streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Α! Ο Παλέρμο έχει τοπεθετηθεί εναντίον κάθε ιδέας πως το λαιφστάιλ, τα Πορσικά,
Τύπε ο παλέρμο είχε ποστάρει κάτι φωτογραφίες με την καγιέν και το κωλ γκερλ.
Α! Ο Παλέρμο έχει τοπεθετηθεί εναντίον κάθε ιδέας πως το λαιφστάιλ, τα Πορσικά,
πάρα πολλές ;)
Τύπε ο παλέρμο είχε ποστάρει κάτι φωτογραφίες με την καγιέν και το κωλ γκερλ.
ποσο μαλακας πρεπει να ειναι καποιος να τα σκασει για να πηδηξει το τσολι αυτο..
εαν θελει να τα σκασει υπαρχουν cg πολυ ομορφοτερες..
ποιος ο λογος πραγματικα..επειδη εχει βγει στο γυαλι????? ημαρτον δηλάδη
ποσο μαλακας πρεπει να ειναι καποιος να τα σκασει για να πηδηξει το τσολι αυτο..
εαν θελει να τα σκασει υπαρχουν cg πολυ ομορφοτερες..
ποιος ο λογος πραγματικα..επειδη εχει βγει στο γυαλι????? ημαρτον δηλάδη
Τύπε, δεν μπορώ να πω ότι κόβω φλέβες, αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι κάνει πολύ πρόστυχο κρεββάτι.
Α! Ο Παλέρμο έχει τοπεθετηθεί εναντίον κάθε ιδέας πως το λαιφστάιλ, τα Πορσικά, τα λουλούδια στα μπουζούκια και γενικά όλη η προκλητική σπατάλη των τελευταίων ετών, ευθύνονται για την σημερινή μας οικονομική κατάσταση.
"Μόνο ο ΓΑΠ ευθύνεται!" (Όχι πως δεν ευθύνεται κι αυτός.)
Αλλιώς τα θαύμα του να περνάμε τόσο καλά όσο κανένας άλλος λαός στον κόσμο, να πηδάμε τις καλύτερες μουνάρες παγκοσμίως, να έχουμε όλοι ακριβά αυτοκίνητα, σκάφη, επώνυμα ρούχα και γκάτζετς, εξοχικά μεγαλύτερα των 200 τ.μ. κλπ, θα συνεζιζόταν εσαεί...
Τύπε, δεν μπορώ να πω ότι κόβω φλέβες, αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι κάνει πολύ πρόστυχο κρεββάτι.
Είπαμε μια χαρά είναι για έναν και για περισσότερους πούτσους, αλλά σε παρελθόν ποστ μου έχω τονίσει πως ΚΑΜΙΑ γυναίκα δεν δικαιούται (από μεριάς μου τουλάχιστον) περισσότερα από 100 (άντε 150!) την ώρα, ιδίως στην σημερινή οικονομική κατάσταση.
(Αλήθεια αυτοί που συνεχίζουν να τρώνε ήττες στα σιτιτούρια πληρώνωντάς τα και 300άρες και 400άρες σε άλλη χώρα ζούνε;)
Οπότε και επειδή η συγκεκριμένη θα έχει κοστολογήσει το μουνί της πολύ πιο ακριβά, απλά δεν μας ενδιαφέρει...
Τι φαντασιωνεσαι εσενα και την μπαστα στο κρεβατι?Kι εγώ αυτό πιστεύω. Αλλά τη θεωρώ κούκλα.
Kι εγώ αυτό πιστεύω. Αλλά τη θεωρώ κούκλα.
Είπαμε μια χαρά είναι για έναν και για περισσότερους πούτσους, αλλά σε παρελθόν ποστ μου έχω τονίσει πως ΚΑΜΙΑ γυναίκα δεν δικαιούται (από μεριάς μου τουλάχιστον) περισσότερα από 100 (άντε 150!) την ώρα, ιδίως στην σημερινή οικονομική κατάσταση.
(Αλήθεια αυτοί που συνεχίζουν να τρώνε ήττες στα σιτιτούρια πληρώνωντάς τα και 300άρες και 400άρες σε άλλη χώρα ζούνε;)
Οπότε και επειδή η συγκεκριμένη θα έχει κοστολογήσει το μουνί της πολύ πιο ακριβά, απλά δεν μας ενδιαφέρει...
Ρε τυπε εσυ δεν εισαι που γραφεις για μπουρδελα?Εντάξει ρε τύπε, και εγώ έχω μειώσει το πορνομπάτζετ μου. Αλλά για την μικρή θα τα έσκαγα τα 2 χιλιάρικα που ακούγονται.
Όχι τόσο για το τρόφι φακ, γιατί δεν είμαι του πουλ μουρ, αλλά για το πρόστυχο κρεββάτι που πιστεύω ότι κάνει.
Όποιος θέλει πολύ σεξ κονσέρβα, μπορεί να παντρευτεί. Κρα κάνουν οι γυναίκες.
εχεις και για αυτην εμπιστη πληροφορηση οτι πουλαει?
Εντάξει ρε τύπε, και εγώ έχω μειώσει το πορνομπάτζετ μου. Αλλά για την μικρή θα τα έσκαγα τα 2 χιλιάρικα που ακούγονται.
Όχι τόσο για το τρόφι φακ, γιατί δεν είμαι του πουλ μουρ, αλλά για το πρόστυχο κρεββάτι που πιστεύω ότι κάνει.
Όχι. Αλλά δεν το θεωρώ και τόσο απίθανο δα. Δεν είναι και η Αντζελίνα Τζόλι!
Και εν τέλει όταν λέω "κοστολογήσει" το μουνί της, αυτό ενδέχεται και να σημαίνει πως, αν βρίσκει, προτιμάει να τα πιάνει από ένα κορόιδο, αντί να ψάχνει για πολλά και να εκτίθεται.
Όταν όμως της τελειώσει το "ένα" κορόιδο, τί λες να κάνει;
Θα ζήσει με τα λεφτά του μόντελινγκ ή από το τραγούδι, που ούτε η Βανδή δεν ζει πλέον, ενώ έχει ήδη καλομάθει;;
Εντάξει ρε τύπε, και εγώ έχω μειώσει το πορνομπάτζετ μου. Αλλά για την μικρή θα τα έσκαγα τα 2 χιλιάρικα που ακούγονται.
κανει τεχνη??η σασα δεν κανει βιζιτες τυπε.
με 150 θ σ εφερνε τον αναστασιαδη να πηδηξεις
Κρύβε λόγια! Θα σε μαλώσει ο Έκτορας που εκθέτεις αξιοπρεπείς κορασίδες!
Κατά τα άλλα δυο χήνες δεν έσκαγα για ΚΑΜΙΑ λέμε!! Το πολύ πολύ 150! Και ευχαριστημένες να είναι...