με μεγαλυτερη ρε τυπε :S
μου αρεσουν οι μεγαλυτερες τυπε και ιδιως τα μιλφ.
ασχετα που την πατησα με την 25αρα τωρα...
με μεγαλυτερη ρε τυπε :S
τυπε μαλακια σουεκεινη δε γουσταρε, μεχρι τοτε εγω και ο πατερας τη θραφαμε
σωστος τυπεμου αρεσουν οι μεγαλυτερες τυπε και ιδιως τα μιλφ.
τον πουλο τυπε....καλα ξηγηθικεςεκεινη δε γουσταρε, μεχρι τοτε εγω και ο πατερας τη θραφαμε
γιατρε οπως το προεβλεψες η απαντηση σου θα συζητηθειτυπε μαλακια σου
επρεπε να την ειχες στρωσει απο μικρη στην δουλεια
καμια ψιλη της εριχνες?καμια λουριδα?
τυπε μαλακια σου
τον πουλο τυπε....καλα ξηγηθικες
την παλιοπουτανα :-δε καταλαβες, εκεινη με εστειλε φωναξε τον πατερα της απο καλαματα μαζεψανε το σπιτι και την κανανε για καλαματα
χωρις να ξερω τπτ. "αν δε μπορεις να με ζησεις εσυ, μπορει ο πατερας μου"
γιατρε οσο περνα η ωρα ολο και πιο αποκαλυπτικος γινεται και περνει αλλη διασταση η συζητηση :Sτην παλιοπουτανα :-
kai stenaxvrisai gia ayto? σε εβγαλαν απο τον κοπο.. στο διαολο και ακομη παραπερα της ειπεσ?δε καταλαβες, εκεινη με εστειλε φωναξε τον πατερα της απο καλαματα μαζεψανε το σπιτι και την κανανε για καλαματα
χωρις να ξερω τπτ. "αν δε μπορεις να με ζησεις εσυ, μπορει ο πατερας μου"
εχει περασει πολλα ο ανθρωπος στην ζωη τουγιατρε οσο περνα η ωρα ολο και πιο αποκαλυπτικος γινεται και περνει αλλη διασταση η συζητηση :S
εχει περασει πολλα ο ανθρωπος στην ζωη του
kai stenaxvrisai gia ayto? σε εβγαλαν απο τον κοπο.. στο διαολο και ακομη παραπερα της ειπεσ?
Και τι την κρατησες τοτε ρε συ ?εκεινη δε γουσταρε, μεχρι τοτε εγω και ο πατερας τη θρεφαμε
νομιζω οτι απο επιστημονικης αποψης αν υπαρχει και καποιος ψυχολογος να μας το εξηγησει πιστευω οτι απο κει ξεκοινα η τρελα του με τη βουλγαραεχει περασει πολλα ο ανθρωπος στην ζωη του
τυπε τωρα εμαθες ομωςεχασα 8 και χρονια μαν για αυτα στεναχωριεμαι. δεν υπηρξε μετα καμια επαφη.
δεν εφαγα κερατο (τι να το κανειες, αμα παθεις αυτο), αλλα καταστραφηκα
Τρολλαρει αλλα κι εμεις καπως πρεπει να περασουμε την ωρα μας τυπε !!!!!!γιατρε οσο περνα η ωρα ολο και πιο αποκαλυπτικος γινεται και περνει αλλη διασταση η συζητηση :S
Και τι την κρατησες τοτε ρε συ ?
Λιγη λογικη δεν ειχες ?
Παιδευες και τον πατερα σου για δαυτην....
Τεσπα αφου δεν σου εκανε και κανα κουτσουβελο να τρεχεις και να μην φτανεις παλι καλα να λες !!!!!!!!!!
Οι γαμοι φιλε θελουν προγραμμα και καθαρη σκεψη ωστε να θεσεις στοχους και πορεια ζωης !!!!
τυπε μαλακια σου