argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.880
- Πόντοι
- 9.297
Επιβεβαιωνω για την Φιλολογια και μαλιστα με μια πτυχιουχο Ρωσικης Φιλολογιας...
Και όχι μόνο πατούσες. Εδώ που τα λέμε δεν άφηνε και τίποτα άγλειφτο! Μεγάλο ταλέντοΘυμήθηκα την ανεπανάληπτη Αφροδίτη του Athens Diva… δεν έγλειφε μόνο τις πατούσες, τις έχωνε ολόκληρες στο στόμα της σαν να ήθελε να τις καταβροχθίσει… και ήταν και κουκλάρα.
Που ειναι αυτή ρε γαμωτο να τη παρουμεΚαι όχι μόνο πατούσες. Εδώ που τα λέμε δεν άφηνε και τίποτα άγλειφτο! Μεγάλο ταλέντο
Το ρωσικής εξηγεί πολλά. Μεγάλη σχολή διαχρονικά.Επιβεβαιωνω για την Φιλολογια και μαλιστα με μια πτυχιουχο Ρωσικης Φιλολογιας...
Η μετα απο πορεια 14 χλμ με οπλο , κρανος, εξαρτυση στα ορια του καυσωνα στον Βορειο Εβρο...Ειδικά μετά από επιστροφή από οικοδομή να σου γλείφει τις πατούσες... ?
Εισαι μια φωτεινη εξαιρεση αγαπητη μου.Εννοειται οτι και εγω απωθεωνω με την γλωσσα μου πατουσακια που με εμπνεουν!
Εγώ θέλω παντού και να γλύφω και να φιλάω και εκείνη σε μένα !!όχι ούτε τις μασχάλες. υπάρχουν καθαρότερα πράγματα να γλΕΙφει.
Έτσι ...όλα για όλα...οι ξενερωτοι ας μείνουν στην απ'εξω η ας περιορισθούν ...στις γυναίκες τους.Εγώ θέλω παντού και να γλύφω και να φιλάω και εκείνη σε μένα !!