Νέα

Γιατί οι άνδρες νιώθετε άβολα να βλέπετε τσόντα μαζί με γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristina35ara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.287
Πόντοι
1.046
καποτε οταν ειπα στην γυναικα μου να δουμε τσοντα δεν ηταν και οτι καλυτερο με λιγα λογια τα ακουσα και απο πανω σε στυλ (ααα μ' άυτα φτιαχνεσαι και μου ερχεσαι τοσο καυλωμενος; με εμενα δεν φτιαχνεσαι; κτλ
Μου θύμισες μια βλαμμένη που είχα και μου απαιτούσε μεγάλους έρωτες και που όταν της είχα ζητήσει να φορέσει νάυλον κάλτσες είχε πει παρεξηγημένη το αμίμητο "δηλαδή δεν καβλώνεις και μόνο που με αγαπάς;". Συγνώμη, αλλά αν σου λέει "με εμένα δε φτιάχνεσαι;" η γυναίκα είναι βούρλο, σόρρυ κιόλας.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Η απάντηση είναι ....έχω φετίχ ...μου αρέσεις και εσύ φυσικά αλλά σε γουστάρω με ζαρτιερες και ψηλοτάκουνα με μίνι φόρεμα...η...γουστάρω να βλέπουμε τσόντα Μ;χι όχι για μένα αλλά για να βλεπεις τα χύσια από πουτσες που πετάγονται Χάχαχα

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.287
Πόντοι
1.046
Η απάντηση είναι ....έχω φετίχ ...μου αρέσεις και εσύ φυσικά αλλά σε γουστάρω με ζαρτιερες και ψηλοτάκουνα με μίνι φόρεμα...η...γουστάρω να βλέπουμε τσόντα Μ;χι όχι για μένα αλλά για να βλεπεις τα χύσια από πουτσες που πετάγονται Χάχαχα
Καλά τώρα, εσύ ψάχνεις λογικές απαντήσεις σε βλαμμένη γυναίκα... Ήμουν εκεί και τα έζησα. Αν δεν καβλώνεις και μόνο που την αγαπάς (και πρόσεξε κακομοίρη μην και δεν την αγαπάς, τη μάμησες), τότε είσαι ελεεινό σωβινιστικό σκουλήκι.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.812
Πόντοι
6.536
O τύπος μπούστης( :effemine: )που άνοιξε το νήμα εξαφανίστηκε.

:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom