Νέα

Σχέση με μικρότερη/-ο (διαφορά ηλικίας)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pangeo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 401
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
τότε πάρε ψυκτικό σπρέι.
μην γράψεις καμιά ιστορία για κανά πιπίνι που το καλοκαίρι σου έβαζε χέρι στη θάλασσα, οκ;
μακαρι να χε γινει κατι τετοιο
που τετοια τυχη φιλε
φατε ματια ψαρια !

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Απλα ειναι τα πραγματα
Το μικρο πρεπει να καλογαμηθει για να μεγαλωσει χωρις ψυχολογικα ...
αλλιως θα φτασει στα 30-40 και θα ειναι σαλεμενο μονο για παντρειες και δεν θα του το δινει κιολας του αντρος της , εκεινος μετα θα βρει ακομα πιο μικρες κ.ο.κ
Το μικρο οταν το μυριζεις , απλα παθαινεις ...
Κι ερχομεθα εις τον απωτερο σκοπο
Μια φιλη της μεγαλης μου της κορης , μου τη πεφτει αγρια , το χουν δει κατι φιλαρακια και μου λενε "μαλακα ετσι και δεν το γ...σεις θα σε γ..ουμε εμεις !
Τι κανεις ? ειναι μονο 16,5 ...
Οεο ? τι σκατα να κανω ?
Κανονικά θα έπρεπε να σε καταγγείλουμε εσένα αλλά τελος πάντων σε συγχωρούμε. :2funny: :2funny:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Χαιρετω τους συναγωνιστες , καινουριος στη παρεα αν και παρακολουθω σαν επισκεπτης πολυ καιρο ...
Πριν κανα μηνα μιλαγα με μια πιτσιρικα στο zοο ( 23 αυτη 43 εγω ) και δεν μου χε περασει απ το μυαλο κατι πονηρο λογω ηλικιας ..
Ελα ομως που εκατσε καποια στιγμη και απο τοτε το μωρο δεν ξεκολλαει ? Τι σκατα θελει ? Φραγκα δεν εχω ... Το ξερω πηδαω καλα χεχεχε , μονο αυτο θελει ? Επαιζα σε αλλη κατηγορια 25-38 αλλα βλεπω οτι τελικα δεν υπαρχουν ηλικιες πλεον και ταμπου
Τη γνωμη σας μπουρδελιαρηδες pls ...
Α ! πειτε και καμμια καλη visita αν εχει παρει κανεις τωρα τελευταια , γιατι εχω αρχισει και το βαριεμαι το μωρο
γενικα σε μικρες συνηθως αρεσουν πιο μεγαλοι.....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Κι ερχομεθα εις τον απωτερο σκοπο
Μια φιλη της μεγαλης μου της κορης , μου τη πεφτει αγρια , το χουν δει κατι φιλαρακια και μου λενε "μαλακα ετσι και δεν το γ...σεις θα σε γ..ουμε εμεις !
Τι κανεις ? ειναι μονο 16,5 ...
Οεο ? τι σκατα να κανω ?
Μπουμπούνα το!!Χούφτωστη τώρα που μπορείς!!!!Όχι τιποτα ακραίο,καμιά  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:,κανένα  :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:,τέτοια ωραία!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
καλα κανετε μαγκες..
καποιος πρεπει να τις εκπαιδευει,για να τις γαμαμε ακουραστα (οι μιλφακιδες) οταν μεγαλωνουν..
Δουλεύουμε για σενα ρεεεεε!!Μόλις γύρισα από τη μαθητική..ΚΟΛΑΣΗ ΛΕΜΕΕΕ!!!! :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω ειμαι 35 παντως και ειχα σχεση περυσι με ενα 16χρονο που ταν κορη καποιου ναυτικου της πολεμικης ναυσιπλοιας μας.νανσυ την ελεγαν.καλο μωρακι.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εγω ειμαι 35 παντως και ειχα σχεση περυσι με ενα 16χρονο που ταν κορη καποιου ναυτικου της πολεμικης ναυσιπλοιας μας.νανσυ την ελεγαν.καλο μωρακι.
Τουλαχιστον ναναι 18+.....να μην εχουμε προβλημα και με τον νομο

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Για πες, για πες λεπτομέρειες....

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

κι εσυ καλος  :jerking: :jerking: :jerking: εισαι...
διευθυνση, τηλεφωνο θα δωσεις?

(να γιατι οταν λεω οτι περα απο τις ελλεινιδες υπαρχουν και οι παπαρες.... ενας κυριος ποτε δεν θα εδινε ετσι τοσα στοιχεια, ενας κυριος τελειωνει μια σχεση ευγενικα και σαν κυριος "ξεχναει" οτιδηποτε μπορει να θιξει μια κυρια)

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε ον δε ροντ πληρωνε εσυ για να χαρεις λιγο.και ασε τους υπολοιπους.δεν ειπα στοιχεια ουτε και την ξερει κανεις απο εδω μεσα.και σταματησα επειδη εμαθα οτι ηταν 16 και οχι 18 οπως μου ειχε πει.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
φιλε ον δε ροντ πληρωνε εσυ για να χαρεις λιγο.και ασε τους υπολοιπους.δεν ειπα στοιχεια ουτε και την ξερει κανεις απο εδω μεσα.και σταματησα επειδη εμαθα οτι ηταν 16 και οχι 18 οπως μου ειχε πει.

1. δεν εχεις νομικο προβλημα αν ειναι πανω απο 16
2. ειχε καποιο ειδικο λογο η πληροφορια του ονοματος της και η δουλεια του πατερα της?

(φανταζομαι σε ολη τη γειτονια και το συγγενολοι σου τι θα χεις πει, περηφανος που πηδηξες μια πιτσιρικα)

δες πως ξηγιουνται κάποιοι Αντρες

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τουλαχιστον ναναι 18+.....να μην εχουμε προβλημα και με τον νομο
Έχεις πετύχει 13 χρονο (!!!!) να μοιάζει με εικοσάρα?Γυναίκα κανονική.Όταν ήμουν 23 μου έτυχε ένα τέτοιο και με άφηνε τα απογεύματα να πάει να πιει το ...γάλα της!!!!Φυσικά και δεν είχαμε κάνει κάτι,πόσο μάλλον όταν μου είπε και πόσο είναι,κοίταγα στις γωνίες για κανεναν εισαγγελέα!!!Και μετά από  10 μέρες την έκανα... :helpplea: :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom