CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
η δικια μου θελει τρια πιατα μεγαλα ....εγω τρωω μονον ενα
τι πας να γαμησεις ρε φιλε.
δε γαμας καλυτερα 1 ταψι παστιτσιο.
η δικια μου θελει τρια πιατα μεγαλα ....εγω τρωω μονον ενα
βυζο αμα την δεις τη γυναικα του εμετο θα κανεις ρε μαλακα.ειναι χαλια εντελος.Για πες κολλητέ τι σκηνικά παίχτηκαν. Κι αν γίνεται ανέβασε υλικό με τη γυναίκα σου να καυλώσουμε λιγάκι.
νομιζω πως θα βρεις πολλά μελη εδω να σου πουν οτι εγω ειμαι σοβαρος κυριος. δεν προκειται να στη φαω. το πολυ-πολυ να την κοιταζω και να τον παιξω λιγο. αμα θες μπορω και να κρατηθω και να μην την χυσω κιολας..παιδια δεν εχει ...δεν ξαναδανιζω γυναικα μετα απο αυτο που επαθα με τον Αλβανο και παλιοτερα με τον ταξιτζη. Ειμουνα πολυ ανοικτομυαλος και κοντευα δυο φορες να την πατησω
σταματα εσυ, δεν ξερεις..βυζο αμα την δεις τη γυναικα του εμετο θα κανεις ρε μαλακα.ειναι χαλια εντελος.
καλα αμα την δεις εσυ.ελα να μου πεις αν μπορεσες να την παιξεις.σταματα εσυ, δεν ξερεις..
βυζο αμα την δεις τη γυναικα του εμετο θα κανεις ρε μαλακα.ειναι χαλια εντελος.
επαναλαμβανω, δεν ξερεις εσυ. σταματα....καλα αμα την δεις εσυ.ελα να μου πεις αν μπορεσες να την παιξεις.
πλακα κανεις ρε? την ειδε καλα? η ειδες καμια αλλη?Την έχω δει ρε γι'αυτό θέλω να την ξαναδώ.
τι θελει να πει ο ποιητης?????επαναλαμβανω, δεν ξερεις εσυ. σταματα....
οκ.δεν εχω να τιποτα αλλο.σας ευχομαι να βγαλετε τα καλυτερα γουστα με την γκομενα.επαναλαμβανω, δεν ξερεις εσυ. σταματα....
ουτε εσυ ξερεις.τι θελει να πει ο ποιητης?????
τυπε μου δεν μας εχεις πει για τον ταξιτζη?παιδια δεν εχει ...δεν ξαναδανιζω γυναικα μετα απο αυτο που επαθα με τον Αλβανο και παλιοτερα με τον ταξιτζη. Ειμουνα πολυ ανοικτομυαλος και κοντευα δυο φορες να την πατησω
την προτιμουν οι αλβανοι και οι πακιστανοι?ρε ακουστε με εχει πολλους θαυμαστες ξερω εγω καλυτερα απο ολους
μολις φαγαμαι μακαροναδες ...τωρα η δικια μου πλενει τα πιατα και περιμενω να τελειωση να την παρω απο πισω. Ελπιζω να μη μου πει οχι σημερα. καμμια φορα βγαζει μια τεραστια αιμοραιδα στον κωλο και πρεπει να περιμενουμε μερικες μερες να φυγει ...τωρα ειναι ενταξει αλλα υπαρχει και το μουνι βεβαια.
τυπε μου δεν μας εχεις πει για τον ταξιτζη?
τι ειχε γινει?
την προτιμουν οι αλβανοι και οι πακιστανοι?
δεν μας τα εχει πει η μορφη γιαυτοτωρα προσπαθω να κανω κονέ. οι αποριες που μπορει να μου το χαλασουν μετα..
ναι αλλα μπορει να συγχιστει τωρα που το το θυμιζεις και να μου ριξεις πορτα.δεν μας τα εχει πει η μορφη γιαυτο