Νέα

sabrina travesti.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anomalos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

topmarried1977

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2014
Like
16
Πόντοι
0
αλβανακι που το παιζει ελληνοαλβανακι. συναντηση πριν πολλα χροννια πανω απο 5 σιγουρα μετρια πραγματα εγω ειμαι μονο τοπ και μου ελεγε οτι δεν τισ αρεσει να ειναι τοπ καθολου αλλα στις φωτο αλλα δειχνει. μετριο κορμι καπως γεματουλα αλλα οχι πολυ θυληκη. δεν ξαναπηγα υπαρχουν πιο ομορφα κοματια.

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
δεν κατάλαβα πως είναι Αλβανάκι , αν ισχύει αυτό που γράφεις, θα μεγάλωσε από πολύ μικρή εδώ. Φιλότιμη και εξυπηρετική να ικανοποιήσει ό,τι ζήτησα. Έχω θετικές εντυπώσεις και στους 2 ρόλους

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
δεν κατάλαβα πως είναι Αλβανάκι , αν ισχύει αυτό που γράφεις, θα μεγάλωσε από πολύ μικρή εδώ. Φιλότιμη και εξυπηρετική να ικανοποιήσει ό,τι ζήτησα. Έχω θετικές εντυπώσεις και στους 2 ρόλους

Όπως τα λέει ο φίλος! Ούτε εγώ κατάλαβα κάτι για Αλβανάκι! Μια χαρά φιλότιμη, θετικές εντυπώσεις και από εμένα!

topmarried1977

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2014
Like
16
Πόντοι
0
Όπως τα λέει ο φίλος! Ούτε εγώ κατάλαβα κάτι για Αλβανάκι! Μια χαρά φιλότιμη, θετικές εντυπώσεις και από εμένα!

Παιδιά για να μην παρεξηγηθώ μου το εχει πει μόνη της το από που ειναι, όσο για τισ υπηρεσίες της, έχουν περάσει χρόνια οπότε πολλά αλλαζουν...

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
φίλε Ιανός, σου είπε την κουβέντα αυτή για σε γκαβλώσει  :hi:

Stories