enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Τελειωμένες...Βλαχες,βλαχαρες,τελευταιες....
Τελειωμένες...Βλαχες,βλαχαρες,τελευταιες....
Η εν λόγο κυρία πέρνει 1500€ την βίζιτα όπως και η Όλγα Φαρμάκη η πληροφορίες που σου δίνω είναι εξακριβωμένες από άτομα της υψηλής κοινωνικής υπόστασης ελπίζω αυτα που γράφω να τα διαβάζει κανένας του τμήματος ηθών που ξέρω ότι παρακολουθούν το σαΐτ και να πάει να μαζέψει αυτα τα Πουτανακια που είναι κακό παράδειγμα για τα νεαρα κορίτσιαΜαλλον περισσότερο challenge ειναι να τη γαμήσει κανείς και όχι οτι είναι κατι το εξαιρετικά ιδιαίτερο. Τα λέει χύμα ομως και αυτό είναι κατι που ενίοτε ορισμένους τους ερεθίζει. Εγώ αν ημουν ελεύθερος να δρασωθα έβαζα ένα budget -αυστηρό- και θα προσπαθούσα παντως!!! Γιά 1-2 μήνες με ημερομηνία λήξης. Πόσο θα πήγαινε (δώρα, έξοδοι, ταξίδια, κπλ κλπ) Πάντως, άμα την έχεις αυτή στο κρεβάτι με τις ποδάρες της στους ώμους σου, χαλάλι τα χρήματα - αν περισσεύουν, σαφως. Εδώ άλλες και άλλες έχουν παρόπμοιες απαιτήσεις....
Εχεις παρει???Η εν λόγο κυρία πέρνει 1500€ την βίζιτα όπως και η Όλγα Φαρμάκη η πληροφορίες που σου δίνω είναι εξακριβωμένες από άτομα της υψηλής κοινωνικής υπόστασης ελπίζω αυτα που γράφω να τα διαβάζει κανένας του τμήματος ηθών που ξέρω ότι παρακολουθούν το σαΐτ και να πάει να μαζέψει αυτα τα Πουτανακια που είναι κακό παράδειγμα για τα νεαρα κορίτσια
μαγκες εμενα το επιθετο της γιαγιας μου ειναι μπαστα .πριν κανα 2 βδομαδες επεσε χτυπησε και φωναξαμε ασθενοφορο .το ασθενοφορο ηρθε σε 5 λεπτα.βγαινουν οι τραυματιοφορεις καυλωμενοι .νομιζαν οτι θα επαιρναν την σασα .αλλα οταν ειδαν τη γιαγια εφαγαν τετοια ηττα που ξενερωσαν τελειωςκαι μετα τα μουνοπανα πηγαιναν με τοπασο τους, εγω ελιωσα στο γελιο καιτους κοροιδευα
μαγκες εμενα το επιθετο της γιαγιας μου ειναι μπαστα .πριν κανα 2 βδομαδες επεσε χτυπησε και φωναξαμε ασθενοφορο .το ασθενοφορο ηρθε σε 5 λεπτα.βγαινουν οι τραυματιοφορεις καυλωμενοι .νομιζαν οτι θα επαιρναν την σασα .αλλα οταν ειδαν τη γιαγια εφαγαν τετοια ηττα που ξενερωσαν τελειωςκαι μετα τα μουνοπανα πηγαιναν με τοπασο τους, εγω ελιωσα στο γελιο καιτους κοροιδευα
έτσι όπως πάει το εν λόγω πορνιδιο θα κρεμασει και θα γινει σαν τον μιχαλακη τον τζακσον.Δεν είμαι κατά των πλαστικών αλλά όπως όλα πρέπει να γίνονται με μέτρο.Και στη τελική να παέι να γαμηθει και αυτή και όλες του συναφιού της
μεγαλε τυπε ειναι για πολλα χυσια στην μαπαεγω τη σασα την γουσταρω παρα πολυ παντως ρε μαγκες.δεν ξερω γιατι αλλα πιστευω οτι αν γαμησεις αυτο το μονο θα αλλαξει και κεφαλαιο στο βιογραφικο σου.κολομβιανο γαμησι πρεπει να κανει αυτη η γκομενα.
γαμησετα τυπε μου.μαζι με τα χυσια να σου φυγει και το νεφρο στην μαπα τις.μεγαλε τυπε ειναι για πολλα χυσια στην μαπα
και ο προστατης μαζι του δικε μουγαμησετα τυπε μου.μαζι με τα χυσια να σου φυγει και το νεφρο στην μαπα τις.
ναι ρε τυπε.την εχει γκομενα ενας που εχει γυναικεια φρυδια.τον ξερεις?και ο προστατης μαζι του δικε μου
Στα 2 α την ανοιξεις την πετουγια...μεγαλε τυπε ειναι για πολλα χυσια στην μαπα
οχι ρεναι ρε τυπε.την εχει γκομενα ενας που εχει γυναικεια φρυδια.τον ξερεις?
Υπαρχει φωτο σε πρηγουμενες σελιδες του θρεντ....δεν ξερω ρε τυπε.αλλα εχει γυναικεια φρυδια.αμα βρεις καμια φωτο τις σασας με αυτον θα τον καταλαβεις αμεσως.
αυτος ειναι πουστης ρε τυπεδεν ξερω ρε τυπε.αλλα εχει γυναικεια φρυδια.αμα βρεις καμια φωτο τις σασας με αυτον θα τον καταλαβεις αμεσως.