Παρ' ότι λίγο πολύ τα έχω ξαναπεί δεν πειράζει θα ξαναπώ την γνώμη μου. Εξ άλλου η επανάληψη βοηθά την εμπέδωση.
Έχω λοιπόν ευθαρσώς δηλώσει πως όταν (σπάνια βέβαια) τυχαίνει με το call girl να αισθάνομαι μια χημεία πέραν της σωματικής έλξης, κάτι που έχει να κάνει με το μυαλό μου και το μυαλό της, ας πούμε να αναγνωρίζω πως πέρα από το καλό πήδημα έχουμε την δυνατότητα να μιλήσουμε και για δύο πράγματα κοινού ενδιαφέροντος, πως έχει ένα επίπεδο μόρφωσης και κουλτούρας, εκτός από ωραίο κώλο και καλές πίπες, αυτό είναι κάτι που προσωπικά με εξιτάρει και με κάνει να αντλώ και μεγαλύτερη ευχαρίστηση και στο σεξ καθαυτό. Τελικά θεωρώ μάλιστα απαραίτητο ένα πανάκριβο call girl, ειδικά αν χρησιμοποιείται ως έσκορτ με την πλήρη σημασία του όρου της συνοδού, εκτός από άψογο σώμα και άριστο σεξ να διαθέτει και κάποιο υψηλό επίπεδο μόρφωσης και καλλιέργειας. Υποθέτω βασίμως πως και η κοπέλα που τυχαίνει να έχει αυτά τα προσόντα κολακεύεται και αποδίδει καλλίτερα γιατί κάποιος εξετίμησε κάτι περισσότερο από τα αυτονόητα σωματικά της προσόντα και την καλή της απόδωση στο σεξ
Το θέμα είναι να ξέρει κανείς πόσο να προχωρήσει αυτή τη σχέση του μυαλού και που να την σταματήσει, ιδίως άμα έχει μπει στο ρίσκο των συχνών και επανειλλημένων συνευρέσεων με μια κοπέλα που έχει, ή έστω που αυτός θεωρεί πως έχει, τα παραπάνω προσόντα.
Τα όρια είναι λεπτά και οι ισορροπίες εύθραυστες και εύκολα κανείς μπορεί να κάνει το λάθος, όσο έμπειρος κι αν είναι, και να φτάσει στο "δαχτυλίδι"!
Φοβάμαι πως τότε την έχει ήδη "πατήσει" διότι τρία ενδεχόμενα υπάρχουν
1. Να αρνηθεί το δαχτυλίδι η κοπέλα και να αυτός αισθανθεί μειωμένος και προσβεβλημένος αναίτια.
2. Να πάρει το δαχτυλίδι η κοπέλα και μετά να του πάρει και ότι έχει και δεν έχει και αφού τον αφίσει ρέστο να τον φτύσει!
3. Να τα φιάξουν πραγματικά.
Τί να περιμένει άραγε κανείς σ' αυτή την περίπτωση. Να γίνει καλό κορίτσι και να περνάνε καλά με το μισθό του και με το μεροκάματο που θα παίρνει αυτή σαν πωλήτρια, (εκτός άμα ο ενδιαφερόμενος είναι εφοπλιστής ή γιος εφοπλιστή, αλλά αυτοί τις βίζιτες δεν τις ερωτεύονται, μόνο τις πηδάνε!). Ή να συνεχίσει τη "δουλειά" της και να του τα φέρνει για να τα τρώνε μαζί; Άμα έψαχνε νταβά θα είχε ήδη βρει!
Εκτός άμα η κυρία έχει κάνει τα κουμάντα της και έχει ψιλομεστώσει και σκέφτεται σοβαρά τη σύνταξη, οπότε τότε άμα σε γουστάρει και δεν σε ενδιαφέρει να ξέρεις πως οι μισοί από τους φίλους και συγγενείς σου ξέρουν πως η γκόμενά σου ήταν βίζιτα, άμα δεν την έχουν πάρει κι όλας, τότε μπορείς να το προχωρήσεις!
Είναι θέμα επιλογών και αντοχών απέναντι στον κοινωνικό σου περίγυρο.