Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
Εχεις προσωπικες εμπειρίες μαζί της φαντάζομαιΗ λέξη καριολα είναι λίγη για αυτη την καριολα.
Εχεις προσωπικες εμπειρίες μαζί της φαντάζομαιΗ λέξη καριολα είναι λίγη για αυτη την καριολα.
Από το παρελθόν
Πολλά χρόνια πίσω;
πολλααα μαμα κ κορηΑπό το παρελθόν
Πολλά χρόνια πίσω;
Για την Καλλιμούκου είχε κυκλοφορήσει αυτό.Την είχανε πιάσει το 2013 για βίζιτες στο μπανσκο!
Εννοείται.Εχεις προσωπικες εμπειρίες μαζί της φαντάζομαι
Α κατάλαβα...πολλααα μαμα κ κορη
Άμα αυτή είναι η Μπάστα εμένα να με χέσεις...
ετσι εγραφε ρε φιλαρακι τι να σου πω τωρα δε πηρα κ βιογραφικοΆμα αυτή είναι η Μπάστα εμένα να με χέσεις...
Από ποιο ξένο βολαφά'ι'λ/τσατπικ την ξετρύπωσες??
Οκ τότε δεν έχω τόσο σίγουρη γνώμηΕγώ το ξέρω όμως
Πρεπει να αξίζει μεχρι και το τελευταίο ευρω που του εφαγε. Πριν 10 χρονια ηταν 24 η Σασα , την καλύτερη εποχή την γαμουσε.Τα είχε με τον γιο ενός εργολάβου κολλητό του θείου μου, περιττό να πω ότι τον έβγαλε από το παράθυρο... Πριν καμιά 10 χρόνια, την είχα δει κ από κοντά είναι δυντο αλλά λίγο μυαλό ν χεις ξέρεις ότι το πορτοφόλι με τέτοιες θα πάει περίπατο
Το ξερω γιατι την ειχα ζητησει για ενα λαιβ στη Βουλγαρια και της ειχαν απαγορεψει την αδεια εισοδου στη χωρα και το ακυρωσεΟκ τότε δεν έχω τόσο σίγουρη γνώμη
Πολύ ωραίο μουνάκι φίλε!!!!Για την Καλλιμούκου είχε κυκλοφορήσει αυτό.
Μεγάλο μου απωθημένο.
Ιδέα δεν έχω.. Είχε βγει μία φήμη, το άρθρο την φωτογράφιζε, εκείνη έβαλε τα κλάμματα στην εκπομπή της Μενεγάκη που συμπαρουσίαζε.Πολύ ωραίο μουνάκι φίλε!!!!
Εκανε βίζιτες αυτό το καβλακι?
Υπέρτατη κωλαραΙδέα δεν έχω.. Είχε βγει μία φήμη, το άρθρο την φωτογράφιζε, εκείνη έβαλε τα κλάμματα στην εκπομπή της Μενεγάκη που συμπαρουσίαζε.
Η τύπισσα έχει μυαλό, ήξερε να μιλάει, πάντως παλιά τα είχε με σκηνοθέτη, μετά τα έφτιακε με τον αδερφό της Μενεγάκη όταν ήταν στην εκπομπή της.
Ήξερε τί έκανε.
Θυμάμαι που είχαν χωρίσει και λένε πως δεν ήθελε ούτε να την ξαναδεί η Μενεγάκη, υποθέτω πως κάποια μαλακία θα είχε κάνει, ίσως του τα φόραγε του "αδερφούλη" και καλά του έκανε.
Ακολουθεί υλικό:
Ξέσπασμα για την αποκάλυψη:
Οι "αποκαλύψεις" που όλοι θέλουμε :
Συλλεκτική φωτό:
Ισχύει από τις εντυπωσιακέςΕνα απο τα καλύτερα μουνια που εμφανίστηκαν μετα τα μέσα της δεκαετίας του '00.
ΓυναικαραΓια την Καλλιμούκου είχε κυκλοφορήσει αυτό.
Μεγάλο μου απωθημένο.
Ποια είναι η Σάσα σε αυτή τη φωτό, ρε τύπε;ετσι εγραφε ρε φιλαρακι τι να σου πω τωρα δε πηρα κ βιογραφικο