apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εισαι ο ανθρωπος μου!!!ρωτα τους αν εχουν το τελευταιο cd του Ζωιδακη γιατι το ψαχνω
εισαι ο ανθρωπος μου!!!ρωτα τους αν εχουν το τελευταιο cd του Ζωιδακη γιατι το ψαχνω
αλλα προσεχε τους,γιατι υπαρχει μια φημη οτι οταν κατουρανε δεν την τιναζουν αλλα την κλωτσανεαφου ειμαστε φιλαρακια . ειναι καλα παιδια σας το λεω και πολυ φιλοτιμοι ολοι τους
δεν νομιζω να αφηνε ποτε να τις ξεχαρβαλωσουν την βαλβιδα,μην κοιτας τους αλβανους που ειναι μικροτσουτσουνοι,εδω αλλαζει το πραγμα...ασε τυπε το αρχισε σιγα σιγα και τωρα μας σκαει το μυστικο
λες να την πηδανε την χοντρη οι μαυροι ρε τυπε?η απλα ειναι καλα παιδια και της δανειζουν λεφτα?
καλα τυπε ας του δωσουν καμια μπυρα και τα λεμεδεν νομιζω να αφηνε ποτε να τις ξεχαρβαλωσουν την βαλβιδα,μην κοιτας τους αλβανους που ειναι μικροτσουτσουνοι,εδω αλλαζει το πραγμα...
λες;να παρει θεση εδω και τωρα ο τυπος να μας πει,μονο κουραμπιεδες και μελομακαρονα στο σπιτι να υπαρχουν,αντε και τιποτα διπλεςκαλα τυπε ας του δωσουν καμια μπυρα και τα λεμε
ασε που ειναι και χριστουγεννα τωρα
αυτα τα τρωει η χοντρη ρε τυπελες;να παρει θεση εδω και τωρα ο τυπος να μας πει,μονο κουραμπιεδες και μελομακαρονα στο σπιτι να υπαρχουν,αντε και τιποτα διπλες
η σταστικη λεει οτι οποιος τρωει κουραμπιεδες δεν τρωει μελομακαρονα εδω λες να εχουμε ειδικη περιπτωση;αυτα τα τρωει η χοντρη ρε τυπε
σε κατι τετοιες περιπτωσεις πανε περιπατο οι στατιστικες..η σταστικη λεει οτι οποιος τρωει κουραμπιεδες δεν τρωει μελομακαρονα εδω λες να εχουμε ειδικη περιπτωση;
ειναι δυσκολη περιπτωση η χοντρη αλλα λες να ειμαστε στην περιπτωση του στατιστικου λαθους;σε κατι τετοιες περιπτωσεις πανε περιπατο οι στατιστικες..
ολα τα σφαζει,ολα τα μαχαιρωνει λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
σοβαρα μιλας;ταψια η τεμαχια;η δικια μου τρωει 5 κουραμπιεδες και 7 μελομακαρονα την ημερα τωρα της γιορτες
H χαρα του ζαχαροπλαστησοβαρα μιλας;ταψια η τεμαχια;
και ο ζαχαροπλαστης την πηδηξε ρε τυπε?H χαρα του ζαχαροπλαστη
μαλλον την στελνει κατασκηνωση τα καλοκαιρια και της ανοιγει η ορεξηH χαρα του ζαχαροπλαστη
που εισαι;εχουμε θεμα εδωκαι ο ζαχαροπλαστης την πηδηξε ρε τυπε?
ρε τι γινεται εδω!
Τωρα φανηκε γιατι ακριβυναν τα μελομακαρονακαι ο ζαχαροπλαστης την πηδηξε ρε τυπε?
ρε τι γινεται εδω!
που εισαι;εχουμε θεμα εδω
τυπε bbwlover πρεπει να παρεις μετραΤωρα φανηκε γιατι ακριβυναν τα μελομακαρονα
Τα παιρνει με τα...κοντεινερ
Για να παρει μετρα χρειαζονται δυο.....Ο εναs να κραται την μια ακρη κι ο αλλοs την αλλη.........τυπε bbwlover πρεπει να παρεις μετρα
σε εχει καβαλησει η χοντρη ρε δικε μου
παλια επεφτε καμια σφαλιαρα ρε τυπε και ηταν σουζααφου πειναει ρε παιδια τι να κανω. Οταν τελειωνουν τα λεφτα παει στο διπλανο διαμερισμα που μεννουν οι μαυροι και δανιζεται.