Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 163
- Πόντοι
- 1
Αυτές είναι topΗ Ερίκα έφυγε από Σαλονίκη, πάντα τα καλύτερα, να είναι καλά να την απαμβάνουμε όλοι, αλλά περιμένουμε και την όλγα και την Αλεξάνδρα
Αυτές είναι topΗ Ερίκα έφυγε από Σαλονίκη, πάντα τα καλύτερα, να είναι καλά να την απαμβάνουμε όλοι, αλλά περιμένουμε και την όλγα και την Αλεξάνδρα
Της αρέσει το τσακούζιείχα χτες session μαζί της στο πρίαμος μέσα στο τζακούζι με άδειασε στην κυριολεξία ,το session έγινε μέσα στο τζακούζι από πόδια που τα έγλυφα ,στράπ ,ουρολαγνεία τα χέρια μου δεμένα με χειροπέδες και με έκανε ότι ήθελε εννοείται cbt,φτύσιμο,σφαλιάρες ,στο μασάζ προστάτη απογειώθηκα
Γιατί να μην έρχεται Σαλονίκη φεύγει με πολλά φράγκαΈρικα και Αλεξάνδρα τι τους πούνε οι άλλες,η Αλεξάνδρα πανέξυπνη με φοβερό dungeon στσ βόρεια προάστια η έρικα άλλη φάση τόσα χρόνια στο bdsm και πάει Θεσσαλονίκη δεν ακούει ισχυρογνώμων αλλά στο αυταρχικό η καλύτερη
Επειδή έχει πολλά session και στην ΑθήναΓιατί να μην έρχεται Σαλονίκη φεύγει με πολλά φράγκα
Αγοράζει σπίτι στην ΘεσσαλονίκηΜε την ερίκα έχω κάνει ένα από τα καλύτερα σεσσιόν καταπληκτική στο αυταρχικό κάναμε ότι είχε συμφωνηθεί και με προχώρησε έκανα και ουρολαγνεία καὶ στράπ και μασάζ προστάτη που δεν είχα ξανακάνει πεντακάθαρη μοσχομύριζε και επειδή με έριξε και χαστούκια και φτυσίματα τα είχα ζητήσει το στόμα της και το σάλιο της είχαν πολύ ωραία γεύση πολύ καλή και η επιλογή του στούντιο που έμενε και σίγουρα δεν ήταν πιωμένη είχε τον πλήρη έλεγχο σε Όλα μακάρι να ξαναέρθει σύντομα όμορφη γυναίκα εξωτερικά αλλά και εσωτερικά και δεν κάθεται μόνο μία ώρα το απολαμβάνει αυτή την αίσθηση άφησε σε εμένα
Θα σε κάνει να τα πάντα η Ερίκα, Σαλονίκη έρχετε συνέχεια φεύγει με πολλά φράγκα αλλά τα αξίζειΤην γνώρισα στην Λάρισα είναι εκπληκτική σε όλα ,εκμεταλεύτηκε κάθε σπιθαμή από το διαμέρισμα για να με καυλώσει και να με ξευτιλίσει ,την ξαναπήρα τηλέφωνο να την έβλεπα Αθήνα αλλά πήγαινε Θεσσαλονίκη ,θα την ξαναδώ σίγουρα
Το αγαπημένο της εαν δεν θέλεις στραπόν πιστεύετε αξίζει η Έρικα;
Το απολαμβάνει αυτό είναι το καλύτερο ,περήφανος που την υπηρετώΒαρύ όνομα η Ερικα!Πριν καιρο που την επισκέφτηκα πολύ καλες εντυπωσεις! Η τυπισσα ηξερε τη δουλεια της.
Δεν την γνωρίζω ,πάντως η ericca δέχεται και χωρίς να κάνεις stραπ on αν και είναι το αγαπημένο τηςΚαλησπέρα, αναρωτιέμαι εδώ και καιρό αν μια αφέντρα ονόματι αν θυμάμαι καλά Αφροδίτη, πριν από πολλά χρόνια έκανε sessions σε ένα διαμέρισμα πάνω από την Πατησίων η οποία έμοιαζε πάρα πολύ με την Έρικα(λογικα όταν ήταν νεότερη). Αν θυμάμαι ήταν το ίδιο αυταρχική και δε σε δεχόταν αν δε δεχόσουνα strap on. Μήπως θυμάται κανένας ή γνωρίζει κάτι γι αυτό?
Στην Λάρισα είχε φέρει μαζί της πολλά strap on και μεγάλα και μικράΈχω πάει τρεις φορές στην κυρία Ερικα και η μόνη «κριτική» που έχω είναι δεν έχει δονητή αρκετά μεγάλο για μένα όποτε βάζει 2-3 μέσα. Είναι καταπληκτική σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και φαίνεται ότι γουστάρει αυτό που κάνει