Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
56
Πόντοι
0
Μετά από καιρό κατέβηκα Αθήνα και επισκέφτηκα την θέα Erika, Πέρασα καταπληκτικά και μακάρι να εμένα Αθήνα να την επισκεφτούν συνέχεια. Πέρασα καταπληκτικά, και την ευχαριστώ πολύ. Ανυπομονώ να περάσουν οι γιορτές να ξανάρθω Αθήνα να πάω να περάσω τέλεια

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
240
Πόντοι
20
Κάθε session μαζί της και διαφορετικό δηλώνω καψούρης

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
240
Πόντοι
20

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
182
Πόντοι
0
ποια είναι αυτη η ρωσιδα μαζι της? εχουμε καποιοΗ ρω λινκ?

ξέρει κανείς αν είναι αθήνα τώρα;
Αθήνα είναι,η ρωσίδα για εμένα είναι για soft καταστάσεις ο leader είναι η έρικα το πιο δυνατό χαρτί στο αυταρχικό,με φουλ ενέργεια

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
130
Πόντοι
0
Μετά από καιρό κατέβηκα Αθήνα και επισκέφτηκα την θέα Erika, Πέρασα καταπληκτικά και μακάρι να εμένα Αθήνα να την επισκεφτούν συνέχεια. Πέρασα καταπληκτικά, και την ευχαριστώ πολύ. Ανυπομονώ να περάσουν οι γιορτές να ξανάρθω Αθήνα να πάω να περάσω τέλεια
Ευτυχώς την ξαναείδα στην Λάρισα εξαιρετική όπως την προηγούμενη φορά δοκιμάστε να σας κάνει τον πρωκτικό οργασμό

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
130
Πόντοι
0
φιλε μου δεν παιζετε η Ερικα στο δημοσιο σεσσιον πιο παρκο και προχωρημενη ωρα εμενα με εντυσε με εβαψε μου φορεσε και κολαρο εκεινη ντυμενη Αφεντρα και πηγαμε για φαγητο και ποτο και μου εκανε διαφορα παιχνιδια δημοσια τωρα κανονιζουμε να με ξαναβγαλει ετσι την αλλη κυριακη η δευτερα θα μου πει ποτε μπορει
Πω πω αυτή ειναι εμπειρία ζωής

ANALgitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2024
Like
330
Πόντοι
21
18.500 άτομα την ακολουθούν μόνο στο ένα της προφίλ,στην σελίδα της 11.000 και στο άλλο προφίλ 7.000,επίσης είναι η μόνη αφέντρα που βάζει το πραγματικό της όνομα
Έχω χρόνια να τη δω αλλά κάποτε ήταν καύλα.

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
130
Πόντοι
0
  • Έχει ψυχή και είναι τύπισσα και το πιο σημαντικό αυτό που γράφουν όλοι δεν κρατάει ρολόι βέβαια πρέπει να βγει και χημεία βέβαια αλλά μαζί της νιώθω άνετα,
    Είναι κορυφή τι να λέμε τα δίνει όλα και όταν με γαμάει χύνει το ζει συν ότι είναι πεντακάθαρη, μασάζ προστάτη που μου έχει κάνει έλιωσα στην κυριολεξία,cbt, δέσιμο και καθαρή και η ίδια και ο χώρος της,κορυφή στο strap και στα mind games, sounding σκέτη καύλα και δεμένος,δεν παίζεται η τύπισσα πάντα με ωραίο ντύσιμο και τα πόδια της περιποιημένα,βαμμένα κόκκινα,μασάζ προστάτη ενώ με είχε δεμένο και έλεγχο οργασμού είναι top

Στην Λάρισα μία ώρα ,είχε πολλά
Την είδα πριν λίγες ημέρες στην Λάρισα κούκλα και στο παιχνίδι εξαιρετική
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έτσι είναι ακόμα καύλα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.410
Πόντοι
9.297

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
370
Πόντοι
21
Τελευταία τροποποίηση:

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
370
Πόντοι
21
Για ποια λέμε;
Για το ξανθό με τον μαύρο πλαστικό πουτσο ανά χείρας;
Αυτή ανηψουλα είναι ρε,όχι θεία....
Το καλύτερο session μόνο μαζί της και έχω κατασταλάξει μόνο στην έρικα, μου έχει κάνει και cbt και orgasm control και sounding φοβερή εμπειρία, και μέσα στο τζακούζι που έχω κάνει session με άδειασε στην κυριολεξία ,το session έγινε μέσα στο τζακούζι από πόδια που τα έγλυφα ,στράπ ,ουρολαγνεία τα χέρια μου δεμένα με χειροπέδες και με έκανε ότι ήθελε εννοείται φτύσιμο,σφαλιάρες ,στο μασάζ προστάτη απογειώθηκα

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
370
Πόντοι
21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom