διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Φίλε, μου περισσεύουν 5 ολόκληρα γιεύρω να της τα δώσω λες;Ίσα με πόσο, για ένα τριωράκι?
Φίλε, μου περισσεύουν 5 ολόκληρα γιεύρω να της τα δώσω λες;Ίσα με πόσο, για ένα τριωράκι?
Νομίζω ενα τριχιλιαρο θα το διέθετα(1000/ώρα ειναι εξαιρετική ταρίφα νομίζω για οποιαδήποτε),την έχω αχτι απο τότε που εμφανιζόταν στο Θεμο,φαινόταν απο τότε οτι ήταν μεγάλο τσουλακι,αλλα νταξει αυτα ειναι θεωρητικά τελείως,δεν θα υπάρξω ποτε πιστεύω σε τέτοια οικονομική θέση ώστε να μπορώ να έχω την άνεση να διαθέτω 3 χιλαρικα για τη μπαστα και για τη κάθε μπαστα.Ίσα με πόσο, για ένα τριωράκι?
500 Ευρώ για ένα τρίωρο .
είτε με 10 είτε με 1000 την ίδια βιολογική σου ανάγκη ικανοποιείται πάντα και φυσικα όλες να όλες κάθετο το έχουν
Εμένα δηλαδή με γράφεις ε?χαχαχααΕίσαι φτηνιάρης.
Δε σε γράφω στη λίστα.
Εμένα δηλαδή με γράφεις ε?χαχαχαα
Στάλθηκαν πολυ λαρτζ με την εν λόγω καλλιτέχνιδα.
Παντως αυτο το πράγμα με μερικούς εδω μέσα εχει πραγματικά πολυ γέλιο,δηλαδη οι δηλώσεις του τύπου "άντε να της πέταγα κανά 10αρικο και αν θελει" ειναι τουλάχιστον αστείες.Ειμαι σχεδόν σίγουρος οτι αυτοί ειναι οι πρώτοι που αν "έπιαναν τη καλη" θα έτρεχαν να βρουν τα κονέ για να μπορέσουν να γαμήσουν καμία διάσημη.
Όντως παρανοησις μου,στη περίπτωση του "εδω και τώρα" είσαι πολυ πιο λαρτζ απο μένα χωρίς αμφιβολία.Εγω στη τωρινή φάση δεν μπορώ επ'ουδενι να διάθεση τέτοιο ποσο για τέτοιου είδους σκοπό,άστρα να πανε εν ολίγοις,περιμένουμε να πιάσουμε κανά στοίχημα μήπως και πληρώσουμε καμία ασφάλεια αυτοκινήτου και αν περισσέψει κάτι να πάμε σε κανά στριπ για κανά ή καμία τσαρκα φυλής.Με απλα λογια στο "εδω και τώρα" δεν θα τα διέθετα τα 500 γιατι στη ζωή πάντα πρέπει να βάζουμε προτεραιότητες.Αλλωστε να σ πω και κάτι ακόμα? και οικονομικά εύρωστος να εισαι(γενικα μιλάω όχι συγκεκριμένα για εσένα) προτιμότερο ειναι να δώσεις κάποια λεφτα και να βοηθήσεις φίλους,συγγενείς και γενικα ανθρώπους που τα έχουν πραγματικα ανάγκη παρα στη Μπαστα κ τη κάθε Μπαστα....αυτές πρέπει να λαμβάνουν θέση στο πίσω μέρος της "σειράς προτεραιότητας".Αγαπητέ παρανόησες. Τα 500 ευρώ για τα οποία έκανα λόγο προηγουμένως δεν αναφέρονται σε μια υποθετική κατάσταση. Αναφέρονται στο "εδώ και τώρα".
EGO EKANA AVTO FOTO PRIN 1 MINAακόμα με τον βαλεντίνο είναι αυτή?
αυτό το στόμα τι έχει ρουφήξει κι αυτές οι βυζάρες πως έχουν πιτσιλιστεί!!!