Ακόμα μετράει, προσέχει τον εαυτούλης τς
Την πήρα τηλέφωνο να μου πει αν θα έρθει Λάρισα και μου είπε σύντομα,το καλύτερο session έχω κάνει μαζί τηςΔεν έχει γράψει τίποτα στο προφίλ της για Θεσσαλονίκη
Ακόμα μετράει, προσέχει τον εαυτούλης τς
Την πήρα τηλέφωνο να μου πει αν θα έρθει Λάρισα και μου είπε σύντομα,το καλύτερο session έχω κάνει μαζί τηςΔεν έχει γράψει τίποτα στο προφίλ της για Θεσσαλονίκη
Το αντίθετο,έχεις κάνει session με την έρικα?Η ερικα μιλάει σαν πιωμένη
Η καλύτερη για εμένα αλλά θα περιμένεις βλέπει εμάς που μας ξέρειςΕπειδή η Λόλα βλέπω αργεί να επιστρέψει λέω να δοκιμάσω Έρικα...Ποια είναι η γνώμη σας;
Δεν το βλέπει σαν δουλειά είναι αυθεντική αφέντραΒαρύ όνομα η Ερικα!Πριν καιρο που την επισκέφτηκα πολύ καλες εντυπωσεις! Η τυπισσα ηξερε τη δουλεια της.
Στο ύπνο του, Σαλονίκη κάθεται 20 μέρες και φεύγει με πολλά φράγκα αλλά ξέρει βδσμ, άλλες έρχονται μόνο για τρεις μέρες μετά καπούτΤο αντίθετο,έχεις κάνει session με την έρικα?
Ναι και έχει καταφέρει με μασάζ προστάτη να τελειώσω και από πίσω,μία κατηγορία μόνη της είναι, τίμια καθαρή και κούκλαΓαμάει καλύτερα και από άντρα
Το γνωρίζω το ζει η έρικα και δεν κάνει ξεπέτεςΔεν το βλέπει σαν δουλειά είναι αυθεντική αφέντρα
Επειδή η Λόλα βλέπω αργεί να επιστρέψει λέω να δοκιμάσω Έρικα...Ποια είναι η γνώμη σας;
Συμφωνώ ,εμένα με έβγαλε και έξω στην βεράντα στο σκυλόσπιτο και με πήρε μετά με πήγε στην άλλη βεράντα και καθόταν πάνω στην μπαμπού καρέκλα και έγλυφα τα πόδια της, φτύσιμο και σφαλιάρες αν έκανα κάτι λάθος ,ήπια και την χρυσή της βροχήΤο καλύτερο fisting που έχω κάνει και τρελό στραπόναρισμα, στο λεκτικό έπαθα πλάκα, σε άλλη διάσταση με πήγε, πριν το fisting της είχα πει ότι θέλω και να της γλυψω τα κωλομέρια, πρώτα με γάμησε και μετά έχωσε την μούρη μου στα κωλομέρια της
Αυθεντική και ανωμαλιάραΔεν το βλέπει σαν δουλειά είναι αυθεντική αφέντρα
Και στην Λάρισα που παίξαμε εξαιρετικήΣαλονίκη την Ερίκα την θέλουμε
Ω ναι πρωκτικός οργασμός το βίωσαΤίμια και δηλώνω καψούρης , με ξεφτιλίζει νοιώθω και καύλα στο σταπάρισμα έχει καταφέρει να με κάνει να τελειώνω και από πίσω με μασάζ προστάτη και φίστινκ
Δεν σας έβλεπαν;δεν θα τολμούσα να το κάνω βέβαια ποτέ μην λες ποτέ,αν δεν έρθει σύντομα Λάρισα θα πάω Αθήνα για δουλειά και θα την επισκεφτώΣυμφωνώ ,εμένα με έβγαλε και έξω στην βεράντα στο σκυλόσπιτο και με πήρε μετά με πήγε στην άλλη βεράντα και καθόταν πάνω στην μπαμπού καρέκλα και έγλυφα τα πόδια της, φτύσιμο και σφαλιάρες αν έκανα κάτι λάθος ,ήπια και την χρυσή της βροχή
Είναι εξαιρετικήΔεν το βλέπει σαν δουλειά είναι αυθεντική αφέντρα
Εγώ θα σου πρότεινα να την πάρεις τηλέφωνο και να την ρωτήσεις το εξής πολύ απλό:Πολλά σχόλια της πλέκουν το εγκώμιο και σε άλλα μιλάνε για σάπια δόντια,60 χρόνων μπεκροκανατα..Βλεπω και κατι φωτος επεξεργασμενες με φιλτρα κτλ..Τι παίζει τελικά από τα 2 ρε μάγκες ?Ήθελα να την συναντήσω αλλά μαγκωνω με τα αρνητικά σχόλια που ανέφερα.. Έχω δει Λολα πολλές φορές και η γυναίκα είναι ΤΟΠ..θέλω κάτι αντίστοιχο..Η Κυρία Ερικκα μπορεί να με κάνει να νιώσω έτσι?
Εγώ θα σου πρότεινα να την πάρεις τηλέφωνο και να την ρωτήσεις το εξής πολύ απλό:
"κυρία Έρρικα αν όταν ανοίξετε την πόρτα διαφέρετε πολύ από τις φωτογραφίες που βλέπω στις αγγελίες θα μπορέσω να φύγω χωρίς φασαρίες;"
Αν σου πει "ναι" τότε κλείσε ραντεβού και πήγαινε, δε χάνεις τίποτα. Αν σου πει όχι φαντάζομαι πως καταλάβεις γιατί το κάνει.