neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
μαν εγώ πιστεύω ότι θα βρεις εκεί ένα μουνάκι τύπου καλομοίρα ενώ εμείς εδώ θα συνεχίζουμε να τον παίζουμε με φωτο σάσας μπάστα ;)
;)
μαν εγώ πιστεύω ότι θα βρεις εκεί ένα μουνάκι τύπου καλομοίρα ενώ εμείς εδώ θα συνεχίζουμε να τον παίζουμε με φωτο σάσας μπάστα ;)
;)
αραξε εχουμε αρκετο καιροευχήσου μας πετυχημένες μαλακίες
Κάτι απορίες...Το τατού στο κωλί πότε το κανε;
φτανεις στο 1/10 της εμφανισης της?Το τατού στο κωλί πότε το κανε;
για σωμα καθαρα μιλαμεΕίμαι γυναίκα δεν μπορώ να κρίνω
είναι πάντως πιο αδύνατη ...επίσης δεν μπορούμε να συγκριθούμε αφού εγώ δεν έχω :ψευτικα μαλλιά, νύχια,δόντια,βλεφαρίδες, χρώμα ματιών,χειλη και άλλα
Είμαι γυναίκα δεν μπορώ να κρίνω
είναι πάντως πιο αδύνατη ...επίσης δεν μπορούμε να συγκριθούμε αφού εγώ δεν έχω :ψευτικα μαλλιά, νύχια,δόντια,βλεφαρίδες, χρώμα ματιών,χειλη και άλλα
Λοιπον αν όπως λέει ο Volcano είναι 1.68για σωμα καθαρα μιλαμε
τις ριχνεις κανα πεντοκιλο?
Λοιπον αν όπως λέει ο Volcano είναι 1.68
εγώ είμαι 1.66 και έχω 50 κιλά.
Αυτή είναι χτικιό ρε γμτ....5κιλο σίγουρα...!
πρεπει να εισαι μοντελο με τετοια κιλα ,αυτη πρεπει να ειναι 15 κιλα κατω απο το υψος της.Μην μου πεις οτι εισαι αδυνατη πανω και με μπουταρες κατωΛοιπον αν όπως λέει ο Volcano είναι 1.68
εγώ είμαι 1.66 και έχω 50 κιλά.
Αυτή είναι χτικιό ρε γμτ....5κιλο σίγουρα...!
παλι ξερογλυφεσε ρε λιγουρεπρεπει να εισαι μοντελο με τετοια κιλα ,αυτη πρεπει να ειναι 15 κιλα κατω απο το υψος της.Μην μου πεις οτι εισαι αδυνατη πανω και με μπουταρες κατω
ποτε με ελληνιδαπαλι ξερογλυφεσε ρε λιγουρε
τις ελληνιδες τις ρωτησες αν σε θελουνποτε με ελληνιδα
καταλαβα,βαλε μια φωτο να πυρφορισουμεΕίμαι γυναίκα δεν μπορώ να κρίνω
Είχε δηλώσει πως το κανε στα 16 της. Υπάρχει φωτό στο Nico Tattoo στην Αλ.Σβώλου(Θεσ/νικη) όπου φαίνεται αμέσως μόλις το'χε χτυπήσει.Το τατού στο κωλί πότε το κανε;
Ωραίο κωλάκι..............ευχήσου μας πετυχημένες μαλακίες
Είχε δηλώσει πως το κανε στα 16 της. Υπάρχει φωτό στο Nico Tattoo στην Αλ.Σβώλου(Θεσ/νικη) όπου φαίνεται αμέσως μόλις το'χε χτυπήσει.
καταλαβα,βαλε μια φωτο να πυρφορισουμε