dimitris_zio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Για τους χαρακτηρισμούς του Στρατάρχη με πρόλαβαν οι Mods και καλά έκαναν και τους διέγραψαν!
Προσωπική μου γνώμη είναι πως επειδή γράφουμε σ' ένα σάιτ για πουτάνες δεν σημαίνει πως είμαστε αλήτες και γι αυτό όλοι θα πρέπει να κρατήσουμε ένα επίπεδο, για να το αποδεικνύουμε συνεχώς.
Και ρε φίλε Στρατάρχη, έκανε μια άστοχη υπόθεση ο Ρεμπέτης, δεν σου έβρισε ούτε τη μάνα ούτε την οικογένεια για να δικαιολογείται τέτοιο ξέσπασμα.
Λοιπόν εγώ μελέτησα το προφίλ σου και λέω πως δεν είσαι ο Μιχαλάκης! Ευχαριστημένος; Τα άλλα δεν χρειαζόνταν. Τέλος πάντων!
Λοιπόν φίλε Αρχάριε, αφού είσαι πραγματικά αρχάριος, να μην σου μένουν απορίες.
Ο Μιχαλάκης είναι ο Μισέλ, ιδιοκτήτης του ομώνυμου γραφείου call girls.
Η Βανέσσα δούλευε για το Μισέλ όταν είχε πρωτοέρθει, αλλά μετά αποφάσισε μα δουλέψει μόνη της, όπως είχε κάθε δικαίωμα. Οι φήμες λοιπόν λένε πως ο Μισέλ της το κρατάει και τη διαβάλλει όπου μπορεί, δεν ξέρω αν αληθεύουν.
Τώρα το Μισέλ προσωπικά δεν τον ξέρω, μερικές [λίγες] φορές έχω πάρει κορίτσια του. Πάντως σαν γραφείο είναι σοβαρό και αξιόπιστο.
Τη Βανέσσα όμως την ξέρω καλά γιατί βρισκόμαστε πολύ συχνά. Είμαστε πια φίλοι και έτσι μια φορά που είχα κάνα δυο βδομάδες να την δώ πιάσαμε κουβέντα για το ποιές κοπέλλες είχα συναντήσει στο μεταξύ. Μεταξύ αυτών ήταν και μία του Μισέλ, Ρουμάνα επίσης [όλες είναι], μικρή, πολύ όμορφη, αλλά στο σέρβις μέτρια. Της το ανέφερα λοιπόν και της είπα πως δεν σκόπευα να ξανασυναντήσω την συγκεκριμένη. Α! μου λέει, μην βιαστείς να την απορρίψεις, μικρή είναι και μαθαίνει, δώσ΄της μια ευκαιρία ακόμη. Κα μην της γράψεις κακή κριτική, κρίμα είναι την καημένη!
Αυτά για την ποιότητα και το ήθος της Κυρίας, ελπίζω και ο Μισέλ να το διαβάζει. Για τις επιδόσεις τα έχω ξαναπεί, μην γίνομαι κουραστικός.
Πολυ ωραια κ σωστα κατα τη γνωμη μου οσα εγραψες.... (η κοπελα που λες μαλον θα ειναι η Αριανα...) οσο για την Βανεσσα σ αυτην θα γηνω κ εγω κουραστικιος αμα πς ποσο κυρια φανικε απ΄αυτη τη σταση....
edit_Duracell: Διόρθωση παράθεσης