Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
100
Πόντοι
0
Αυτά είχες γράψει από Κυρία έγινε θεία?εκτίθεσαι
Ο μπαρμαγιάννης ξεχνάει και τι έχει γράψει ,την έρικα την έχω δει δύο φορές στην Λάρισα κούκλα και καταπληκτική στο παιχνίδι

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
167
Πόντοι
1
Την γνωρίζεις?
μπαρμπαγιαννης έγραψε:

Ρε νιαμου, σας έχει ξετρυπήσει όλα και δε σέβεστε τίποτα. Η κυρία έρικα θα λέτε

Την γνωρίζεις?
μπαρμπαγιαννης έγραψε:

Τα παίξε ο μπαρμπαγιαννης και έπαθε αμνησία

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
358
Πόντοι
21
Δεν την έχω δει και ποιτε ρε τυπε. Εσείς δε μιλάτε καλά.
Αφού δεν την έχεις δει γιατί έγραψες ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

που το γνωρίζεις τι έχει κάνει?

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
358
Πόντοι
21
Ορίστε η εμπειρία μου!! Γενικά μου αρέσει το sissy bi και είμαι πελάτης της! Παίρνω τηλέφωνο το περασμένο Σεπτέμβρη μεσημεράκι για να κανονίσουμε ένα σεσσιον sissy bi για την επόμενη μέρα!! Μου λέει θα πάρει τηλέφωνα για να δει αν υπάρχει κάποιος διαθέσιμος! Με παίρνει μετά από μισή ώρα και μου λέει οκ για αύριο απογευματάκι αφού επιβεβαιωθεί το πρωί!! Παίρνω τηλ την επόμενη μέρα το πρωί επιβεβαιώνω και απλά μου λέει να πάω λιγάκι νωρίτερα για να με φτιάξει!! Πηγαίνω το απόγευμα και μου ρίχνει ένα έντονο βάψιμο με πολύ make up και με ντύνει πραγματική Τσούλα με ένα κοφτό βρακακι και μια κοντη μίνι φούστα με δίχτυ καλσόν και ψηλά τακούνια! και με κάνει αγνώριστη ούτε που φαινομουν ότι είμαι άντρας!! Αφού μου δώσε και όνομα και αναμέναμε την άφιξη του φίλου της ( εκείνη την ώρα οι παλμοί μου είχαν ανέβει ) μου τράβηξε κ μερικές φώτο με το κινητό της παίρνοντας σέξυ στάσεις! Ξαφνικά χτυπάει κουδούνι μου λέει να πάω στο κουζινακι της! Μπαίνει ο κύριος ήταν μεγαλύτερος από μένα με φωνάζει με το όνομα που μου δε δώσει και έρχομαι στο σαλονακι με διατάζει να τους σερβίρω 2 ποτάκια ! Ετοίμασα τα ποτάκια τους σερβίρω και με διατάζει να κάτσω στα πόδια του! Κάθομαι και αρχίζει να με κουτουπωνει και να παίζει μέσα από το κοκοράκι μου με τη τρ..πα μου!! Ξαφνικά λέει να σηκωθώ και να του χωρεψω αισθησιακά και μετά να κάτσω πάλι πάνω του !! Αρχίζω και νιώθω στα οπίσθιά μου να του χει γίνει τούμπανο ! Πάμε μέσα λέει η κυρία να νιώσουμε πιο άνετα βάζει το στραπον της και αρχίζει να με παίρνει αφού με έχει μπουκωσει ο φίλος της!!
ωραία φάση

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.389
Πόντοι
2.646

Stories