apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
την γυναικα σου την πηδας καθε μεραεχω περασει απο κει και παντα πιδαγα τη δικια μου καθημερινα
εχεις γκομενα
και πας και σε στουντια
χαρας το κουραγιο σου τυπε
την γυναικα σου την πηδας καθε μεραεχω περασει απο κει και παντα πιδαγα τη δικια μου καθημερινα
κατι ξερουν οι χωριατες τυπεγιατρε σε ενα χωριο διπλανο απο το δικο μου απ οπου καταγομαι λεν το:δεν προλαβαινουν οι ελευθερες γιατι δεν αφηνουν οι παντρεμενες
κατι ξερουν οι χωριατες τυπε
και ειναι και 135 κιλα κατι δεν κολαει τυπε,με τοση γυμναστικη τομ κρουζ θα ηταν τωρα.την γυναικα σου την πηδας καθε μερα
εχεις γκομενα
και πας και σε στουντια
γιατρε εχουμε να κανουμε με φενομενο του σεχ δεν νομιζεις??την γυναικα σου την πηδας καθε μερα
εχεις γκομενα
και πας και σε στουντια
τυπε γενικα οι παντρεμενοι δεν πηαδανε τις γυναικες τους
δεν εχεις ακουσει το σοφο
παντρεψου να γαμησουμε
?
Δεν ειχες παντρευτει, γι αυτο, κατσε να παντρευοσουν και θα εβλεπες τη γλυκα...εχω περασει απο κει και παντα πιδαγα τη δικια μου καθημερινα
τυπε πρεπει να τρωει βασιλικο πολτο που ελεγε ενας τυποςγιατρε εχουμε να κανουμε με φενομενο του σεχ δεν νομιζεις??
αφου το ειπε οτι εχει περασει και απο εκει.αρα ητο παντρεμενος.Δεν ειχες παντρευτει, γι αυτο, κατσε να παντρευοσουν και θα εβλεπες τη γλυκα...
την γυναικα σου την πηδας καθε μερα
εχεις γκομενα
και πας και σε στουντια
ποσο καιρο ησουν παντρεμενος τυπε?εχω χωρισει παει χρονος τωρα (9 μαρτη)
ποσο καιρο ησουν παντρεμενος τυπε?
γιατι χωρισες αν επιτρεπεται?
τυπε κατι μου λεει οτι η απαντηση του θα προκαλεσει αντιδρασειςΕιχε τραυματισμο και δεν μπορουσε να παιζει αλλο επαγγελματικη κατηγορια τυπε
γιατρε νομιζω οτι η σπιρουλινα θα τον κανει μεγαλυτερο κιλλερ στο κρεββατιτυπε πρεπει να τρωει βασιλικο πολτο που ελεγε ενας τυπος
για να εχεις μεγαλες επιδοσεις
θα βρωμαει τυπε :Sγιατρε νομιζω οτι η σπιρουλινα θα τον κανει μεγαλυτερο κιλλερ στο κρεββατι
γιατρε μπρος στις επιδοσεις τι ειναι η βρωμα?θα βρωμαει τυπε :S
ποσο καιρο ησουν παντρεμενος τυπε?
γιατι χωρισες αν επιτρεπεται?
και ποιο το προβλημα τυπε?οι λογοι οικονομικοι θα επρεπε στα 35 να βγει για μεροκαματο
με μεγαλυτερη ρε τυπε :S1 χρονο 6 χρονια συζουσαμε 8+++ χρονια ολη η σχεση
οι λογοι οικονομικοι θα επρεπε στα 35 να βγει για μεροκαματο
και ποιο το προβλημα τυπε?
δεν γουσταρες να δουλευει η γυναικα σου?