Νέα

Σχέση με «επαγγελματία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poutis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Απεξω είναι και σε περιμένουν να σε φορτώσουν χαχα  :grin: :grin:

Το έσβησα το προηγούμενο γιατί είναι σάπιο το πληκτρολόγιο στην τροποποίηση.
Ε, τότε να μπουν να με (ξυλο)φορτώσουν. Xαχα κι εγώ.

(πάσχω από έλλειψη χιούμορ)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ρε σιχαμένε dismorfian για την προσωπική σου σχέση με τον δροσερό υπηρέτη του Ιάσωνος 33 θα μας πεις τίποτα :think:
Τι εννοεί όταν μπαίνει μέσα στο δωμάτιο σου και ενώ είσαι τελείως γυμνός σε χαριεντίζει λέγοντας σου '' Καλός είσαι ...''
Ποιο είναι το βρώμικο παρελθόν σας ρε νούμερο της κοινωνίας ?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
ρε σιχαμένε dismorfian για την προσωπική σου σχέση με τον δροσερό υπηρέτη του Ιάσωνος 33 θα μας πεις τίποτα :think:
Τι εννοεί όταν μπαίνει μέσα στο δωμάτιο σου και ενώ είσαι τελείως γυμνός σε χαριεντίζει λέγοντας σου '' Καλός είσαι ...''
Ποιο είναι το βρώμικο παρελθόν σας ρε νούμερο της κοινωνίας ?
[move]

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

ξεροχύνω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/move]

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Είμαι εργαλείο του συστήματος και δίνω την κωλάρα μου.

Ε ναι λοιπόν, ξεροχύνω! Με λαχταρούν άνδρες και γυναίκες!

:erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :wanker: :wanker: :wanker:

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Πάμε στο μπιλονήμα. Γαμήστε με εντελώς αλλά ΕΚΕΙ!

:orchestra:

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
Εμένα παίδες συνέβει τις προάλλες κάτι που με προβλημάτισε. Μετα απο συνεύρεση με μιλφάρα, με πήρε αγκαλίτσα στο κρεββάτι, μου έκανε κομπλιμέντα, με κοίταζε στα μάτια κ με φιλούσε συνέχεια. Εντωμεταξύ απο την αρχή η κοπέλα ήταν πολύ ρομαντική σε σημείο να τον φάει ακα , αλλά επικράτησε η λογική.

Πιστεύω πως οι κοπέλες αυτού του χώρου είναι πολύ καλές ψυχολόγοι  κ ψάχνουν το τέλειο θύμα. Το είδα στα μάτια της πως ο σκοπός ήταν να την πυρφορίσω. Αλλά δεν τσίμπησα. Προσοχή παίδες. Αν δεν έχετε πολύ εμπειρία κ αν είστε αγαπούληδες, δε θέλει πολύ... Πρέπει να ελέγχουμε τα συναισθήματα μας, με οποιαδήποτε γυναίκα.
Πως οριζεις τον αγαπουλη?

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
συμφωνω φιλτατε κατ αρχας δεν ειναι καν σχεση απλα νομιζουμε οτι ειμαστε σε σχεση...την εχω πατησει κ γω 2 φορεσ μαλιστα κι 2η κ με μεγαλη πουτανα !!!οχι ηλικιακα αλλα μεγαλο κεφαλι!οι πουτανες ποτε δεν προκειται ν αγαπησουν ψαχνουν εναν μαλακα φραγκατο να τον αρμεγουν να τον παντρευτουν κ να πηδιουνται κ μ αλλους!!Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!
Δηλαδη το θεωρεις εντελως απιθανο να υπαρχουν και ντομπρες γυναικες σε αυτον τον χωρο?

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Δηλαδη το θεωρεις εντελως απιθανο να υπαρχουν και ντομπρες γυναικες σε αυτον τον χωρο?
για να  ερωτευτει επαγγελματιας πρεπει να βρει κατι συγλονιστικο σε ενα αντρα υπαρχουν τιμιες γυναικες στο χωρο ενοειται
μην ξεχναμε γυναικες ειναι αυτες και γουσταρου αισθημα και αυτες

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
Τη μαλακία να μπλεχτώ με ημιεπαγγελματία του χώρου κόντεψα να την πληρώσω με το γάμο μου.

Η πλάκα είναι ότι όπως εκ των υστέρων επιβεβαίωσα (το υποψιαζόμουν στη διάρκεια της σχέσης...) , η κυρία έπαιζε ώς εξής

1. στη διάρκεια της υποτιθέμενης σχέσης μας ασκούσε την πουτανιά κανονικότατα
2. στη διάρκεια της υποτιθέμενης σχέσης μας είχε παράλληλα +2 σχέσεις με πελάτες τους οποίους δούλευε επίσης κανονικά όπως κι εμένα
3. επιχείρησε να μου διαλύσει το σπίτι φτάνοντας μέχρι τη γυναίκα μου
4. το ίδιο επιχείρησε να κάνει και με άλλον πελάτη - αγαπούλα , καθώς έμαθα αργότερα

γι αυτό , όπως μου είπε κάποτε ένας 60αρης περπατημένος, τις πουτάνες τις έχουμε ΜΟΝΟ για τις γαμάμε. ΤΕΛΟΣ

όποιος θέλει να κάνει πειράματα...καλα ξεμπερδέματα.

κλείνοντας...η πουτάνα το γαμήσι δε το κόβει
Εγω παλι δεν ειμαι απολυτος φιλαρακι!!! Πιστευω οτι οι ανθρωποι αλλαζουν! Ετσι πιστευω οτι και μια κοπελα που κανει αυτην την δουλεια, μπορει να αλλαξει, εαν θελει να φτιαξει την ζωη της!!!

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Εγω παλι δεν ειμαι απολυτος φιλαρακι!!! Πιστευω οτι οι ανθρωποι αλλαζουν! Ετσι πιστευω οτι και μια κοπελα που κανει αυτην την δουλεια, μπορει να αλλαξει, εαν θελει να φτιαξει την ζωη της!!!

σωστο σε βρισκω

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Σχεδόν όλες οι κοπέλες είναι σε σχέση.  Αρκετές  μέσα από τη σχέση δουλευουν εκέι που δουλευουν, για να ενισχύσουν την οικονομία του σπιτιού τους.  Δεν είναι τυχαίο που οι  πιο πολλές είναι από Αλβανία, και κάποιοες άλλες Βαλκάνιες έχουν Αλβανούς συντρόφους. Οι Αλβανοί βγάζουν τις γυναίκες τους στο  κλαρί.

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Ας πω κι εγώ την εμπειρία μου.Το δοκίμασα για ένα τρίμηνο με μία ανεξάρτητη,αλλά κατάλαβα ότι είναι άλλος κόσμος!Πολλά ψυχολογικά και ωραιοπάθεια.Δύσκολο να κρατήσουν σχέση με κάποιον που δεν ανήκει στα του επαγγέλματος τους.

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Ας πω κι εγώ την εμπειρία μου.Το δοκίμασα για ένα τρίμηνο με μία ανεξάρτητη,αλλά κατάλαβα ότι είναι άλλος κόσμος!Πολλά ψυχολογικά και ωραιοπάθεια.Δύσκολο να κρατήσουν σχέση με κάποιον που δεν ανήκει στα του επαγγέλματος τους.
Και να συμπληρώσω ότι είναι Ελληνίδα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ίσως έτυχε σε εσένα..

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
Για να μιλήσουμε λογικά σχέση με επαγγελματία άνθρωπος με υγιή ψυχοσύνθεση, δε μπορεί να κάνει.

Κάποιος νταβατζάκος μπορεί να κοροϊδέψει κάποια για να βγάλει κάνα ευρώ άλλα δεν είναι σχέση αυτό λέγεται εκμετάλλευση.

Μόνο κάποιος ψιλοναυάγιο μπορεί να τραβηχτεί λίγο με μια κοπέλα του χώρου αλλά και πάλι αργά ή γρήγορα γίνετε ανυπόφορος και η κοπέλα τον στέλνει, άμα γλιτώσει η καημένη.

Άρα φυσιολογικός άνδρας δε μπορεί.. θα ξενερώνει.. θα ζηλεύει.. θα αισθανθεί δευτεράτζα ενίοτε κτλ

Λίγο εγωισμό να χει κάποιος, όπως μου είπε μια κοπέλα του χώρου στην ίδια κουβέντα.. φεύγει μόνος του.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.251
Πόντοι
2.356
Για να μιλήσουμε λογικά σχέση με επαγγελματία άνθρωπος με υγιή ψυχοσύνθεση, δε μπορεί να κάνει.

Κάποιος νταβατζάκος μπορεί να κοροϊδέψει κάποια για να βγάλει κάνα ευρώ άλλα δεν είναι σχέση αυτό λέγεται εκμετάλλευση.

Μόνο κάποιος ψιλοναυάγιο μπορεί να τραβηχτεί λίγο με μια κοπέλα του χώρου αλλά και πάλι αργά ή γρήγορα γίνετε ανυπόφορος και η κοπέλα τον στέλνει, άμα γλιτώσει η καημένη.

Άρα φυσιολογικός άνδρας δε μπορεί.. θα ξενερώνει.. θα ζηλεύει.. θα αισθανθεί δευτεράτζα ενίοτε κτλ

Λίγο εγωισμό να χει κάποιος, όπως μου είπε μια κοπέλα του χώρου στην ίδια κουβέντα.. φεύγει μόνος του.

Πολύ σωστός!!!  :hi: :hi:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

δεν είμαστε όλοι κτητικοι...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656

Και να συμπληρώσω ότι είναι Ελληνίδα.

τυπε οι ελλεϊνιδες ετσι κι αλλιως εχουν ψυχολογικα προβληματα.που να γινουν και πουτανες   :S

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom