ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.320
- Πόντοι
- 2.356
τυπε οι ελλεϊνιδες ετσι κι αλλιως εχουν ψυχολογικα προβληματα.που να γινουν και πουτανες :S
Πολλά όμως ψυχολογικά, πάρα πολλά... Χίλια δίκια έχεις.
τυπε οι ελλεϊνιδες ετσι κι αλλιως εχουν ψυχολογικα προβληματα.που να γινουν και πουτανες :S
δεν είμαστε όλοι κτητικοι...
Γαμησέ τα αδερφέ...τυπε οι ελλεϊνιδες ετσι κι αλλιως εχουν ψυχολογικα προβληματα.που να γινουν και πουτανες :S
δεν είμαστε όλοι κτητικοι...
Αν μια τέτοια σχέση μπορεί να έχει διάρκεια και ποιότητα, ας μας πει κάποιος που έμεινε σε μια κάτι ανάλογο πάνω από χρόνο ή ακόμα περισσότερο, ενώ εκείνη δούλευε παράλληλα...
Η άποψή μου είναι ότι για να υπάρξει μια τέτοια σχέση θα πρέπει η κοπέλα να κόψει την πουτανιά. Διαφορετικά ο άντρας ή θα πρέπει να γίνει νταβαντζής της ή να γίνει μαλάκας...αν δεν είναι.
Εγώ προσωπικά , σε καμιά περίπτωση δε θα έκανα σχέση σοβαρή με μια πουτάνα, για την οποία θα γνώρζα ότι την έχουν ξεκωλιάσει δέκα συντάγματα πεζικού
Δηλαδή εσύ μπορεις να κάνεις μακροχρόνια σχέση και με ματιά στο μέλλον με καποια που πηδιέται με τον καθένα ;δεν είμαστε όλοι κτητικοι...
Ρε παιδια ποιος λεβεντης αντρας με αρχιδια ανεχεται η κοπελα του γυναικα τιυ να γαμιεται με αλλους??
Ειμαι ανθρωπος που μπορει να με βρισεις στη μουρη και να σε γραψω στ @@μου.
Ακομη και την οικιγενεια μου να βρισει, παλι θα τον γραψω. Γιατι οσο και να σε βριζει καποιος δεν μπορει κανεις να μειωσει την αξια σου, αν πραγματικα αξιζεις ως ανθρωπος.
Δεν μπορει η γυναικα σου να γαμιεται κι εσυ να το ανεχεσαι. Δεν αντεχεται αυτο ρε παιδια.
Αφηστε τις κοπελες στον δικο τους κοσμο. Τι σας πιανει καποιους και θελετε να τις πιασετε γκομενες??!
θείκός διάλογος που μόνο αυτό το site μπορεί να φιλοξενήσει
Λεκανατζού στα μπουρδελα λεγοταν αυτη που ερχοταν με μια λεκανη στο δωματιο και εβαζε μεσα τα σεντονια να τα πανε για πλυσιμο.ναι ειναι καταπληκτικο....αλλα εχω μια απορια σχετικα με το νεο επαγγελμα που μας παρουσιαστηκε εδω..το επαγγελμα του ΛΕΚΑΝΑΤΖΗ..
τι ακριβως ειναι ρε παιδια?γτ μεχρι τωρ εγω ξερω οτι η λεκανη ειναι για να κανουμε κανα ποδολουτρο....η στη καλιτερη των περιπτωσεων αν εχει φελο γυρω γυρω για να ριχνουμε κανα παραγαδακι.....
Είχαν μπλέξει δυο φιλαράκια μου με κορίτσια τέτοιου είδους.Δουλευαν σε στριπτιζάδικα και παράλληλα έβγαιναν βίζιτα.Η μια το έκοψε τελείως,και τη βίζιτα αλλα και το στριπτιζ η δεύτερη πήγαινε στην δουλειά με την ευχή του φίλου μου κάθε βράδυ..Τόσο μαλακας ηταν.
Λεκανατζού στα μπουρδελα λεγοταν αυτη που ερχοταν με μια λεκανη στο δωματιο και εβαζε μεσα τα σεντονια να τα πανε για πλυσιμο.
Λεκανατζού στα μπουρδελα λεγοταν αυτη που ερχοταν με μια λεκανη με νερο στο δωματιο καιεβαζε μεσα τα σεντονια να τα πανε για πλυσιμο.και επλενε το μουνι και τον κωλο της ιεροδουλης απο τα χυσια και τα σαλια του προηγουμενου ωστε να ειναι φρεσκια και καθαρη για τον επομενο. οταν ηρθε η ουλεν και εβαλε τρεχουμενο νερο στα μπουρδελα το επαγγελμα της λεκανατζους εξελειψε.
Σχέσεις,γαμοι,παραμυθια και πούτσες μπλε!Ρε παιδια ποιος λεβεντης αντρας με αρχιδια ανεχεται η κοπελα του γυναικα τιυ να γαμιεται με αλλους??