Νέα

Σάσα Μπάστα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diokaz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε τη Σάσα

• Ξανθιά

Ψήφοι: 322 21,2%
  • Μελαχρινή

Ψήφοι: 51 3,4%
  • Κοκκινομάλλα

Ψήφοι: 69 4,6%
  • Ξυρισμένη

Ψήφοι: 28 1,8%
  • Ξυρισμένη στα 4

Ψήφοι: 689 45,4%
  • Τίποτα απ' αυτα. Μ'ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ο εσωτερικός της κόσμος

Ψήφοι: 357 23,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.516

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μαλλον περισσότερο challenge ειναι να τη γαμήσει κανείς και όχι οτι είναι κατι το εξαιρετικά ιδιαίτερο. Τα λέει χύμα ομως και αυτό είναι κατι που ενίοτε ορισμένους τους ερεθίζει. Εγώ αν ημουν ελεύθερος να δρασωθα έβαζα ένα budget -αυστηρό- και θα προσπαθούσα παντως!!! Γιά 1-2 μήνες με ημερομηνία λήξης. Πόσο θα πήγαινε (δώρα, έξοδοι, ταξίδια, κπλ κλπ)  :idiot: Πάντως, άμα την έχεις αυτή στο κρεβάτι με τις ποδάρες της στους ώμους σου, χαλάλι τα χρήματα - αν περισσεύουν, σαφως. Εδώ άλλες και άλλες έχουν παρόπμοιες απαιτήσεις....

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.748
Πόντοι
6.255
Μαλλον περισσότερο challenge ειναι να τη γαμήσει κανείς και όχι οτι είναι κατι το εξαιρετικά ιδιαίτερο. Τα λέει χύμα ομως και αυτό είναι κατι που ενίοτε ορισμένους τους ερεθίζει. Εγώ αν ημουν ελεύθερος να δρασωθα έβαζα ένα budget -αυστηρό- και θα προσπαθούσα παντως!!! Γιά 1-2 μήνες με ημερομηνία λήξης. Πόσο θα πήγαινε (δώρα, έξοδοι, ταξίδια, κπλ κλπ)  :idiot: Πάντως, άμα την έχεις αυτή στο κρεβάτι με τις ποδάρες της στους ώμους σου, χαλάλι τα χρήματα - αν περισσεύουν, σαφως. Εδώ άλλες και άλλες έχουν παρόπμοιες απαιτήσεις....
Η εν λόγο κυρία πέρνει 1500€ την βίζιτα όπως και η Όλγα Φαρμάκη η πληροφορίες που σου δίνω είναι εξακριβωμένες από άτομα της υψηλής κοινωνικής υπόστασης ελπίζω αυτα που γράφω να τα διαβάζει κανένας του τμήματος ηθών που ξέρω ότι παρακολουθούν το σαΐτ και να πάει να μαζέψει αυτα τα Πουτανακια που είναι κακό παράδειγμα για τα νεαρα κορίτσια

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Η εν λόγο κυρία πέρνει 1500€ την βίζιτα όπως και η Όλγα Φαρμάκη η πληροφορίες που σου δίνω είναι εξακριβωμένες από άτομα της υψηλής κοινωνικής υπόστασης ελπίζω αυτα που γράφω να τα διαβάζει κανένας του τμήματος ηθών που ξέρω ότι παρακολουθούν το σαΐτ και να πάει να μαζέψει αυτα τα Πουτανακια που είναι κακό παράδειγμα για τα νεαρα κορίτσια
Εχεις παρει??? :2funny: :2funny: :2funny:
Νομιζω τα 1500 που λες φιλε ειναι πολυ λιγα...Εδω απλη τουριστρια να παρεις για 1 μερα τοσα ή και παραπανω θα σου παρει!!!!Παντως ειναι πιθανοτατο να κανουν κατι τετοιο αλλα σε κυκλους συγκεκριμενους.. ;)

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
μαγκες εμενα το επιθετο της γιαγιας μου ειναι μπαστα .πριν κανα 2 βδομαδες επεσε χτυπησε και φωναξαμε ασθενοφορο .το ασθενοφορο ηρθε σε 5 λεπτα.βγαινουν οι τραυματιοφορεις καυλωμενοι .νομιζαν οτι θα επαιρναν την σασα .αλλα οταν ειδαν τη γιαγια εφαγαν τετοια ηττα που ξενερωσαν τελειωςκαι μετα τα μουνοπανα πηγαιναν με τοπασο τους, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εγω ελιωσα στο γελιο καιτους κοροιδευα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
μαγκες εμενα το επιθετο της γιαγιας μου ειναι μπαστα .πριν κανα 2 βδομαδες επεσε χτυπησε και φωναξαμε ασθενοφορο .το ασθενοφορο ηρθε σε 5 λεπτα.βγαινουν οι τραυματιοφορεις καυλωμενοι .νομιζαν οτι θα επαιρναν την σασα .αλλα οταν ειδαν τη γιαγια εφαγαν τετοια ηττα που ξενερωσαν τελειωςκαι μετα τα μουνοπανα πηγαιναν με τοπασο τους, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εγω ελιωσα στο γελιο καιτους κοροιδευα
:2funny: :2funny: :2funny:
Καλό κόλπο μπας και γλυτώσει κανείς καημένος που περιμένει ασθενοφόρο...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αρκεί να μην τύχεις σε γκει ντράιβερς! :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
έτσι όπως πάει το εν λόγω πορνιδιο θα κρεμασει και θα γινει σαν τον μιχαλακη τον τζακσον.Δεν είμαι κατά των πλαστικών αλλά όπως όλα πρέπει να γίνονται με μέτρο.Και στη τελική να παέι να γαμηθει και αυτή και όλες του συναφιού της

tasos_marou

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
έτσι όπως πάει το εν λόγω πορνιδιο θα κρεμασει και θα γινει σαν τον μιχαλακη τον τζακσον.Δεν είμαι κατά των πλαστικών αλλά όπως όλα πρέπει να γίνονται με μέτρο.Και στη τελική να παέι να γαμηθει και αυτή και όλες του συναφιού της

:2funny:  :rockon:

arcans14

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγω τη σασα την γουσταρω παρα πολυ παντως ρε μαγκες.δεν ξερω γιατι αλλα πιστευω οτι αν γαμησεις αυτο το μονο θα αλλαξει και κεφαλαιο στο βιογραφικο σου.κολομβιανο γαμησι πρεπει να κανει αυτη η γκομενα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω τη σασα την γουσταρω παρα πολυ παντως ρε μαγκες.δεν ξερω γιατι αλλα πιστευω οτι αν γαμησεις αυτο το μονο θα αλλαξει και κεφαλαιο στο βιογραφικο σου.κολομβιανο γαμησι πρεπει να κανει αυτη η γκομενα.
μεγαλε τυπε ειναι για πολλα χυσια στην μαπα

arcans14

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξερω ρε τυπε.αλλα εχει γυναικεια φρυδια.αμα βρεις καμια φωτο τις σασας με αυτον θα τον καταλαβεις αμεσως.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δεν ξερω ρε τυπε.αλλα εχει γυναικεια φρυδια.αμα βρεις καμια φωτο τις σασας με αυτον θα τον καταλαβεις αμεσως.
Υπαρχει φωτο σε πρηγουμενες σελιδες του θρεντ.... :dancing: :s&m_2: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• untitled.jpg
    untitled.jpg