Νέα

Σάσα Μπάστα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diokaz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε τη Σάσα

• Ξανθιά

Ψήφοι: 322 21,3%
  • Μελαχρινή

Ψήφοι: 51 3,4%
  • Κοκκινομάλλα

Ψήφοι: 69 4,6%
  • Ξυρισμένη

Ψήφοι: 28 1,8%
  • Ξυρισμένη στα 4

Ψήφοι: 689 45,5%
  • Τίποτα απ' αυτα. Μ'ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ο εσωτερικός της κόσμος

Ψήφοι: 356 23,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.515

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Α! Ο Παλέρμο έχει τοπεθετηθεί εναντίον κάθε ιδέας πως το λαιφστάιλ, τα Πορσικά,

Τύπε ο παλέρμο είχε ποστάρει κάτι φωτογραφίες με την καγιέν και το κωλ γκερλ.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ποσο μαλακας πρεπει να ειναι καποιος να τα σκασει για να πηδηξει το τσολι αυτο..

εαν θελει να τα σκασει υπαρχουν cg πολυ ομορφοτερες..

ποιος ο λογος πραγματικα..επειδη εχει βγει στο γυαλι????? ημαρτον δηλάδη

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ποσο μαλακας πρεπει να ειναι καποιος να τα σκασει για να πηδηξει το τσολι αυτο..

Τύπε, δεν μπορώ να πω ότι κόβω φλέβες, αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι κάνει πολύ πρόστυχο κρεββάτι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

η σασα δεν κανει βιζιτες τυπε.  :sunglasses:

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Α! Ο Παλέρμο έχει τοπεθετηθεί εναντίον κάθε ιδέας πως το λαιφστάιλ, τα Πορσικά, τα λουλούδια στα μπουζούκια και γενικά όλη η προκλητική σπατάλη των τελευταίων ετών, ευθύνονται για την σημερινή μας οικονομική κατάσταση.
"Μόνο ο ΓΑΠ ευθύνεται!" (Όχι πως δεν ευθύνεται κι αυτός.)

Αλλιώς τα θαύμα του να περνάμε τόσο καλά όσο κανένας άλλος λαός στον κόσμο, να πηδάμε τις καλύτερες μουνάρες παγκοσμίως, να έχουμε όλοι ακριβά αυτοκίνητα, σκάφη, επώνυμα ρούχα και γκάτζετς, εξοχικά μεγαλύτερα των 200 τ.μ. κλπ, θα συνεζιζόταν εσαεί...

Μπορεί να έχει δίκιο... δεν ξέρω.

Ποιός είμαι εγώ για να ξέρω άλλωστε

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Τύπε, δεν μπορώ να πω ότι κόβω φλέβες, αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι κάνει πολύ πρόστυχο κρεββάτι.

Είπαμε μια χαρά είναι για έναν και για περισσότερους πούτσους, αλλά σε παρελθόν ποστ μου έχω τονίσει πως ΚΑΜΙΑ γυναίκα δεν δικαιούται (από μεριάς μου τουλάχιστον) περισσότερα από 100 (άντε 150!) την ώρα, ιδίως στην σημερινή οικονομική κατάσταση.
(Αλήθεια αυτοί που συνεχίζουν να τρώνε ήττες στα σιτιτούρια πληρώνωντάς τα και 300άρες και 400άρες σε άλλη χώρα ζούνε;)
Οπότε και επειδή η συγκεκριμένη θα έχει κοστολογήσει το μουνί της πολύ πιο ακριβά, απλά δεν μας ενδιαφέρει...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Είπαμε μια χαρά είναι για έναν και για περισσότερους πούτσους, αλλά σε παρελθόν ποστ μου έχω τονίσει πως ΚΑΜΙΑ γυναίκα δεν δικαιούται (από μεριάς μου τουλάχιστον) περισσότερα από 100 (άντε 150!) την ώρα, ιδίως στην σημερινή οικονομική κατάσταση.
(Αλήθεια αυτοί που συνεχίζουν να τρώνε ήττες στα σιτιτούρια πληρώνωντάς τα και 300άρες και 400άρες σε άλλη χώρα ζούνε;)
Οπότε και επειδή η συγκεκριμένη θα έχει κοστολογήσει το μουνί της πολύ πιο ακριβά, απλά δεν μας ενδιαφέρει...

εχεις και για αυτην εμπιστη πληροφορηση οτι πουλαει?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Εντάξει ρε τύπε, και εγώ έχω μειώσει το πορνομπάτζετ μου. Αλλά για την μικρή θα τα έσκαγα τα 2 χιλιάρικα που ακούγονται.
Όχι τόσο για το τρόφι φακ, γιατί δεν είμαι του πουλ μουρ, αλλά για το πρόστυχο κρεββάτι που πιστεύω ότι κάνει.
Όποιος θέλει πολύ σεξ κονσέρβα, μπορεί να παντρευτεί. Κρα κάνουν οι γυναίκες.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εντάξει ρε τύπε, και εγώ έχω μειώσει το πορνομπάτζετ μου. Αλλά για την μικρή θα τα έσκαγα τα 2 χιλιάρικα που ακούγονται.
Όχι τόσο για το τρόφι φακ, γιατί δεν είμαι του πουλ μουρ, αλλά για το πρόστυχο κρεββάτι που πιστεύω ότι κάνει.
Ρε τυπε εσυ δεν εισαι που γραφεις για μπουρδελα?
Αμα εχεις τοσο χρημα να διαθεσεις στο καθε σουργελο γιατι πας στα μπουρδελα, απο αποψη?  :huh:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
εχεις και για αυτην εμπιστη πληροφορηση οτι πουλαει?

Όχι. Αλλά δεν το θεωρώ και τόσο απίθανο δα. Δεν είναι και η Αντζελίνα Τζόλι!

Και εν τέλει όταν λέω "κοστολογήσει" το μουνί της, αυτό ενδέχεται και να σημαίνει πως, αν βρίσκει, προτιμάει να τα πιάνει από ένα κορόιδο, αντί να ψάχνει για πολλά και να εκτίθεται.
Όταν όμως της τελειώσει το "ένα" κορόιδο, τί λες να κάνει;
Θα ζήσει με τα λεφτά του μόντελινγκ ή από το τραγούδι, που ούτε η Βανδή δεν ζει πλέον, ενώ έχει ήδη καλομάθει;;

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

Ωπα ρε τιτάνα , πολύ απαξιωτικά το λές σεξ κονσέρβα ,γιατί αποκλείετε να είσαι παντρεμένος ,και να είσαι μια χαρά με την γυναίκα σου?
Ατσα! ρε μόρτη! :s&m_1: ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όχι. Αλλά δεν το θεωρώ και τόσο απίθανο δα. Δεν είναι και η Αντζελίνα Τζόλι!

Και εν τέλει όταν λέω "κοστολογήσει" το μουνί της, αυτό ενδέχεται και να σημαίνει πως, αν βρίσκει, προτιμάει να τα πιάνει από ένα κορόιδο, αντί να ψάχνει για πολλά και να εκτίθεται.
Όταν όμως της τελειώσει το "ένα" κορόιδο, τί λες να κάνει;
Θα ζήσει με τα λεφτά του μόντελινγκ ή από το τραγούδι, που ούτε η Βανδή δεν ζει πλέον, ενώ έχει ήδη καλομάθει;;

οχι μονο ζει η βανδη αλλα ταιζει και τον κοντο και τα παιδια απο αυτο.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
:s&m_1:

Κρύβε λόγια! Θα σε μαλώσει ο Έκτορας που εκθέτεις αξιοπρεπείς κορασίδες! :grin: :grin:

Κατά τα άλλα δυο χήνες δεν έσκαγα για ΚΑΜΙΑ λέμε!! Το πολύ πολύ 150! Και ευχαριστημένες να είναι...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
:s&m_1:
Κρύβε λόγια! Θα σε μαλώσει ο Έκτορας που εκθέτεις αξιοπρεπείς κορασίδες! :grin: :grin:

Κατά τα άλλα δυο χήνες δεν έσκαγα για ΚΑΜΙΑ λέμε!! Το πολύ πολύ 150! Και ευχαριστημένες να είναι...
με 150 θ σ εφερνε τον αναστασιαδη να πηδηξεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom