωρο δεν ξεκολλαει ? Τι σκατα θελει ? Φραγκα δεν εχω ... Το ξερω πηδαω καλα χεχεχε , μονο αυτο θελει ? Επαιζα σε αλλη κατηγορια 25-38 αλλα βλεπω οτι τελικα δεν υπαρχουν ηλικιες πλεον και ταμπου
Τη γνωμη σας μπουρδελιαρηδες pls ...
Α ! πειτε και καμμια καλη visita αν εχει παρει κανεις τωρα τελευταια , γιατι εχω αρχισει και το βαριεμαι το μωρο
γενικα σε μικρες συνηθως αρεσουν πιο μεγαλοι.....
Μπουμπούνα το!!Χούφτωστη τώρα που μπορείς!!!!Όχι τιποτα ακραίο,καμιά ,κανένα ,τέτοια ωραία!!!!Κι ερχομεθα εις τον απωτερο σκοπο
Μια φιλη της μεγαλης μου της κορης , μου τη πεφτει αγρια , το χουν δει κατι φιλαρακια και μου λενε "μαλακα ετσι και δεν το γ...σεις θα σε γ..ουμε εμεις !
Τι κανεις ? ειναι μονο 16,5 ...
Οεο ? τι σκατα να κανω ?
Δουλεύουμε για σενα ρεεεεε!!Μόλις γύρισα από τη μαθητική..ΚΟΛΑΣΗ ΛΕΜΕΕΕ!!!!καλα κανετε μαγκες..
καποιος πρεπει να τις εκπαιδευει,για να τις γαμαμε ακουραστα (οι μιλφακιδες) οταν μεγαλωνουν..
γενικα σε μικρες συνηθως αρεσουν πιο μεγαλοι.....
Εσύ είσαι ποοοοολύ μεγάλος ,οπότε ....ξέχνα το...Τι συμπτωση αποψεων!!!!!!!!!!! και στουs μεγαλουs αρεσουν οι μικρεs!!!
Τι να φταιει αραγε?????
Εσύ είσαι ποοοοολύ μεγάλος ,οπότε ....ξέχνα το...
Τουλαχιστον ναναι 18+.....να μην εχουμε προβλημα και με τον νομοεγω ειμαι 35 παντως και ειχα σχεση περυσι με ενα 16χρονο που ταν κορη καποιου ναυτικου της πολεμικης ναυσιπλοιας μας.νανσυ την ελεγαν.καλο μωρακι.
Για πες, για πες λεπτομέρειες....εγω ειμαι 35 παντως και ειχα σχεση περυσι με ενα 16χρονο που ταν κορη καποιου ναυτικου της πολεμικης ναυσιπλοιας μας.νανσυ την ελεγαν.καλο μωρακι.
εγω ειμαι 35 παντως και ειχα σχεση περυσι με ενα 16χρονο που ταν κορη καποιου ναυτικου της πολεμικης ναυσιπλοιας μας.νανσυ την ελεγαν.καλο μωρακι.
φιλε ον δε ροντ πληρωνε εσυ για να χαρεις λιγο.και ασε τους υπολοιπους.δεν ειπα στοιχεια ουτε και την ξερει κανεις απο εδω μεσα.και σταματησα επειδη εμαθα οτι ηταν 16 και οχι 18 οπως μου ειχε πει.
Τουλαχιστον ναναι 18+.....να μην εχουμε προβλημα και με τον νομο
Έχεις πετύχει 13 χρονο (!!!!) να μοιάζει με εικοσάρα?Γυναίκα κανονική.Όταν ήμουν 23 μου έτυχε ένα τέτοιο και με άφηνε τα απογεύματα να πάει να πιει το ...γάλα της!!!!Φυσικά και δεν είχαμε κάνει κάτι,πόσο μάλλον όταν μου είπε και πόσο είναι,κοίταγα στις γωνίες για κανεναν εισαγγελέα!!!Και μετά από 10 μέρες την έκανα...Τουλαχιστον ναναι 18+.....να μην εχουμε προβλημα και με τον νομο
εμενα ναι, παντα μ'αρεσαν αντρες 40+αυτό που συμβαίνει και με σένα....
μη λες τέτοια εδώ και οι ώριμοι κύριοι κάνουμε όνειρα