You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σάσα Μπάστα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα diokaz
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
δεν υπαρχει λογος να συνεχισω γιατι βλεπω οτι τα μηνυματα μου διαγραφονται απο τους mods και δεν καταλαβαινω γιατι...
Θα καταλάβεις μέσα από αυτόν τον κανόνα:
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site.
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.943
- Πόντοι
- 606
ενω οι κοινες ιεροδουλες της φυλης για τις οποιες αναφερονται ονοματα,τιμες,υπηρεσιες και διευθυνσεις δεν ειναι δημοσια προσωπα,ε?τελος παντων...Θα καταλάβεις μέσα από αυτόν τον κανόνα:
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site.
ενω οι κοινες ιεροδουλες της φυλης για τις οποιες αναφερονται ονοματα,τιμες,υπηρεσιες και διευθυνσεις δεν ειναι δημοσια προσωπα,ε?τελος παντων...
Ναι έχεις δίκιο θα μας κάνει μήνυση μία ιερόδουλη επειδή βγάλαμε την φήμη ότι εκδίδεται...
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
όντως, θα είχε πλάκα να παραπονεθεί η ιερόδουλη επειδή την αποκάλεσαν πουτάνα! ακόμη μεγαλύτερη πλάκα επειδή κάποιος είπε ότι κάνει καλά τσιμπούκια!
παρεμπιπτόντως, κάποτε τσακώνονταν 2 γκόμενες και λέει η μία στην άλλη: ''σε ξέρουμε, όλοι λένε ότι κάνεις τις καλύτερες πίπες''. κι απαντά η άλλη: ''ενώ εσύ τις χειρότερες''.
τελικά ποια έπρεπε να παρεξηγηθεί???
παρεμπιπτόντως, κάποτε τσακώνονταν 2 γκόμενες και λέει η μία στην άλλη: ''σε ξέρουμε, όλοι λένε ότι κάνεις τις καλύτερες πίπες''. κι απαντά η άλλη: ''ενώ εσύ τις χειρότερες''.
όντως, θα είχε πλάκα να παραπονεθεί η ιερόδουλη επειδή την αποκάλεσαν πουτάνα! ακόμη μεγαλύτερη πλάκα επειδή κάποιος είπε ότι κάνει καλά τσιμπούκια!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Η ερώτηση είναι απλή.
Αν εκδίδεται κάποια...πόσα παίρνει;
Μπορεί να αξίζει τον κόπο και τη θυσία ... ξέρει κανείς;
Δέχομαι και π.μ. για να μην διαγραφεί κανένα μήνυμα συναγωνιστή...
Αν εκδίδεται κάποια...πόσα παίρνει;
Μπορεί να αξίζει τον κόπο και τη θυσία ... ξέρει κανείς;
Δέχομαι και π.μ. για να μην διαγραφεί κανένα μήνυμα συναγωνιστή...
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.876
- Πόντοι
- 9.931
Πολύ πρόστυχο το μωρό... ;)
Πως καταλήξαμε σε αυτό το συμπέρασμα συναγωνιστή; Όντως δηλαδή κάνει υπερωρίες;Εγώ δεν απογοητεύομαι.
Απλά θέλω να ξέρω την ταρίφα και το πώς επικοινωνεί κανείς μαζί της.
Όποιος γνώστης...περιμένω μήνυμα.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Πως καταλήξαμε σε αυτό το συμπέρασμα συναγωνιστή; Όντως δηλαδή κάνει υπερωρίες;
μαλακίες ρε φίλε. ό,τι θέλει γράφει ο καθένας. έχει άδικο μετά ο admin που σβήνει τα μηνύματα?
Μα αυτό ακριβώς λέω γιατί διάβασα από την αρχή το θέμα και τέτοιο συμπέρασμα δεν έβγαλα.μαλακίες ρε φίλε. ό,τι θέλει γράφει ο καθένας. έχει άδικο μετά ο admin που σβήνει τα μηνύματα?
Είστε βαθιά νυχτομένοι...Εγώ δεν απογοητεύομαι.
Όποιος γνώστης...περιμένω μήνυμα.
Φίλε μου παραθέτεις άποψη ενός ατόμου και γενικεύεις; Σε παρακαλώ διόρθωση τη φράση σου.Είστε βαθιά νυχτομένοι...
Για αυτά που θέλατε να εννοηθούν για την Σάσα Μπάστα ...Φίλε μου παραθέτεις άποψη ενός ατόμου και γενικεύεις; Σε παρακαλώ διόρθωση τη φράση σου.
Σου λέω ξανά να διορθώσεις τη φράση σου γιατί πολλοί δεν είπαν κάτι για την εν λόγω. Ειδικά εγώ ρώτησα από που έβγαλε το συμπέρασμα για αυτό που είπε ο προηγούμενος. Λοιπόν διόρθωσε τώρα να τελειώνουμε.Για αυτά που θέλατε να εννοηθούν για την Σάσα Μπάστα ...
Δεν αναφέρθηκα σε εσένα το καταλαβαίνεις ??? Στον άλλον αναφέρθηκα..Σου λέω ξανά να διορθώσεις τη φράση σου γιατί πολλοί δεν είπαν κάτι για την εν λόγω. Ειδικά εγώ ρώτησα από που έβγαλε το συμπέρασμα για αυτό που είπε ο προηγούμενος. Λοιπόν διόρθωσε τώρα να τελειώνουμε.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Λοιπόν διόρθωσε τώρα να τελειώνουμε.
όπα ρε. γιατί αν δεν διορθώσει τι είναι αυτό που θα μείνει μισοτελειωμένο?
Υπενθυμίζω ...Κανόνας www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/board,1.0]Νο6[/url]
Καλώς. Απλά χρησιμοποίησες πληθυντικό και πήρε η μπάλα όλους όσους είπαν ή δεν είπαν.Δεν αναφέρθηκα σε εσένα το καταλαβαίνεις ??? Στον άλλον αναφέρθηκα..
Όσο για σένα δικηγόρε εμένα με πειράζει να με βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με όλους και ειδικά να βάζουν λόγια που δεν είπα ή έγραψα. Το θέμα λύθηκε για εμένα με το σχόλιο του Galb.όπα ρε. γιατί αν δεν διορθώσει τι είναι αυτό που θα μείνει μισοτελειωμένο?
Και το υφάκι "όπα ρε", να λείπει.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K