Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
Είναι κλασική φάτσα που στις φωτογραφίες δυνατών μουνιών ξεφτιλίζεται στα σχόλια!Ο ορισμος της λαθος φωτογραφιας προφιλ
Ετσι περιμενεις να γαμησεις ?
![]()
Είναι κλασική φάτσα που στις φωτογραφίες δυνατών μουνιών ξεφτιλίζεται στα σχόλια!Ο ορισμος της λαθος φωτογραφιας προφιλ
Ετσι περιμενεις να γαμησεις ?
![]()
Ναι αλλα αν εχει κανα μαγαζι η κερναει καμια μπελβεντερε να δεις πως κανουν τα σουργελα in real lifeΕίναι κλασική φάτσα που στις φωτογραφίες δυνατών μουνιών ξεφτιλίζεται στα σχόλια!
Τότε όμως δεν ξεφτιλίζεται στα σχόλια! Οι γκόμενες του απαντάνε και δεν μπαίνει στον κόπο να γράψει ένα σωρό αναπάντητα μουνοδουλίστικα σκουπιδοσχόλια που προκαλούν γέλιο σε 5000 φίλους της εκάστατε εμφανίσιμης γκόμενας!Ναι αλλα αν εχει κανα μαγαζι η κερναει καμια μπελβεντερε να δεις πως κανουν τα σουργελα in real life
Καλα ναι αλλο αυτο. Απλα θελω να πω οτι δεν μετραει τι μουτρα εχει ο αλλος αλλα τι φραγκαΤότε όμως δεν ξεφτιλίζεται στα σχόλια! Οι γκόμενες του απαντάνε και δεν μπαίνει στον κόπο να γράψει ένα σωρό αναπάντητα μουνοδουλίστικα σκουπιδοσχόλια που προκαλούν γέλιο σε 5000 φίλους της εκάστατε εμφανίσιμης γκόμενας!
Είναι κλασική φάτσα που στις φωτογραφίες δυνατών μουνιών ξεφτιλίζεται στα σχόλια!
Τότε όμως δεν ξεφτιλίζεται στα σχόλια! Οι γκόμενες του απαντάνε και δεν μπαίνει στον κόπο να γράψει ένα σωρό αναπάντητα μουνοδουλίστικα σκουπιδοσχόλια που προκαλούν γέλιο σε 5000 φίλους της εκάστατε εμφανίσιμης γκόμενας!
Χαχαχαχα...είχα σκεφτεί κι εγώ να κάνωto tsek in στο αλκατράζ θα βοηθουσε άραγε τύπε;![]()
Καλα ναι αλλο αυτο. Απλα θελω να πω οτι δεν μετραει τι μουτρα εχει ο αλλος αλλα τι φραγκα
Εχω βγει με μια απο Jaumo..
Περιεργο μαν μουεγώ με την τελευταία γκόμενα που μιλούσα από face κάποια στιγμή έβαλα στο face το avatar που έχω εδώ, μου λέει τι είναι αυτό ? μόλις της έιπα ότι είμαι οπαδός του αρτέμη με διέγραψε![]()
εγώ με την τελευταία γκόμενα που μιλούσα από face κάποια στιγμή έβαλα στο face το avatar που έχω εδώ, μου λέει τι είναι αυτό ? μόλις της έιπα ότι είμαι οπαδός του αρτέμη με διέγραψε![]()
Είναι κλασική φάτσα που στις φωτογραφίες δυνατών μουνιών ξεφτιλίζεται στα σχόλια!
Άσχημος δεν είναι απλά έχει κάτι το κακομοίρικο ή είναι σαν να βγήκε μόλις από το χειρουργείο
Λες νάχει καμιά συγγένεια με το σίχαμα?πιο πολυ σαν να βγηκε μολις απο την εφορια μοιαζει τυπε :S :S :S
Λες νάχει καμιά συγγένεια με το σίχαμα?
σου στέλνω πμ θέλω τεχνική βοήθειατυπε δε νομιζω,το σιχαμα πρεπει να ειναι χαρουμενο οταν βγαινει απο το σινε αβερωφ που το γαμανε οι γυφτοι,οι πακιστανοι και οι αραπηδες :S :S :S![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε ο κοσμος του ιντερνετ είναι πολύ μικρος! Μπαινουν εδώ μεσα και κατασκοπεύουν. Θυμασαι το ειχα γραψει και την άλλη φορά για οσους λένε πολλα. Τι δουλεια κάνουν , με ποια έχουν μπλέξει , τι σκηνικο παιζεται κτλπ.
Θα αγοράζεις , δεν θα πουλάς! ;)