Νέα

Σχέση με μικρότερη/-ο (διαφορά ηλικίας)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pangeo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 407
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Γενικα ο ερωτας φιλτατε Βυζο δεν κοιτα....τι να κοιταξει?ΤΥΦΛΟΣ δεν ειναι??????? :grin:

Άμα ήταν τυφλός αγαπητέ μέχρι κι εγώ θα'χα γκόμενα! :'(
Απλά αλλοιθωρίζει λίγο... ;)

Με τι τα καθάριζε μετά?

Με πιτσιλοκαθαριστήρες! Μεγάλη πατέντα!!! :dancing:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Άμα ήταν τυφλός αγαπητέ μέχρι κι εγώ θα'χα γκόμενα! :'(
Απλά αλλοιθωρίζει λίγο... ;)
Ε,κανε κι εσυ λιγο πιο κει...να βγεις τελειως απο το οπτικο πεδιο του,να τον ξεγελασεις! :2funny: :2funny:  Ωπα ωπα κατσε τωρα ειπες βαρια κουβεντα:Τι παει να πει'μεχρι κι εσυ'?Γιατι ΤΙ εισαι εσυ? :huh:Πλακα κανεις εννοειται...Ιsn t that right Booblover????? ;)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ωπα ωπα κατσε τωρα ειπες βαρια κουβεντα:Τι παει να πει'μεχρι κι εσυ'?Γιατι ΤΙ εισαι εσυ? :huh:Πλακα κανεις εννοειται...Ιsn t that right Booblover????? ;)

Ούτε πλάκα ούτε μοναστηράκι! Είμαι ο απόλυτος ελλεεινίδος. Απλά ΓΤΠ! :uglystupid:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
εγω 20 αυτη 40... double score στην ηλικια!!! Triple score στο κρεβατι  :rockon: :rockon:

Απο τοτε μπηκα στον χορο με τα ΜΙΛΦ κ δεν μπορω να βγω με τπτ :S

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
εγω 20 αυτη 40... double score στην ηλικια!!! Triple score στο κρεβατι  :rockon: :rockon:

Απο τοτε μπηκα στον χορο με τα ΜΙΛΦ κ δεν μπορω να βγω με τπτ :S

Έτσι ρε άρχοντα ΜΙΛΦ και ξερό ψωμί!!! :rockon: :rockon: :rockon:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
οταν φτασουμε 40 να δουμε τι θα λεμε... Ακομα εδω μεσα θα ημαστε κ θα το γυρισουμε σε φοιτητριες κ ξερο ψωμι :2funny: :2funny: :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
οταν φτασουμε 40 να δουμε τι θα λεμε... Ακομα εδω μεσα θα ημαστε κ θα το γυρισουμε σε φοιτητριες κ ξερο ψωμι :2funny: :2funny: :2funny:

Χμμμμμμ 40 ε; Κομβική ηλικία. Δεν ξέρω πως θα σκέφτομαι σε 11 χρόνια είναι η αλήθεια. Εδώ να μου πεις δεν ξέρω πως θα σκέφτομαι αύριο... :think:
Πάντως επειδή δεν είχα ποτέ ροπή στα teens (όχι ότι με χαλάνε), μάλλον απίθανο να κοιτάζω φοιτήτριες με 20 χρόνια διαφορά. :cool2:
Όσο να πεις θα σκέφτομαι να κυκλοφορώ ένα τρυφερούδι όντας γερομπαμπαλής, σαπιοκοιλιάς, φαλακρός, σουφρομούρης κλπ. γιατί σίγουρα αυτή θα ντρέπεται για μένα. Θα με θέλει προφανώς για τα λεφτά μου (που δε θα'χω). :dancing:
Οπότε αναγκαστικά πάλι θα κοιτάω τις MILF κάποιας ηλικίας (45+) και φυσικά τις GILF (60+). :-*
Τι να κάνω ρε παιδιά μ'έχει σημαδέψει το τραγούδι του Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη που λέει: "θέλω να με έχεις και γκόμενο και γιο... σύμπλεγμα οιδιπόδειο"!!! :2funny:
Αυτά τα προφητικά... :jerking:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Πάντως επειδή δεν είχα ποτέ ροπή στα teens (όχι ότι με χαλάνε), μάλλον απίθανο να κοιτάζω φοιτήτριες με 20 χρόνια διαφορά. :cool2:
Όσο να πεις θα σκέφτομαι να κυκλοφορώ ένα τρυφερούδι όντας γερομπαμπαλής, σαπιοκοιλιάς, φαλακρός, σουφρομούρης κλπ. γιατί σίγουρα αυτή θα ντρέπεται για μένα.
Αυτά τα προφητικά... :jerking:

ποτέ τα teens φιλαρακι.. αλλο φοιτητριες κ αλλο teens  ;)

μαλλον τοτε μας βλεπω να το γυρναμε στο Σουζανα  :boobies: :boobies:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
Ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας που εχετε πάει με γυναίκα ειτε αυτη ηταν μεγαλυτερη σας ή μικροτερη σας σε ηλικία;

χμ... για να σκεφτώ... νομίζω 21 χρόνια! Μια ωραία φάση που μου έτυχε με μια 18άρα φοιτήτρια!

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Χαιρετω τους συναγωνιστες , καινουριος στη παρεα αν και παρακολουθω σαν επισκεπτης πολυ καιρο ...
Πριν κανα μηνα μιλαγα με μια πιτσιρικα στο zοο ( 23 αυτη 43 εγω ) και δεν μου χε περασει απ το μυαλο κατι πονηρο λογω ηλικιας ..
Ελα ομως που εκατσε καποια στιγμη και απο τοτε το μωρο δεν ξεκολλαει ? Τι σκατα θελει ? Φραγκα δεν εχω ... Το ξερω πηδαω καλα χεχεχε , μονο αυτο θελει ? Επαιζα σε αλλη κατηγορια 25-38 αλλα βλεπω οτι τελικα δεν υπαρχουν ηλικιες πλεον και ταμπου
Τη γνωμη σας μπουρδελιαρηδες pls ...
Α ! πειτε και καμμια καλη visita αν εχει παρει κανεις τωρα τελευταια , γιατι εχω αρχισει και το βαριεμαι το μωρο

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Χαιρετω τους συναγωνιστες , καινουριος στη παρεα αν και παρακολουθω σαν επισκεπτης πολυ καιρο ...
Πριν κανα μηνα μιλαγα με μια πιτσιρικα στο zοο ( 23 αυτη 43 εγω ) και δεν μου χε περασει απ το μυαλο κατι πονηρο λογω ηλικιας ..
Ελα ομως που εκατσε καποια στιγμη και απο τοτε το μωρο δεν ξεκολλαει ? Τι σκατα θελει ? Φραγκα δεν εχω ... Το ξερω πηδαω καλα χεχεχε , μονο αυτο θελει ? Επαιζα σε αλλη κατηγορια 25-38 αλλα βλεπω οτι τελικα δεν υπαρχουν ηλικιες πλεον και ταμπου
Τη γνωμη σας μπουρδελιαρηδες pls ...
Α ! πειτε και καμμια καλη visita αν εχει παρει κανεις τωρα τελευταια , γιατι εχω αρχισει και το βαριεμαι το μωρο

πολλα μπορει να παιζουν, ενδεικτικα

1. ξερεις τι θες και ξερεις να το ζητας
2. ισως να την κανεις να νιωθει ανετα και να μη βγαζεις τα συμπλεγματα σου (κατι που κακτα βαση το βλεπω σε 30αρηδες)
3. ισως εκεινη εχει το συνδρομο της Ηλεκτρας (ετσι το χω ακουσει) και να θελει ατομα που να θυμιζουν το μπαμπα της.

αλλα απ την αλλη αν εισαι παντρεμενος θα πρεπει αν τις προσεχεις πολυ τις μικρες... πολλα μπορει να συμβουν.
Αν δεν εισαι, have fun!!!!!

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
πολλα μπορει να παιζουν, ενδεικτικα

1. ξερεις τι θες και ξερεις να το ζητας
2. ισως να την κανεις να νιωθει ανετα και να μη βγαζεις τα συμπλεγματα σου (κατι που κακτα βαση το βλεπω σε 30αρηδες)
3. ισως εκεινη εχει το συνδρομο της Ηλεκτρας (ετσι το χω ακουσει) και να θελει ατομα που να θυμιζουν το μπαμπα της.

αλλα απ την αλλη αν εισαι παντρεμενος θα πρεπει αν τις προσεχεις πολυ τις μικρες... πολλα μπορει να συμβουν.
Αν δεν εισαι, have fun!!!!!
Δοξα τω θεω χωρισμενος ειμαι , οποτε δεν εχω προβλημα ...
Αυτο που θα προκυψει το βλεπω ... Η μικρα ειναι φοιτητρια σε σχολη της επαρχιας και μου χει πει να παω να τη δω οταν φυγει ...
Θα τρελαθω αν πεσω σε καμμια κατασταση με κοριτσακια στην εστια που μενει
δεν κρατιεμαι ο πουστης , τις θελω ολες γμτ

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Δοξα τω θεω χωρισμενος ειμαι , οποτε δεν εχω προβλημα ...
Αυτο που θα προκυψει το βλεπω ... Η μικρα ειναι φοιτητρια σε σχολη της επαρχιας και μου χει πει να παω να τη δω οταν φυγει ...
Θα τρελαθω αν πεσω σε καμμια κατασταση με κοριτσακια στην εστια που μενει
δεν κρατιεμαι ο πουστης , τις θελω ολες γμτ
Αυτη μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις. :2funny: :2funny:
Πρόσεχε φίλε είμαστε στην ίδια ηλικία

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Αυτη μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις. :2funny: :2funny:
Πρόσεχε φίλε είμαστε στην ίδια ηλικία
Το ξερω ρε φιλε , αλλα και μονο που το μυριζεις και το αγγιζεις με αυτη τη φρεσκαδα , φτιαχνεσαι αγρια ...
κε σερα σερα και τα μυαλα στα καγκελα
Εσυ θα λεγες οχι ?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Το ξερω ρε φιλε , αλλα και μονο που το μυριζεις και το αγγιζεις με αυτη τη φρεσκαδα , φτιαχνεσαι αγρια ...
κε σερα σερα και τα μυαλα στα καγκελα
Εσυ θα λεγες οχι ?
Αρχηγός!!!!Ίδια ηλικία έχουμε και τα πάω τρελά τα μωράκια! Πιπίνια και τα μυαλά στα κάγκελα!!Μην ακούς τον απο πάνω,αυτουνού δεν του σηκώνεται πια.....!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom