Νέα

Σάσα Μπάστα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diokaz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε τη Σάσα

• Ξανθιά

Ψήφοι: 322 21,3%
  • Μελαχρινή

Ψήφοι: 51 3,4%
  • Κοκκινομάλλα

Ψήφοι: 69 4,6%
  • Ξυρισμένη

Ψήφοι: 28 1,8%
  • Ξυρισμένη στα 4

Ψήφοι: 689 45,5%
  • Τίποτα απ' αυτα. Μ'ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ο εσωτερικός της κόσμος

Ψήφοι: 356 23,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.515

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
5000 ευρω :headbang:? ρε εχουμε τρελαθει εντελως :jerking:? σιγα την γκομενα ασε που ειναι σιχαμα απο χαρακτηρα.για παραπανω απο 20ρικο κ φυλης δεν ειναι ουυυυστ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μεγάλε τα 5.000 είναι για να  :fuck1: όχι για να παντρευτείς !!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Λέτε κακοήθειες! Η κοπέλα ΔΕΝ κάνει βίζιτες λέμε! Το είπε ο Έκτορας Λόπεζ, ο οποίος ως γνωστόν τα ξέρει όλα και κατακεραυνώνει αυτούς που διασύρουν αθώες παιδούλες! :2funny: :2funny:

Στα σοβαρά τώρα σε αυτά τα επίπεδα δεν παίζουν τιμές. Όσο πιο πολύ μαλάκας, βλάχος και λιγούρης είσαι τόσο περισσότερα θα δεχθείς να δώσεις. Δεν υπάρχει και κανένα σάιτ με τιμοκατάλογο, σαν το Έσκορτνιούζ να της πεις "Αφού γράφεις 200, εμένα γιατί μου ζητάς 300;"

Θυμάμαι προ 10ετίας την Νότα (η Νότα ήταν η πιο διάσημη Ελληνίδα call girl τότε) που μου έπαιρνε 100 (για τότε δεν ήταν και λίγα!) και μπροστά μου κανόνισε με κάποιον βλάκα 200 για μια ώρα (Θα μου πεις εσύ που έδινες τα 100 ήσουν ξύπνιος; Σωστό κι αυτό! Πες λιγώτερο βλάκας...)
Και μου λέει με κουτοπόνηρο γαμόγελο. "Τον έκοψα για βλάχο μωρό μου, τους καταλαβαίνω εγώ αυτούς", σαν να έλεγε "Είδες εσένα που σε εκτιμάω και σου παίρνω λίγα!" :grin: :grin:  

Τώρα και πέντε χιλιάρικα που φαίνεται εξωπραγματική τιμή.
Όχι πως αποκλείεται να τα ζητάει το τσόλι, αλλά πιστεύω πως δεν υπάρχουν τόσο κορόιδα. Και να υπάρχουν δεν έχουν πλέον λεφτά.

Αν όμως υπάρχουν και τα έχουν και (κυρίως) της τα δίνουν, καλά κάνει και τους τα παίρνει!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λέτε κακοήθειες! Η κοπέλα ΔΕΝ κάνει βίζιτες λέμε! Το είπε ο Έκτορας Λόπεζ, ο οποίος ως γνωστόν τα ξέρει όλα και κατακεραυνώνει αυτούς που διασύρουν αθώες παιδούλες! :2funny: :2funny:

τσ τσ τσ στριμενος που εισαι. και φυσικα τα ξερω ολα. θες να σου στειλω και λουλουδια στα γενεθλια που θα κλεισεις 55? :dancing:
και σταματα να λες το ονομα σου συνεχεια. εγω τοσβησα να μην ειναι στην παραθεση.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Με 5-6-7 χιλιαρικα φερνεις εδω απεξω τουλαχιστων της 2 καλητερες πορνοσταρ αυτην την στιγμη και οχι για μια ωρα...τουλαχιστον για μια μερα...η ταριφα της πρεπει να ειναι το πολυ χιλλιαρικο απλα καποιοι λενε υπερβολες για να μεινη απλισιαστη...κ να μην καει...
ρε τυπε η πορνοσταρ που θα φερεις τα παιρνει μονο απο την βιζιτα και απο την τσοντα, η μπαστα τα παιρνει απο 10 μεριες, για ποιο λογο να σου παρει τα ιδια οταν βγαζει πολυ περισσοτερα;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε τυπε η πορνοσταρ που θα φερεις τα παιρνει μονο απο την βιζιτα και απο την τσοντα, η μπαστα τα παιρνει απο 10 μεριες, για ποιο λογο να σου παρει τα ιδια οταν βγαζει πολυ περισσοτερα;;

το ονειρο πρεπει να μενει ζωντανο  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
τσ τσ τσ στριμενος που εισαι. και φυσικα τα ξερω ολα. θες να σου στειλω και λουλουδια στα γενεθλια που θα κλεισεις 55? :dancing:
και σταματα να λες το ονομα σου συνεχεια. εγω τοσβησα να μην ειναι στην παραθεση.

Πάντα στις επάλξεις του σαίτ είσαι μπαγάσα!

Μερικές φορές αλήθεια λέω "Να τον τεστάρω τώρα να δούμε πότε θα απαντήσει". Δεν έχω παράπονο, αμέσως απαντάς! :grin: :grin:

Το όνομα το έσβυσα, αλλά ποία η χρησιμότης. Το ξέρουν σχεδόν όλοι. Είναι και το πρώτο συνθετικό του νικ μου.

Βέβαια δεν έχω δείξει και ταυτότητα σε κανέναν και σε καμία για να ξέρουν πως είναι και το πραγματικό! ;) ;)

Εγώ ξέρω πολλούς που έχουν κάποιο ονοματεπώνυμο για νικ και το όνομα δεν είναι το πραγματικό. (Π.χ. Έκτωρ Λόπεζ! :cheesy: :cheesy:)

Απλά βολεύει να σε ξέρουν με αυτό, για να συννενοούμαστε...

Υ.Γ. Ναι τα λουλούδια στα γεννέθλιά μου θα με συγκινούσαν πολύ! :-* :-* :smitten: :smitten:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
[tt][/tt]

Καλά μην αγχώνεσαι για την Σάσα ρε aigeas, πολύ την υπερασπίζεσαι ρε φίλε, πατρόνος της είσαι?
Ξέρεις καμία, άλλη, επώνυμη φτηνή, που να αντέχει το πορτοφόλι μας?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Ρε φίλε να μην μας κάτσει τέλος πάντων! Μπα σε καλό σου...

Εμείς δηλαδή γιατί να της τα δώσουμε όταν με ΠΟΛΥ λιγώτερα βρίσκουμε καλύτερες;

Κι εμένα αν μου ζητούσαν να με πάρουν μπορεί να ζητούσα πέντε εκατομμύρια. Θα μου τα έδινε κανένας;

Α! Και πες στη φίλη σου τη Σάσα πως αν βγάζει πάρα πολλά και δεν ξέρει τί να τα κάνει της δίνω δωρεάν συμβουλές που να τα τοποθετήσει. Είναι και δύσκολοι οι καιροί...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγώ ξέρω πολλούς που έχουν κάποιο ονοματεπώνυμο για νικ και το όνομα δεν είναι το πραγματικό. (Π.χ. Έκτωρ Λόπεζ! :cheesy: :cheesy:)

Tι εννοείς? Αφού έχει πει γιορτάζει 22 Ιουνίου κι έχει και συγγένεια με την Μπάρμπρα Στρέιζαντ. Ψέματα? >:(

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πάντα στις επάλξεις του σαίτ είσαι μπαγάσα!

Μερικές φορές αλήθεια λέω "Να τον τεστάρω τώρα να δούμε πότε θα απαντήσει". Δεν έχω παράπονο, αμέσως απαντάς! :grin: :grin:

Το όνομα το έσβυσα, αλλά ποία η χρησιμότης. Το ξέρουν σχεδόν όλοι. Είναι και το πρώτο συνθετικό του νικ μου.

Βέβαια δεν έχω δείξει και ταυτότητα σε κανέναν και σε καμία για να ξέρουν πως είναι και το πραγματικό! ;) ;)

Υ.Γ. Ναι τα λουλούδια στα γεννέθλιά μου θα με συγκινούσαν πολύ! :-* :-* :smitten: :smitten:

εχω σκριπτ για το ονομα μου και μου βαραει καμπανες οποτε καποιος το γραφει. αλλη φορα να μη το γραφεις πριν τις 12 γιατι κοιμαμαι  :birdman:
το δευτερο συνθετικο του νικ θυμιζει εβιτα παντως  :dancing:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Tι εννοείς? Αφού έχει πει γιορτάζει 22 Ιουνίου κι έχει και συγγένεια με την Μπάρμπρα Στρέιζαντ. Ψέματα? >:(

ετσι. σε μερικα χωρια με γιορταζουν και στις 23 δεκεμβρη αν σας βολευει καλυτερα  :birdman:
ουτε ενα χρονια πολλα δεν εχω κονομησει εδω μεσα τοσα χρονια  >:(

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ο μόνος λόγος να πάρεις την Μπάστα είναι για το γαμώτο

επειδή είναι γνωστή

για όσους δηλαδή τους φτιάχνει αυτή η ιδέα

αν την έλεγαν Φουφουτίδου και ήταν άγνωστη φυσικά τέτοια ποσά θα ήταν αδιανόητα

ΥΓ τελικά

πουτάνες
δικηγόροι
ποδοσφαιριστές

δεν έχουν φιξ τιμή

ό,τι θέλει ζητάει ο καθένας

δεν υπάρχει σημείο αναφοράς για αυτές τις 3 ομάδες επαγγελματιών

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ετσι. σε μερικα χωρια με γιορταζουν και στις 23 δεκεμβρη αν σας βολευει καλυτερα  :birdman:
ουτε ενα χρονια πολλα δεν εχω κονομησει εδω μεσα τοσα χρονια  >:(

Έχω βάλει υπενθύμιση και θ'ανοίξω τόπικ ολάκερο κείνη την μέρα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
εχω σκριπτ για το ονομα μου και μου βαραει καμπανες οποτε καποιος το γραφει. αλλη φορα να μη το γραφεις πριν τις 12 γιατι κοιμαμαι  :birdman:
το δευτερο συνθετικο του νικ θυμιζει εβιτα παντως  :dancing:

Όντως! Αλλά θα θυμάσαι πως το νικ προϋπήρχε της γνωριμίας μου με την κορασίδα.

Πάντως πράγματι ήταν "αναφορά" σε κάποια άλλη Εύα, παλιά ιστορία.
Το μέιλ εγγραφής (δεν ισχύει πλέον) είναι και σαφέστερο! ;) ;)

Τα λουλούδια να θυμηθείς, γιατί οι γυναίκες οι άτιμες με χρησιμοποιούν μόνο για το κορμί μου και μετά με ξεχνάνε!  :( :(

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όντως! Αλλά θα θυμάσαι πως το νικ προϋπήρχε της γνωριμίας μου με την κορασίδα.

Πάντως πράγματι ήταν "αναφορά" σε κάποια άλλη Εύα, παλιά ιστορία.
Το μέιλ εγγραφής (δεν ισχύει πλέον) είναι και σαφέστερο! ;) ;)

Τα λουλούδια να θυμηθείς, γιατί οι γυναίκες οι άτιμες με χρησιμοποιούν μόνο για το κορμί μου και μετά με ξεχνάνε!  :( :(

αγαπουληηηηηηηηηηηηη διαχρονικα καποια ατιμη φωλιαζει στην καρδια σου  :2funny:
θα σου στειλω τα λουλουδια αν με κανεις γαμπρο σου  :dancing:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ακομα και το ονομα της ειναι ονομα πουτανας

ΣΑΣΑ

ουστ τσοκαρο

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
αγαπουληηηηηηηηηηηηη διαχρονικα καποια ατιμη φωλιαζει στην καρδια σου  :2funny:
θα σου στειλω τα λουλουδια αν με κανεις γαμπρο σου  :dancing:

Το συζητάς;
Είναι να χάνονται τέτοιες ευκαιρίες;! :grin: :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
ακομα και το ονομα της ειναι ονομα πουτανας

ΣΑΣΑ

ουστ τσοκαρο

Αν δούλευε σε στούντιο (και πολύ της πέφτει!) θα είχαν ανακαλύψει πως είναι Αλβανό.

Τώρα είναι "διάσημη Ελληνίδα"  :jerking: :jerking:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Αν δούλευε σε στούντιο (και πολύ της πέφτει!) θα είχαν ανακαλύψει πως είναι Αλβανό.

Τώρα είναι "διάσημη Ελληνίδα"  :jerking: :jerking:
ναι
διασημη ελληνιδα

εχει προσφερει τοσα πολλα με την κωλοτρυπιδα της που οφειλουν ολοι να την γνωριζουν

καλα δεν λυπαται την μανα της? που μαλιστα σε μια συνεντευξη ελεγε πως την στηριζει και οικονομικα..αλλα τετοια θα ειναι κ αυτη και καλομαθημενη στην ανετη ζωη ΠΟΥ δεχεται λεφτα που ξερει πως εχουν βγει..

εξαλλου οι κινεζοι λενε:
ΔΕΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩς ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΟΡΗ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ρε μαλάκα Φούφουτε

απορώ γιατί μπαίνεις στο σάιτ...πραγματικά

αφού είσαι κάτι σαν αρσενικιά Λουκά....

πατρίς θρησκεία οικογένεια προσκοπισμός κλπ....
αφού σε χαλάει η διαφθορά της κοινωνίας μας,μην ασχολείσαι....
σε λάθος χώρο είσαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom