Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ελα τωρα να σου δωσω ενα 5ληρο αν την γαμησεις εχεις αλλα τοσα.Τετραψηφιο σιγουρα.
αν δεχεσαι εχεις πμ για καφεδακι.
ελα τωρα να σου δωσω ενα 5ληρο αν την γαμησεις εχεις αλλα τοσα.Τετραψηφιο σιγουρα.
δεν δουλευει με την ωρα..Τετραψηφιο σιγουρα.
Αν δε τη γαμησω τι γινεται?ελα τωρα να σου δωσω ενα 5ληρο αν την γαμησεις εχεις αλλα τοσα.
τιποτα...δεν θα χαλασει ο ντουνιας...Αν δε τη γαμησω τι γινεται?
σαν βρυκολακας ειναι ο πουστης!φατσα ο τύπος...
τι σε νοιαζει ρε δικα σου ειναι ?
Με 5ληρα παιρνεις 5 μουναρες λιγοτερο επωνυμες. Οποτε ποιος ο λογος για Σασα? ( Αν υποθεσουμε οτι παιζει το 5ληρο )
ισχυει και για σενα.Εγώ πάντως πιστεύω πως με κάνα πεντοχίλιαρο θα καθόταν όλη νύχτα....
Προσωπική άποψη εκφράζω, ούτε ξέρω κάτι....
5000 ευρώ είναι μεγάλος πειρασμός.
ισχυει και για σενα.
δεν εβαλα στοιχημα , δεν ζηταω ανταλλαγμα ...Δεν βάζω στοιχήματα φίλε μου. Ούτε με ενδιαφέρει αν η Μπάστα πληρώνεται ή το δίνει τσάμπα. Τροχονόμος στο μουνί της δεν είμαι.
Μια εκτίμηση έκανα.
Ξαναλέω.... 5 χιλιάρικα για ένα βράδυ είναι πολλά λεφτά.
Τα λεφτά σταυρώσαν τον Χριστό.
;) ;)
αφου με ξερεις ειμαι κωλοπαιδο.Γιατί τους χαλάτε την φαντασίωση;
ελα τωρα να σου δωσω ενα 5ληρο αν την γαμησεις εχεις αλλα τοσα.
για καφεδακι ειναι αργα για ρακι ναι.
Nα έρθω εγώ;
αφου με ξερεις ειμαι κωλοπαιδο.
Αδερφέ μέχρι καφεδάκι στον Γρηγόρη (1,30€) φτάνει η τσέπη μου αυτήν την περίοδο αλλά με χαρά να σε κεράσω.για καφεδακι ειναι αργα για ρακι ναι.
Αδερφέ μέχρι καφεδάκι στον Γρηγόρη (1,30€) φτάνει η τσέπη μου αυτήν την περίοδο αλλά με χαρά να σε κεράσω.
ti θα τα κανεις τα λεφτα ρε τσιφουτηΑδερφέ μέχρι καφεδάκι στον Γρηγόρη (1,30€) φτάνει η τσέπη μου αυτήν την περίοδο αλλά με χαρά να σε κεράσω.