thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
Μουνάρα....38αρα !πηγα κ τη βρηκα κρητη!
απιστευτο μου φαινεται αλλα θα σε πιστεψω.μαλλον ησουν τυχεροςσε καμμια!
η 50αρα παντρεμενη με 2 παιδια,ερχεται καθε καλοκαιρι ελλαδα!ο αντρας της πλεον δε τη γαμαει οποτε αυτο το εχω αναλαβει εγω!απιστευτο μου φαινεται αλλα θα σε πιστεψω.μαλλον ησουν τυχερος
τυχερακια...ναχαμε και εμεις μιαιδου κ η 48αρα....
κατι εχεις εσυ και σε κολλανε...βαλεη 50αρα παντρεμενη με 2 παιδια,ερχεται καθε καλοκαιρι ελλαδα!ο αντρας της πλεον δε τη γαμαει οποτε αυτο το εχω αναλαβει εγω!
η 48αρα φανηκε απο πριν ερθει οτι θα ερθει για γαμησι ανελεητο κ με εχει καψουρευτει
η 38αρα γουσταραμε κ οι δυο αλλα στη πορεια βγηκε ανισορροπη.ωραια γυναικα αλλα...
να βαλω αλλη μια η βαρεθηκατε???????
αν επιτρεπεται παιχτη εισαι μικρος η μεγαλος σε ηλικια?η 50αρα παντρεμενη με 2 παιδια,ερχεται καθε καλοκαιρι ελλαδα!ο αντρας της πλεον δε τη γαμαει οποτε αυτο το εχω αναλαβει εγω!
η 48αρα φανηκε απο πριν ερθει οτι θα ερθει για γαμησι ανελεητο κ με εχει καψουρευτει
η 38αρα γουσταραμε κ οι δυο αλλα στη πορεια βγηκε ανισορροπη.ωραια γυναικα αλλα...
εννοείται ;)
καλα το πας!!!!!
........και που σαι; ειμαστε κι εμεις φιλοι καλοι, ετσι;
εχεις και αλλη ?38 αλλα παντα οι μιλφαρες ηταν η αδυναμια μου!απο τις δασκαλες στο δημοτικο μεχρι κατι μαναδες που βλεπω τωρα κοκετες!
η 50αρα παντρεμενη με 2 παιδια,ερχεται καθε καλοκαιρι ελλαδα!ο αντρας της πλεον δε τη γαμαει οποτε αυτο το εχω αναλαβει εγω!
εχω να σας ανακοινωσω κάτι...η χαρά μου...ποια χαρά?η ευτυχία μου ήθελα να πω,πλημμυρίζει!!
ανταλλάξαμε κάτι pm με τον pilofori και βρεθήκαμε αδέλφια!!ΝΑΙ ΝΑΙ!!βρηκα τον χαμένο μου αδελφό!!3 χρόνια διαφορά!!!
θέλω να τα μοιραστώ όλα μαζί του και ελπίζω και αυτός να μοιραστει με εμένα τον χαμένο του αδελφό τα πάντα!!ούτως η αλλως ο αλτρουσιμός είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει!!
χεστηκαμε....ρε συ κι εγω αγνωστου πατρος ειμαι...!
τι να βαρεθουμε ρε τυπεη 50αρα παντρεμενη με 2 παιδια,ερχεται καθε καλοκαιρι ελλαδα!ο αντρας της πλεον δε τη γαμαει οποτε αυτο το εχω αναλαβει εγω!
αντερφι μουυυυυυυυυυυυυυυεχω να σας ανακοινωσω κάτι...η χαρά μου...ποια χαρά?η ευτυχία μου ήθελα να πω,πλημμυρίζει!!
ανταλλάξαμε κάτι pm με τον pilofori και βρεθήκαμε αδέλφια!!ΝΑΙ ΝΑΙ!!βρηκα τον χαμένο μου αδελφό!!3 χρόνια διαφορά!!!
θέλω να τα μοιραστώ όλα μαζί του και ελπίζω και αυτός να μοιραστει με εμένα τον χαμένο του αδελφό τα πάντα!!ούτως η αλλως ο αλτρουσιμός είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει!!
αντερφι μουυυυυυυυυυυυυυυ
χεστηκαμε....
κάτσε να φάω εγω και μετα εσυ...σκατό!!
check το avatarτελικα ο πραγματικος χαρακτηρας του ανθρωπου δεν φαινεται στο χρημα, αλλα στο μουνι.....................