Επισκέπτης
Την περίπτωση κάποιος να έχει σχέση με μία πρώην πόρνη,περιστασιακή δηλαδή πως την βλέπετε?
Την περίπτωση κάποιος να έχει σχέση με μία πρώην πόρνη,περιστασιακή δηλαδή πως την βλέπετε?
εδω λεμε να μην εχουμε καθολου σχεση και μεις θα χουμε με επαγγελματια?
Τι;;; ΟXI σχέση μ' επαγγελματία... σχέση με ΚΑΜΙΑ (κι έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο... και δεν μας τα πρήζουνε)...
ΜΟΝΟΝ ΦΙΛΟΥΣ, αντροπαρέες για να περνάμε καλά... και γκόμενες απλά για το πούτσο! ΤΕΛΟΣ._
΄΄ανθρωπος που δεν σκεφτεται το μελλον δεν εχει μελλον΄΄
λεω εγω ,μπορει να το εχει πει κ κανενας αλλος δεν ξερω...
ετσι οπως ειναι η κοινωνια τι παιδι να κανεις...που θα το φερεις σε αυτον τον κοσμο...κανεις σε μια ενα παιδι στα 40 σου και μετα θα εχεις το παιδι σου για παρεα και για την δυσκολη ωρα του γειρατος! σωστα σκεφτομαι το μελλον μου? γιατι να εχω μια να μου τα πρηζει μια ζωη..δεν μιλαμε για τις παλιες γυναικες αλλα για τις τωρινες...χει διαφορα
ετσι οπως ειναι η κοινωνια τι παιδι να κανεις...που θα το φερεις σε αυτον τον κοσμο...
κανεις σε μια ενα παιδι στα 40 σου και μετα θα εχεις το παιδι σου για παρεα και για την δυσκολη ωρα του γειρατος! σωστα σκεφτομαι το μελλον μου? γιατι να εχω μια να μου τα πρηζει μια ζωη..δεν μιλαμε για τις παλιες γυναικες αλλα για τις τωρινες...χει διαφορα
αμε...να μην ξερει ο αγιος που φτασαμε?γιατι εμεις που ηρθαμε τοσο μαλακες ημασταν? αλλωστε πρεπει να κανουμε κατι και μεις να χουμε να δειξουμε στον αγ.πετρο οταν ελθει η ωρα...τι θα του πουμε, για το λιντο και τις μουσες?
Μικρε εγω και o DIKY κυκλοφορουμε μονο μουναρες / οι υπολοιπες στα σπιτια τους να φκιαξουν χαμομηλι / απλα οταν εχεις μια ωραια γυναικα διπλα σου αισθανεσαι μερικες φορες μοναξια γιατι μια ωραια γυναικα ποτε δεν ανηκει σε εναν μονο ανδρα / αυτο ειναι το τιμημα μας DIKY αλλα δεν πειραζει τιποτα δεν ειναι τελειο ......
Μικρε εγω και o DIKY κυκλοφορουμε μονο μουναρες
δεν διαφωνω...οι υπολοιπες στα σπιτια τους να φκιαξουν χαμομηλι
απλα οταν εχεις μια ωραια γυναικα διπλα σου αισθανεσαι μερικες φορες μοναξια γιατι μια ωραια γυναικα ποτε δεν ανηκει σε εναν μονο ανδρα / αυτο ειναι το τιμημα μας DIKY αλλα δεν πειραζει τιποτα δεν ειναι τελειο ......