Μάγκες, τα πράγματα νομίζω είναι πιο απλά από ότι θέλουμε να τα παρουσιάζουμε. Στο ερώτημα γιατί μία επαγγελματίας μπλέκει με ένα πελάτη, δεν νομίζω ότι θα καταλήξετε σε μονοσήμαντο συμπέρασμα. Ούτε γενικά, αλλά ούτε και ειδικά. Εδώ είσαι πάντα με την απορία τι στο καλό ψάχνουν οι ερασιτέχνες, τις επαγγελματίες πάτε να ακτινογραφήσετε?
Άσχετα με το τι θέλει όμως μία επαγγελματίας μέσα από μία "σχέση" με εμάς, το βασικό ερώτημα προς απάντηση κατά τη γνώμη μου είναι το ακόλουθο: Αν υποθέσουμε ότι οι προθέσεις της είναι οι πιο αγνές του κόσμου, ότι πραγματικά σας καψουρεύτηκε και τα παρατάει όλα για την πάρτη σας, για την ομορφιά σας, την μαγκιά σας κλπ κλπ, είστε πραγματικά σε θέση να μπλέξετε σοβαρά με μία τέτοια γυναίκα? Σκεφτείτε το πολύ καλά πριν απαντήσετε (στον εαυτό σας). Και προσπαθήστε να σκεφτείτε σε βάθος χρόνου τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο.
Εγώ δεν πιστεύω ότι πάιζει τέτοιο ενδεχόμενο. Μην μπερδεύετε τον έρωτα με την μουνοκαψούρα. Πιστεύω ότι τελικά, και εμείς, απλά για να ικανοποιήσουμε κάποια βίτσια, συμπλέγματα, κάυλες whatever, νομίζουμε ότι μπορούμε να τις δούμε σοβαρά. Απλά νομίζουμε. Σας εύχομαι να μην σας τύχει να σας πει επαγγελματίας: "Για σένα τα παρατάω όλα και πάμε για κανονική ζωή", γιατί εκεί θα εκπλαγείτε από το σοκ και το πόσο δύσκολο είναι να πείτε την αλήθεια. Ότι τελικά, αυτό που θέλατε μαζί της, είναι ένα μακρύ φλερτ, ένα fuck buddy ή κάτι τέτοιο.
Και εκεί αρχίζει τελικά να καταλαβαίνει κανείς ότι το πρόβλημα δεν είναι κατά πόσο ειλικρινείς είναι οι επαγγελματίες με εμάς σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά πόσο εμείς με αυτές αλλά και με τον ίδιο μας τον εαυτό.
Οι περιπτώσεις επαγγελματία όπου απλά θέλει να γαμηθεί, δεν αποτελούν αντικείμενο των ανωτέρω που γράφω. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν νομίζω ότι νοιάζεται κανείς ποια είναι τα κίνητρά της. Εγώ π.χ. κοιτάω πάντα το value for money, συνήθως είναι τα πιο οικονομικά γαμήσια αυτά, τα πιο φτηνά CT!
Στις περιπτώσεις όμως που τα πράγματα χοντραίνουν, θεωρώ ότι εμείς τις κοροϊδεύουμε και όχι αυτές εμάς. Για τον απλούστατο λόγο, ότι τελικά, δεν θα τις δούμε σοβαρά ποτέ. Οι περισσότερες το ξέρουν, μάλλον λόγω εμπειρίας γι'αυτό και σκυλιάζουν και βασανίζουν κόσμο.
Οπότε, απλά θα πρότεινα να επιστρέψει κανείς στα basics και να ξεχάσει τις περίεργες αναζητήσεις και αναλύσεις. Οι επαγγελαμτίες είναι για συγκεκριμένο λόγο σε αυτό τον πλανήτη. Και αυτός μπορεί να είναι πολλά πράγματα, αλλά σε καμία περίπτωση να κάνουν πραγματικές σχέσεις μαζί μας.
Για άλλη μία φορά, πρέπει να τονίσω: "ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ(-ΟΜΑΣΤΕ)!" και ότι προφανώς εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα.