Νέα

Σχέσεις - μπέρδεμα. 2 Γυναίκες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mpaltas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mpaltas

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Θα παρακαλούσα να απαντήσουνε μόνο όσοι έχουν να προτείνουνε κάτι . Πιστεύω πως οι γυναίκες πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο στο θέμα αυτό.

Λοιπόν θα πω πολύ απλά τον προβληματισμό μου και αν δω ότι υπάρχει ενδιαφέρον θα συνεχίσω..

Έχω σχέση 4 χρόνια.
Τα τελευταία 2 από αυτά μιλάω τηλεφωνικά με την πρώην μου.
Γιατί το κάνω αυτό;
Γιατί το ΚΑΝΕΙ αυτό;
Μένουμε σε άλλες πόλεις.
Η σχέση μου με «πιέζει» να παντρευτούμε αλλά εγώ έχω στο μυαλό μου την άλλη.
Η κοπέλα μου είναι εξαίρετη.
Η άλλη κάτι σαν το ανεκπλήρωτο..
Αν με ήθελε θα με άφηνε να παντρευτώ; Δεν θα με διεκδικούσε;
Περιμένω και είμαι έτοιμος για στοιχεία.

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
το θεμα ειναι τι θελεις εσυ..θελεις να παντρευτεις την κοπελα σου?η γουσταρεις την πρωην?
ξεκαθαρισε το πρωτα με τον εαυτο σου κ προχωρα μετα...εκτος αν θελεις παιχνιδακια κ με τις δυο,οποτε αλλαζει το πραγμα....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ψάχνεις λογική στις γυναίκες; κάνε αυτό που θέλεις εσύ!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Θα παρακαλούσα να απαντήσουνε μόνο όσοι έχουν να προτείνουνε κάτι . Πιστεύω πως οι γυναίκες πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο στο θέμα αυτό.

Λοιπόν θα πω πολύ απλά τον προβληματισμό μου και αν δω ότι υπάρχει ενδιαφέρον θα συνεχίσω..

Έχω σχέση 4 χρόνια.
Γιατί το κάνω αυτό;
Γιατί το ΚΑΝΕΙ αυτό;
Μένουμε σε άλλες πόλεις.
τυπε μπαλτα χωρισε και με τις 2
θα αισθανθεις καλυτερα δικε μου

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
παρε για ενα μηνα ενα citytour long term να λιωσεις στον πουτσο και μετα αποφασισε....

ερωτήλος!

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Απ' όσα γράφεις, καταλαβαίνω ότι παρόλο που εκτιμάς την τωρινή σου κοπέλα, δεν έχεις πλέον(;) έντονα αισθήματα γι' αυτήν, λέγοντας πως σε πιέζει να παντρευτείτε. Αν ήσουν σίγουρος, θα ήσουν μάλλον ήδη παντρεμένος μαζί της.

Οι πρώην από την άλλη είναι παρελθόν για κάποιους λόγους, που στην πλειονότητα των περιπτώσεων θα είναι οι ίδιοι που θα είστε χώρια για πάντα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Aυτα ειναι προβληματα  :rockon: :rockon: :rockon:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66

Έχω σχέση 4 χρόνια.
Γιατί το κάνω αυτό;
Γιατί το ΚΑΝΕΙ αυτό;
Μένουμε σε άλλες πόλεις.

κλασσικη περιπτωση βλαβης τυπε!!!

μονο με το κλασιμο της εχουμε στα ποδια μας...

σε αυτες τις περιπτωσεις :

παντρευεσαι την νυν και ακυρωνεις πληρως την πρωην
ή
παντρευεσαι την νυν και συναμα ψιλοκαυλαντιζεις με την πρωην και την εχεις στην αναμονη μεχρι να στραβωσει κατι(ευχομαι να μην...)

και μη μασας , δεν θα χαθει εκει θα ειναι και θα περιμενει.βεβαια μετα αμα ξαναγυρισεις μπορει να στην ξανακανει.

γυναικες.-

υ.γ βεβαια θα βοηθαγε να ελεγες γιατι χωρισες με την αλλη.

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου κανεις ενα λαθος οτι οι γυναικες εχουν τον πρωτο λογο στον προβληματισμο σου.. Δεν τον εχουν ουτε οι γυναικες ουτε κι εμεις.. Αλλα η λογικη σου.. Αυτη θα πρεπει να επιστρατευσεις για να παρεις σωστες αποφασεις.. Αν ειχες το δικαιωμα να επιλεξεις αναμεσα στις δυο συγκεκριμενες γυναικες φανταζομαι οτι θα επελεγες την πρωην σου.. Που σημαινει οτι δεν την εχεις ξεπερασει.. Αρα δεν υπαρχει και λογος να εισαι με την τωρινη.. Δεν ειναι απαραιτητο να εισαι με καποια.. Σημασια εχει πως αν δεν μπορεις να εισαι με αυτη που θες πραγματικα τοτε οφειλεις να βοηθησεις τον εαυτο σου να την ξεπερασει διχως να χρησιμοποιεις την ηδη υπαρχουσα κοπελα σου ως αναισθητικο χαπακι.. Και για να το καταφερεις αυτο θα πρεπει να ξεπερασεις τον εγωισμο σου και τις οποιες ανασφαλειες.. Ολα αυτα ομως πιθανον και να μην εχουν καμια σημασια αν εσυ αποφασισεις να παραμεινεις στην σχεση που ηδη βιωνεις..

Η καρδια σου θα σου δωσει την σωστη αποφαση και η λογικη σου θα την ενεργοποιησει..

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
παρε για ενα μηνα ενα citytour long term να λιωσεις στον πουτσο και μετα αποφασισε....

Πόλυ καλή λύση, αν και διαφονω στα νούμερα. Για 1 μήνα καθε μέρα με διαφορετική σιτιτουρίστρια (αλλίως τον βλέπω να καψουρευται καμια τάνα)

Οι καημένες οι γυναίκες έχουν δίκιο. Οι άντρες έχουν εξαφανιστεί.

Σωστόςςςςςςςςςςςςςςςς

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Έχω σχέση 4 χρόνια.
Γιατί το κάνω αυτό;
Γιατί το ΚΑΝΕΙ αυτό;
Μένουμε σε άλλες πόλεις. 
Διακοψε και απο τις δυο ενα διαστημα... και ξεκαθαρισε τι θες απο την καθε μια ξεχωριστα, και εσυ απο την ζωη σου γενικοτερα....

Δεν μας λες γιατι η πρωην, εγινε πρωην και πως ξαφνικα, μετα απο δυο χρονια χωρισμου ξεκινησατε να μιλατε παλι.
Την τωρινη κοπελα την χρησιμοποιεις, ενω την ''εκτιμας'' οπως λες, κατι πολυ ασχημο και για τους δυο σας

Τελικα δεν υπαρχουν μονο κοπελες που δεν ξερουν τι θελουν, αλλα και ανδρες !!!!
Ετσι για να λεμε και λιγο την αληθεια.

Οταν εκτιμας καποιον που σε θελει, αγαπα, εκτιμα, γουσταρει ρε αδελφε, θα πρεπει να μπορεις να πνιξεις μερικα πραγματα προς χαρην του (χαρην ΣΑΣ)

Σε καμια περιπτωση δεν γινεται να τα εχεις ''ολα'' απο μια σχεση, φιλια, συνεργασια καθως σε ολους τους τομεις, θα πρεπει να υπαρχουν αμοιβαιες υποχωρησεις !!!!!

ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ''ΑΚΡΗ'' ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ !!!!!!

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
το τηλεφωνο της πρωιν σου σε πμ και ολα τα προβληματα σου θα λυθουν!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

Έχω σχέση 4 χρόνια.
Γιατί το κάνω αυτό;
Γιατί το ΚΑΝΕΙ αυτό;
Μένουμε σε άλλες πόλεις.
κοιταξε να δεις ! το γεγονος οτι εχεις 4 χρονια σχεση δεν λεει κατι! π.χ. για μενα!
αλλοι ειχανε και 2 και 3 σχεση,συζουσανε και μια μερα τα τυναξανε ολλα στον αερα!!αλλοι μετα απο 1,5 2 χρονια παντρευτηκανε και κανανε και παιδι!το γουσταρανε τοσο πολυ που το καταλαβανε οτι ειναι η γυναικα της <ζωης> τους!!
γενικα εσυ εισαι μπερδεμενος και δεν ξερεις τι θες! που αν ηθελες να προχωρησεις παρακατω και να το πατε για γαμο οχι στην πρωην σου δεν θα δινες σημασια αλλα ουτε σε διαστημικα μουνια!!
κακα τα ψεματα! αν αποφασισεις να παντρευτεις και την γουσταρεις την γυναικα σου με 1000 στην καθημερηνοτητα σου θα βομβαρδιζεσαι απο χιλιαδες μουνια-πειρασμους τα οποια καποια θα ναι καλυτερα απο το δικο σου!
οσο και καλο να βρηκες παντα θα υπαρχει το καλυτερο!!
γενικα ξεκαθαρισε εσυ ΤΙ ΘΕΣ!! μετα προχωρας παρακατω! το οτι σου ειπε η κοπελα σου να παντρευτειτε
(Οκ εκεινη ΘΕΛΕΙ) εσυ θελεις?  ηα δεν μπορεις  να πεις οχι γιατι ειστε 4 χρονακια μαζι και να λιγο η συνηθεια και να πως θα της το πω...!
για μενα η αποφαση θα πρεπει η αποφαση να παρθει απο σενα και καθαρα απο σενα για να μην κανεις κινηση (ή την παντρευτεις ή την χασεις) και μετα χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο!

αν ρωτησεις 100 ανθρωπους! θα παρεις 100 διαφορετικες αποψεις-γνωμες! ο καθενας θα σου απαντησει με βαση τα δικα του βιωματα-εμπειριες-δεδομενα!
το οτι καποιοι μας δινουνε ωραιες συμπουλες-γνωμεις-απψεις δεν σημαινει οτι για σενα θα ειναι και η καλυτερη?
μην επηρεαζεσαι απο κολητους απο αδερφο-αδερφη! μπορει π.χ. να μην θελουν την γυναικα σου π.χ. λεω εγω! ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΝΑΙ ΑΠΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!

αυτα λιγο πολυ!

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
σιγα το μπερδεμα ρε μεγαλε.Ρωτα κ εδω μεσα που δεν μπορουν να βρουν ουτε μια γκομενα κ πληρωνουν το μουνι χρυσαφι εσυ ολα δικα σου τα θες  :uglystupid:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Έχω σχέση 4 χρόνια.
Γιατί το κάνω αυτό;
Γιατί το ΚΑΝΕΙ αυτό;
Μένουμε σε άλλες πόλεις.

Τα πραγματα ειναι απλα.

Παντρευεσαι αυτη με την μεγαλυτερη προικα και γαμας αυτη με τα μεγαλυτερα βυζια.

OP
OP
M

mpaltas

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Προς xronis tik tak
Η κοπέλα μου είναι σωστή. Η άλλη είναι λαμόγιο. Δεν θα μπορούσα να της έχω 100% εμπιστοσύνη ότι δεν θα μου την κάνει. Παιχνιδάκια και με τις 2; Όχι μωρέ απλά αναποφάσιστος οδηγός είμαι.
Προς dimis74
Σίγουρα όχι. Μέχρι και ο Sigmund Freud έσκισε το πτυχίο του με αυτές.
Προς apolyto_arseniko
Το έχω σκεφτεί αδερφέ.
Προς majestic69
Πολλά τα λεφτά για έναν μήνα χαχαχα !
Προς Nio16
Χώρισα διότι δεν μπορούσε πλέον να μείνει στην πόλη εργασίας μου και δεν μπορούσα να μετατεθώ κι εγώ στη δική της.
ADIAVROXOS
Οι γυναίκες δεν μας χρησιμοποιούν; Εγώ γιατί πρέπει να μην σκέφτομαι στρατηγικά και να είμαι ο ηθικός της παρέας; (για το χαπάκι το λέω αυτό).
Προς ElftexTP
Αυτή που έχω τώρα έχει περισσότερη πρίκα και μεγαλύτερα βυζιά. Άρα μένω εδώ!

Για το τέλος άφησα τον Nearxos.
1) «Πιστεύω πως οι γυναίκες πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο στο θέμα αυτό.» εννοούσα ότι οι γυναίκες αναγνώστριες του forum θα πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο σε αυτό σκεπτόμενος πως είναι πιο κοντά στην ψυχολογία μιας γυναίκας και μπορούνε να δώσουνε πιο «σωστές» συμβουλές.
2) Κάθε άντρας έχει το στυλ του. Εσύ ίσως έχεις μείνει στον Φούντα. Κρίμα γιατί η Στέλλα πέθανε και σε βλέπω να  :cum:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
Τα πραγματα ειναι απλα.

Παντρευεσαι αυτη με την μεγαλυτερη προικα και γαμας αυτη με τα μεγαλυτερα βυζια.

:2funny:

Φιλε απο τον πρακτικο τροπο σκεψης σε κοβω μηχανικο στο επαγγελμα  :grin:
Παρεπιπτοντως συμφωνω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom