Της έχυνα στο πρόσωπο στα γυαλιά ηλίου...
Με τι τα καθάριζε μετά?
Της έχυνα στο πρόσωπο στα γυαλιά ηλίου...
Γενικα ο ερωτας φιλτατε Βυζο δεν κοιτα....τι να κοιταξει?ΤΥΦΛΟΣ δεν ειναι???????
Με τι τα καθάριζε μετά?
Ε,κανε κι εσυ λιγο πιο κει...να βγεις τελειως απο το οπτικο πεδιο του,να τον ξεγελασεις! Ωπα ωπα κατσε τωρα ειπες βαρια κουβεντα:Τι παει να πει'μεχρι κι εσυ'?Γιατι ΤΙ εισαι εσυ? Πλακα κανεις εννοειται...Ιsn t that right Booblover????? ;)Άμα ήταν τυφλός αγαπητέ μέχρι κι εγώ θα'χα γκόμενα! :'(
Απλά αλλοιθωρίζει λίγο... ;)
Ωπα ωπα κατσε τωρα ειπες βαρια κουβεντα:Τι παει να πει'μεχρι κι εσυ'?Γιατι ΤΙ εισαι εσυ? Πλακα κανεις εννοειται...Ιsn t that right Booblover????? ;)
ααααρε βυζο... από την ίδια νόσο πάσχουμε.... ελπίζω να θυμάσε και κάτι ποστ και κάτι κουβέντες στο τσατ ;)Ούτε πλάκα ούτε μοναστηράκι! Είμαι ο απόλυτος ελλεεινίδος. Απλά ΓΤΠ!
Βυζολάγνε εσύ αγόρι μου είσαι δικός μου...Από όλες τις απόψεις...Ούτε πλάκα ούτε μοναστηράκι! Είμαι ο απόλυτος ελλεεινίδος. Απλά ΓΤΠ!
εγω 20 αυτη 40... double score στην ηλικια!!! Triple score στο κρεβατι
Απο τοτε μπηκα στον χορο με τα ΜΙΛΦ κ δεν μπορω να βγω με τπτ :S
οταν φτασουμε 40 να δουμε τι θα λεμε... Ακομα εδω μεσα θα ημαστε κ θα το γυρισουμε σε φοιτητριες κ ξερο ψωμι
Πάντως επειδή δεν είχα ποτέ ροπή στα teens (όχι ότι με χαλάνε), μάλλον απίθανο να κοιτάζω φοιτήτριες με 20 χρόνια διαφορά.
Όσο να πεις θα σκέφτομαι να κυκλοφορώ ένα τρυφερούδι όντας γερομπαμπαλής, σαπιοκοιλιάς, φαλακρός, σουφρομούρης κλπ. γιατί σίγουρα αυτή θα ντρέπεται για μένα.
Αυτά τα προφητικά...
μαλλον τοτε μας βλεπω να το γυρναμε στο Σουζανα
Ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας που εχετε πάει με γυναίκα ειτε αυτη ηταν μεγαλυτερη σας ή μικροτερη σας σε ηλικία;
Χαιρετω τους συναγωνιστες , καινουριος στη παρεα αν και παρακολουθω σαν επισκεπτης πολυ καιρο ...
Πριν κανα μηνα μιλαγα με μια πιτσιρικα στο zοο ( 23 αυτη 43 εγω ) και δεν μου χε περασει απ το μυαλο κατι πονηρο λογω ηλικιας ..
Ελα ομως που εκατσε καποια στιγμη και απο τοτε το μωρο δεν ξεκολλαει ? Τι σκατα θελει ? Φραγκα δεν εχω ... Το ξερω πηδαω καλα χεχεχε , μονο αυτο θελει ? Επαιζα σε αλλη κατηγορια 25-38 αλλα βλεπω οτι τελικα δεν υπαρχουν ηλικιες πλεον και ταμπου
Τη γνωμη σας μπουρδελιαρηδες pls ...
Α ! πειτε και καμμια καλη visita αν εχει παρει κανεις τωρα τελευταια , γιατι εχω αρχισει και το βαριεμαι το μωρο
Δοξα τω θεω χωρισμενος ειμαι , οποτε δεν εχω προβλημα ...πολλα μπορει να παιζουν, ενδεικτικα
1. ξερεις τι θες και ξερεις να το ζητας
2. ισως να την κανεις να νιωθει ανετα και να μη βγαζεις τα συμπλεγματα σου (κατι που κακτα βαση το βλεπω σε 30αρηδες)
3. ισως εκεινη εχει το συνδρομο της Ηλεκτρας (ετσι το χω ακουσει) και να θελει ατομα που να θυμιζουν το μπαμπα της.
αλλα απ την αλλη αν εισαι παντρεμενος θα πρεπει αν τις προσεχεις πολυ τις μικρες... πολλα μπορει να συμβουν.
Αν δεν εισαι, have fun!!!!!
Αυτη μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις.Δοξα τω θεω χωρισμενος ειμαι , οποτε δεν εχω προβλημα ...
Αυτο που θα προκυψει το βλεπω ... Η μικρα ειναι φοιτητρια σε σχολη της επαρχιας και μου χει πει να παω να τη δω οταν φυγει ...
Θα τρελαθω αν πεσω σε καμμια κατασταση με κοριτσακια στην εστια που μενει
δεν κρατιεμαι ο πουστης , τις θελω ολες γμτ
Το ξερω ρε φιλε , αλλα και μονο που το μυριζεις και το αγγιζεις με αυτη τη φρεσκαδα , φτιαχνεσαι αγρια ...Αυτη μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις.
Πρόσεχε φίλε είμαστε στην ίδια ηλικία
Αρχηγός!!!!Ίδια ηλικία έχουμε και τα πάω τρελά τα μωράκια! Πιπίνια και τα μυαλά στα κάγκελα!!Μην ακούς τον απο πάνω,αυτουνού δεν του σηκώνεται πια.....!!!!Το ξερω ρε φιλε , αλλα και μονο που το μυριζεις και το αγγιζεις με αυτη τη φρεσκαδα , φτιαχνεσαι αγρια ...
κε σερα σερα και τα μυαλα στα καγκελα
Εσυ θα λεγες οχι ?
Ποιος ήρθε??Κρυβεις χρόνια ρε ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ Νο 2!!!!Πρόσεχε φίλε είμαστε στην ίδια ηλικία