Passenger01
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2021
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Αλήθεια είναι αυτό αλλά οι 9/10 "γυναίκες" αποδείχτηκαν με τρίτο πόδι!! Γι'αυτό τα μέλη είμαστε λίγο... Επιφυλακτικοί να το πω;;;ενταξει και εγω το ιδιο σκεφτηκα ...
αλλα εσυ το πηγες 10 βηματα πιο μπροστα ...
δεν ειναι απαραιτητο αδελφε να ειναι κλωνος ...
γενικα παντως το site δεν ειναι "women friendly"
Auto eniosa tote pou ekane eggrafi kai gia auto den ekana kammia anartisi....apla autes oi antidraseis sas epivevaionoun auti tin aisthisi....ενταξει και εγω το ιδιο σκεφτηκα ...
Καλύτερα με χρέωση για να είμαστε ξεκάθαροι και ξηγημένοι!!!με χρεωση η δωρεαν?
Eilikrina den xero ti simainei i ennoia tou ''klonou''?ενταξει και εγω το ιδιο σκεφτηκα ...
Να σε καλωσορίσω εγκάρδια λοιπόν και είμαι ο πρώτος που θα είμαι αρωγός στην προσπάθεια σου να γίνεις αποδεκτή!!!Auto eniosa tote pou ekane eggrafi kai gia auto den ekana kammia anartisi....apla autes oi antidraseis sas epivevaionoun auti tin aisthisi....
Σε ευχαριστώ πολύ για την επισήμανσηΝα σε καλωσορίσω εγκάρδια λοιπόν και είμαι ο πρώτος που θα είμαι αρωγός στην προσπάθεια σου να γίνεις αποδεκτή!!!
Μια μικρή επισήμανση όμως, βάσει κανόνων του σάη, μη γράφεις γκρίνγκλις σε παρακαλώ!
Μάλλον για αυτό τον λόγο το site δεν είναι κατάλληλο για γυναίκεςαν βγει γκομενα εδω και ψαχνει πραγματικα για σεξ ειναι απιθανο να βρει γιατι ολοι θα πιστεψουν οτι εχει και τριτο ποδι
εδω βγαινουν τυποι που λενε οτι καμια φορα καρφωνουν και χωρις λεφτα και πεταγεται τυπος ιακωβος και λοιποι με πυθωνες
υπαρχουν τυποι εδω μεσα που νομιζουν οτι το σεξ γινεται μονο με πληρωμη
Καλοπροαίρετες απαντήσεις και καμιά διάθεση για κάτι άλλο.Auto eniosa tote pou ekane eggrafi kai gia auto den ekana kammia anartisi....apla autes oi antidraseis sas epivevaionoun auti tin aisthisi....
Λογικό να νιώθουμε άβολα και οι γυναίκες το ίδιο.Εκεινη την ώρα είτε ντρέπεσαι είτε θέλεις να κάνεις με τη γκόμενα η το γκόμενο αυτά που βλέπειςΑλήθεια γιατί τις περισσότερες φορές οι άντρες νιώθετε άβολα να βλέπετε μια τσόντα (έτσι είδα τις λέει το site) με μια γυναίκα? Δεν περνάει από το μυαλό σας ότι και για εμάς μπορεί να είναι τόσο απολαυστικές όσο για εσάς?
Και αν δεν το δοκιμάσεις τότε δεν ξέρεις αν υπάρχει ντροπή σε κάποιον από τους δύοΛογικό να νιώθουμε άβολα και οι γυναίκες το ίδιο.Εκεινη την ώρα είτε ντρέπεσαι είτε θέλεις να κάνεις με τη γκόμενα η το γκόμενο αυτά που βλέπεις
μια χαρα ειναι, απλα θελει να το δεις χαβαλεδιαρικα, εφοσων υπαρχει η ανωνυμια και η μυστικοτητα πισω απο εναν υπολογιστη πασης φυσης. αρα ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει... ακομα και μαλακιες (δημοσια).Μάλλον για αυτό τον λόγο το site δεν είναι κατάλληλο για γυναίκες
Μανάρι μ την ξέρεις καλά τη δουλειά σου! Εχεις βρει το ευαισθητο σημειο μας .......Αλήθεια γιατί τις περισσότερες φορές οι άντρες νιώθετε άβολα να βλέπετε μια τσόντα (έτσι είδα τις λέει το site) με μια γυναίκα? Δεν περνάει από το μυαλό σας ότι και για εμάς μπορεί να είναι τόσο απολαυστικές όσο για εσάς?
Εγώ αισθάνομαι άβολα γιατί είναι απολαυστικές για αυτές και μετά θέλουν σεξια κ τέτοια και δεν με αφήνουν να φαω το pop corn μου και να δω αν θα το παντρευτεί στο τέλος το κορίτσιΑλήθεια γιατί τις περισσότερες φορές οι άντρες νιώθετε άβολα να βλέπετε μια τσόντα (έτσι είδα τις λέει το site) με μια γυναίκα? Δεν περνάει από το μυαλό σας ότι και για εμάς μπορεί να είναι τόσο απολαυστικές όσο για εσάς?
το δικο σου προβλημα μωρη πιξοψηφιδωτη κλασομπανιερα, ειναι οτι ολος ο συλλογος της αφγανοπακιστανικης φυλης του λεκανοπεδιου αττικης, σε εχουν για τσοντα.Προσωπικά το πρόβλημα μου με τις τσόντες είναι ότι μετά από κάνα δεκάλεπτο με παίρνει ο ύπνος.
ειναι το πιξομωρο μου.παντου μαζι εσεις χερι χερι.
μηπως μενετε παρεα και μας τρολλαρετε?
τι κολπα του κανεις εκει μωρη στραβοπατημενη ελεφαντισια κουραδα ????Τραβάτε με κι'ας κλαίω είσαι ρε δροσερούλη μου φαίνεται.