Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
148
Πόντοι
0
Ακόμα μετράει, προσέχει τον εαυτούλης τς

Δεν έχει γράψει τίποτα στο προφίλ της για Θεσσαλονίκη
Την πήρα τηλέφωνο να μου πει αν θα έρθει Λάρισα και μου είπε σύντομα,το καλύτερο session έχω κάνει μαζί της

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.210
Πόντοι
4.510
Επειδή η Λόλα βλέπω αργεί να επιστρέψει λέω να δοκιμάσω Έρικα...Ποια είναι η γνώμη σας;

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
214
Πόντοι
0

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
214
Πόντοι
0

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
249
Πόντοι
21
Το αντίθετο,έχεις κάνει session με την έρικα?
Στο ύπνο του, Σαλονίκη κάθεται 20 μέρες και φεύγει με πολλά φράγκα αλλά ξέρει βδσμ, άλλες έρχονται μόνο για τρεις μέρες μετά καπούτ

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
272
Πόντοι
20
Γαμάει καλύτερα και από άντρα
Ναι και έχει καταφέρει με μασάζ προστάτη να τελειώσω και από πίσω,μία κατηγορία μόνη της είναι, τίμια καθαρή και κούκλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν το βλέπει σαν δουλειά είναι αυθεντική αφέντρα
Το γνωρίζω το ζει η έρικα και δεν κάνει ξεπέτες

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
272
Πόντοι
20
Επειδή η Λόλα βλέπω αργεί να επιστρέψει λέω να δοκιμάσω Έρικα...Ποια είναι η γνώμη σας;

είτε είσαι πρωτάρης είτε προχωρημένος η γυναίκα το έχει ,σε ψυχολογεί σου κόβει κουστούμι που λέμε και το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
272
Πόντοι
20
Το καλύτερο fisting που έχω κάνει και τρελό στραπόναρισμα, στο λεκτικό έπαθα πλάκα, σε άλλη διάσταση με πήγε, πριν το fisting της είχα πει ότι θέλω και να της γλυψω τα κωλομέρια, πρώτα με γάμησε και μετά έχωσε την μούρη μου στα κωλομέρια της
Συμφωνώ ,εμένα με έβγαλε και έξω στην βεράντα στο σκυλόσπιτο και με πήρε μετά με πήγε στην άλλη βεράντα και καθόταν πάνω στην μπαμπού καρέκλα και έγλυφα τα πόδια της, φτύσιμο και σφαλιάρες αν έκανα κάτι λάθος ,ήπια και την χρυσή της βροχή

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
148
Πόντοι
0
Τίμια και δηλώνω καψούρης , με ξεφτιλίζει νοιώθω και καύλα στο σταπάρισμα έχει καταφέρει να με κάνει να τελειώνω και από πίσω με μασάζ προστάτη και φίστινκ
Ω ναι πρωκτικός οργασμός το βίωσα

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
148
Πόντοι
0
Συμφωνώ ,εμένα με έβγαλε και έξω στην βεράντα στο σκυλόσπιτο και με πήρε μετά με πήγε στην άλλη βεράντα και καθόταν πάνω στην μπαμπού καρέκλα και έγλυφα τα πόδια της, φτύσιμο και σφαλιάρες αν έκανα κάτι λάθος ,ήπια και την χρυσή της βροχή
Δεν σας έβλεπαν;δεν θα τολμούσα να το κάνω βέβαια ποτέ μην λες ποτέ,αν δεν έρθει σύντομα Λάρισα θα πάω Αθήνα για δουλειά και θα την επισκεφτώ

CostaCurta

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
34
Πόντοι
0
Πολλά σχόλια της πλέκουν το εγκώμιο και σε άλλα μιλάνε για σάπια δόντια,60 χρόνων μπεκροκανατα..Βλεπω και κατι φωτος επεξεργασμενες με φιλτρα κτλ..Τι παίζει τελικά από τα 2 ρε μάγκες ?Ήθελα να την συναντήσω αλλά μαγκωνω με τα αρνητικά σχόλια που ανέφερα.. Έχω δει Λολα πολλές φορές και η γυναίκα είναι ΤΟΠ..θέλω κάτι αντίστοιχο..Η Κυρία Ερικκα μπορεί να με κάνει να νιώσω έτσι?

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
690
Πόντοι
86
Πολλά σχόλια της πλέκουν το εγκώμιο και σε άλλα μιλάνε για σάπια δόντια,60 χρόνων μπεκροκανατα..Βλεπω και κατι φωτος επεξεργασμενες με φιλτρα κτλ..Τι παίζει τελικά από τα 2 ρε μάγκες ?Ήθελα να την συναντήσω αλλά μαγκωνω με τα αρνητικά σχόλια που ανέφερα.. Έχω δει Λολα πολλές φορές και η γυναίκα είναι ΤΟΠ..θέλω κάτι αντίστοιχο..Η Κυρία Ερικκα μπορεί να με κάνει να νιώσω έτσι?
Εγώ θα σου πρότεινα να την πάρεις τηλέφωνο και να την ρωτήσεις το εξής πολύ απλό:
"κυρία Έρρικα αν όταν ανοίξετε την πόρτα διαφέρετε πολύ από τις φωτογραφίες που βλέπω στις αγγελίες θα μπορέσω να φύγω χωρίς φασαρίες;"
Αν σου πει "ναι" τότε κλείσε ραντεβού και πήγαινε, δε χάνεις τίποτα. Αν σου πει όχι φαντάζομαι πως καταλάβεις γιατί το κάνει.

CostaCurta

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
34
Πόντοι
0
Εγώ θα σου πρότεινα να την πάρεις τηλέφωνο και να την ρωτήσεις το εξής πολύ απλό:
"κυρία Έρρικα αν όταν ανοίξετε την πόρτα διαφέρετε πολύ από τις φωτογραφίες που βλέπω στις αγγελίες θα μπορέσω να φύγω χωρίς φασαρίες;"
Αν σου πει "ναι" τότε κλείσε ραντεβού και πήγαινε, δε χάνεις τίποτα. Αν σου πει όχι φαντάζομαι πως καταλάβεις γιατί το κάνει.

CostaCurta

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
34
Πόντοι
0
Καταλαβαίνω τι λες φίλε.Αλλα σκέφτομαι ότι όταν θα την ρωτήσω θα μου πει ναι ίδια είμαι..Και αν πάω και τελικά δεν είναι όπως τα λέει τι?Έχει φασαρία?Το να μου πει όχι δεν είμαι ιδια με τις φωτός χλωμό το κόβω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom