Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.817
- Πόντοι
- 216
Δεν είμαι φορτισμένος όπως το εννοείς και κυρίως δεν κρύβομαι.
Απεξω είναι και σε περιμένουν να σε φορτώσουν χαχα
Δεν είμαι φορτισμένος όπως το εννοείς και κυρίως δεν κρύβομαι.
Απεξω είναι και σε περιμένουν να σε φορτώσουν χαχα
[move]ρε σιχαμένε dismorfian για την προσωπική σου σχέση με τον δροσερό υπηρέτη του Ιάσωνος 33 θα μας πεις τίποτα
Τι εννοεί όταν μπαίνει μέσα στο δωμάτιο σου και ενώ είσαι τελείως γυμνός σε χαριεντίζει λέγοντας σου '' Καλός είσαι ...''
Ποιο είναι το βρώμικο παρελθόν σας ρε νούμερο της κοινωνίας ?
Πως οριζεις τον αγαπουλη?Εμένα παίδες συνέβει τις προάλλες κάτι που με προβλημάτισε. Μετα απο συνεύρεση με μιλφάρα, με πήρε αγκαλίτσα στο κρεββάτι, μου έκανε κομπλιμέντα, με κοίταζε στα μάτια κ με φιλούσε συνέχεια. Εντωμεταξύ απο την αρχή η κοπέλα ήταν πολύ ρομαντική σε σημείο να τον φάει ακα , αλλά επικράτησε η λογική.
Πιστεύω πως οι κοπέλες αυτού του χώρου είναι πολύ καλές ψυχολόγοι κ ψάχνουν το τέλειο θύμα. Το είδα στα μάτια της πως ο σκοπός ήταν να την πυρφορίσω. Αλλά δεν τσίμπησα. Προσοχή παίδες. Αν δεν έχετε πολύ εμπειρία κ αν είστε αγαπούληδες, δε θέλει πολύ... Πρέπει να ελέγχουμε τα συναισθήματα μας, με οποιαδήποτε γυναίκα.
Δηλαδη το θεωρεις εντελως απιθανο να υπαρχουν και ντομπρες γυναικες σε αυτον τον χωρο?συμφωνω φιλτατε κατ αρχας δεν ειναι καν σχεση απλα νομιζουμε οτι ειμαστε σε σχεση...την εχω πατησει κ γω 2 φορεσ μαλιστα κι 2η κ με μεγαλη πουτανα !!!οχι ηλικιακα αλλα μεγαλο κεφαλι!οι πουτανες ποτε δεν προκειται ν αγαπησουν ψαχνουν εναν μαλακα φραγκατο να τον αρμεγουν να τον παντρευτουν κ να πηδιουνται κ μ αλλους!!Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!
για να ερωτευτει επαγγελματιας πρεπει να βρει κατι συγλονιστικο σε ενα αντρα υπαρχουν τιμιες γυναικες στο χωρο ενοειταιΔηλαδη το θεωρεις εντελως απιθανο να υπαρχουν και ντομπρες γυναικες σε αυτον τον χωρο?
Εγω παλι δεν ειμαι απολυτος φιλαρακι!!! Πιστευω οτι οι ανθρωποι αλλαζουν! Ετσι πιστευω οτι και μια κοπελα που κανει αυτην την δουλεια, μπορει να αλλαξει, εαν θελει να φτιαξει την ζωη της!!!Τη μαλακία να μπλεχτώ με ημιεπαγγελματία του χώρου κόντεψα να την πληρώσω με το γάμο μου.
Η πλάκα είναι ότι όπως εκ των υστέρων επιβεβαίωσα (το υποψιαζόμουν στη διάρκεια της σχέσης...) , η κυρία έπαιζε ώς εξής
1. στη διάρκεια της υποτιθέμενης σχέσης μας ασκούσε την πουτανιά κανονικότατα
2. στη διάρκεια της υποτιθέμενης σχέσης μας είχε παράλληλα +2 σχέσεις με πελάτες τους οποίους δούλευε επίσης κανονικά όπως κι εμένα
3. επιχείρησε να μου διαλύσει το σπίτι φτάνοντας μέχρι τη γυναίκα μου
4. το ίδιο επιχείρησε να κάνει και με άλλον πελάτη - αγαπούλα , καθώς έμαθα αργότερα
γι αυτό , όπως μου είπε κάποτε ένας 60αρης περπατημένος, τις πουτάνες τις έχουμε ΜΟΝΟ για τις γαμάμε. ΤΕΛΟΣ
όποιος θέλει να κάνει πειράματα...καλα ξεμπερδέματα.
κλείνοντας...η πουτάνα το γαμήσι δε το κόβει
Εγω παλι δεν ειμαι απολυτος φιλαρακι!!! Πιστευω οτι οι ανθρωποι αλλαζουν! Ετσι πιστευω οτι και μια κοπελα που κανει αυτην την δουλεια, μπορει να αλλαξει, εαν θελει να φτιαξει την ζωη της!!!
Σχεδόν όλες οι κοπέλες είναι σε σχέση. Αρκετές μέσα από τη σχέση δουλευουν εκέι που δουλευουν, για να ενισχύσουν την οικονομία του σπιτιού τους. Δεν είναι τυχαίο που οι πιο πολλές είναι από Αλβανία, και κάποιοες άλλες Βαλκάνιες έχουν Αλβανούς συντρόφους. Οι Αλβανοί βγάζουν τις γυναίκες τους στο κλαρί.Εγω παλι δεν ειμαι απολυτος φιλαρακι!!! Πιστευω οτι οι ανθρωποι αλλαζουν! Ετσι πιστευω οτι και μια κοπελα που κανει αυτην την δουλεια, μπορει να αλλαξει, εαν θελει να φτιαξει την ζωη της!!!
Και να συμπληρώσω ότι είναι Ελληνίδα.Ας πω κι εγώ την εμπειρία μου.Το δοκίμασα για ένα τρίμηνο με μία ανεξάρτητη,αλλά κατάλαβα ότι είναι άλλος κόσμος!Πολλά ψυχολογικά και ωραιοπάθεια.Δύσκολο να κρατήσουν σχέση με κάποιον που δεν ανήκει στα του επαγγέλματος τους.
ίσως έτυχε σε εσένα..Ας πω κι εγώ την εμπειρία μου.Το δοκίμασα για ένα τρίμηνο με μία ανεξάρτητη,αλλά κατάλαβα ότι είναι άλλος κόσμος!Πολλά ψυχολογικά και ωραιοπάθεια.Δύσκολο να κρατήσουν σχέση με κάποιον που δεν ανήκει στα του επαγγέλματος τους.
Φυσικά.Απλά ανέφερα την δική μου εμπειρία.ίσως έτυχε σε εσένα..
Για να μιλήσουμε λογικά σχέση με επαγγελματία άνθρωπος με υγιή ψυχοσύνθεση, δε μπορεί να κάνει.
Κάποιος νταβατζάκος μπορεί να κοροϊδέψει κάποια για να βγάλει κάνα ευρώ άλλα δεν είναι σχέση αυτό λέγεται εκμετάλλευση.
Μόνο κάποιος ψιλοναυάγιο μπορεί να τραβηχτεί λίγο με μια κοπέλα του χώρου αλλά και πάλι αργά ή γρήγορα γίνετε ανυπόφορος και η κοπέλα τον στέλνει, άμα γλιτώσει η καημένη.
Άρα φυσιολογικός άνδρας δε μπορεί.. θα ξενερώνει.. θα ζηλεύει.. θα αισθανθεί δευτεράτζα ενίοτε κτλ
Λίγο εγωισμό να χει κάποιος, όπως μου είπε μια κοπέλα του χώρου στην ίδια κουβέντα.. φεύγει μόνος του.
δεν είμαστε όλοι κτητικοι...Για να μιλήσουμε λογικά σχέση με επαγγελματία άνθρωπος με υγιή ψυχοσύνθεση, δε μπορεί να κάνει.
Κάποιος νταβατζάκος μπορεί να κοροϊδέψει κάποια για να βγάλει κάνα ευρώ άλλα δεν είναι σχέση αυτό λέγεται εκμετάλλευση.
Μόνο κάποιος ψιλοναυάγιο μπορεί να τραβηχτεί λίγο με μια κοπέλα του χώρου αλλά και πάλι αργά ή γρήγορα γίνετε ανυπόφορος και η κοπέλα τον στέλνει, άμα γλιτώσει η καημένη.
Άρα φυσιολογικός άνδρας δε μπορεί.. θα ξενερώνει.. θα ζηλεύει.. θα αισθανθεί δευτεράτζα ενίοτε κτλ
Λίγο εγωισμό να χει κάποιος, όπως μου είπε μια κοπέλα του χώρου στην ίδια κουβέντα.. φεύγει μόνος του.
Ας πω κι εγώ την εμπειρία μου.Το δοκίμασα για ένα τρίμηνο με μία ανεξάρτητη,αλλά κατάλαβα ότι είναι άλλος κόσμος!Πολλά ψυχολογικά και ωραιοπάθεια.Δύσκολο να κρατήσουν σχέση με κάποιον που δεν ανήκει στα του επαγγέλματος τους.
Και να συμπληρώσω ότι είναι Ελληνίδα.