Γειά σας συναγωνιστές...
Θα'θελα να σας διηγηθώ την εμπειρία μου αλλά και να μου πείτε την γνώμη σας..
Είμαι 34 χρονών από επαρχία και αυτή τη βδομάδα ανεβηκα για 3 μερες στην Αθήνα για δουλειές..
Την πρώτη βραδιά στο ξενοδοχείο καλεσα ένα call girl που βρήκα από αγγελία.
Ήρθε κανονικά, καθίσαμε λίγο καναμε κανα δυο τσιγαρα, μιλησαμε και στη συνεχεια περασαμε στο ψητο..
Η όλη φαση ήταν πολύ ζεστή..Δεν ξέρω ήταν κατι διαφορετικο...Και σαν να γνωριζομασταν..
Μου έκανε μεγαλη εκπλήξη οταν μετα απο λιγο φιληθηκαμε στο στομα(αυτη το εκανε)...
Οταν τελειωσαμε, μετα δεν εφυγε αλλα καθησαμε και μιλουσαμε...Καθησε γυρω στις 4 ωρες..
Μου ειπε οτι δουλευε εδω και λιγο καιρο, μονη της για να εχει καποια extra $$$..
Μου εδωσε και το κανονικο της τηλ.
Την επομενη μερα δεν βρεθηκαμε αλλα μιλησαμε στο τηλ.
Την τριτη μέρα βρεθηκαμε έξω, πηγαμε για καφε, φαγητο, και στη συνεχεια καταλήξαμε στο σπίτι της οπού καναμε ερωτα παλι, αρκετη ωρα και ενω ειχα το δωματιο, κοιμηθηκα εκει...
(φυσικα δεν πληρωσα τιποτα..)
Η κοπελα πολυ όμορφη με ωραιο σωμα, 30αρα(Ελληνιδα)....
Τωρα έχουμε επαφη στο τηλ. κτλ αλλα η ολη φαση με μπερδευει...
Απο τη μια την σκεφτομαι συνεχεια, μου αρεσει πολυ...Απο την αλλη ειναι call girl..
Ειμαι πολυ μπερδεμενος...Λετε απλα να το δω "ο,τι φαμε?"
Και γενικα να το παιξω άνετος ή να επιδιωκω επαφη, τηλεφωνα και τετοια?
Τι λετε εσεις?
Εχει τυχει κατι παρόμοιο σε καποιον?
Σας ευχαριστώ...
Θα'θελα να σας διηγηθώ την εμπειρία μου αλλά και να μου πείτε την γνώμη σας..
Είμαι 34 χρονών από επαρχία και αυτή τη βδομάδα ανεβηκα για 3 μερες στην Αθήνα για δουλειές..
Την πρώτη βραδιά στο ξενοδοχείο καλεσα ένα call girl που βρήκα από αγγελία.
Ήρθε κανονικά, καθίσαμε λίγο καναμε κανα δυο τσιγαρα, μιλησαμε και στη συνεχεια περασαμε στο ψητο..
Η όλη φαση ήταν πολύ ζεστή..Δεν ξέρω ήταν κατι διαφορετικο...Και σαν να γνωριζομασταν..
Μου έκανε μεγαλη εκπλήξη οταν μετα απο λιγο φιληθηκαμε στο στομα(αυτη το εκανε)...
Οταν τελειωσαμε, μετα δεν εφυγε αλλα καθησαμε και μιλουσαμε...Καθησε γυρω στις 4 ωρες..
Μου ειπε οτι δουλευε εδω και λιγο καιρο, μονη της για να εχει καποια extra $$$..
Μου εδωσε και το κανονικο της τηλ.
Την επομενη μερα δεν βρεθηκαμε αλλα μιλησαμε στο τηλ.
Την τριτη μέρα βρεθηκαμε έξω, πηγαμε για καφε, φαγητο, και στη συνεχεια καταλήξαμε στο σπίτι της οπού καναμε ερωτα παλι, αρκετη ωρα και ενω ειχα το δωματιο, κοιμηθηκα εκει...
(φυσικα δεν πληρωσα τιποτα..)
Η κοπελα πολυ όμορφη με ωραιο σωμα, 30αρα(Ελληνιδα)....
Τωρα έχουμε επαφη στο τηλ. κτλ αλλα η ολη φαση με μπερδευει...
Απο τη μια την σκεφτομαι συνεχεια, μου αρεσει πολυ...Απο την αλλη ειναι call girl..
Ειμαι πολυ μπερδεμενος...Λετε απλα να το δω "ο,τι φαμε?"
Και γενικα να το παιξω άνετος ή να επιδιωκω επαφη, τηλεφωνα και τετοια?
Τι λετε εσεις?
Εχει τυχει κατι παρόμοιο σε καποιον?
Σας ευχαριστώ...