δεν γνωριζω σε ποια Δεσποινα αναφερεσαι..Εμμονη να βγαλω Αφεντρες αχρηστες προσωπικα δεν εχω..ειδικα απο τη στιγμη που υπαρχω σ αυτο το χωρο 5 6 χρονια και εχω επισκεφτει τις τοπ Λολα,Αφροδιτη,Αρτεμη και κανα δυο φορες την Περσα ;)
Αλλα δε θα δεχτω να τσουβαλιαζονται Αφεντρες με χρονια εμπειρια με την καθε αποτυχημενη πρωην βιζιτου που θυμηθηκε στα γεραματα να πιασει το στραπον.Αμα της αρεσε θα το εκανε και πιο νεα.
Η Σαντρα ετσι για την ιστορια κανει τη μανα της Γαλανου στην τσοντα και πηδιεται κανονικα.
δεν ξέρεις σε ποιά Δέσποινα αναφέρομαι ε ;;; Εσύ η ίδια δε γράφεις σε πολύ προηγούμενο ποστ σου για την ιδιοκτητρια του Limit Up afentra Despain ????
ξεχνάς Αφροδίτη, ξεχνάς .....
Λοιπόν , επειδή είσαι ΜΕΓΑ ΤΡΟΛ που έχεις μπει στο φόρουμ και γράφεις ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να κάνεις ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ του Λιμιτ άπ, του χώρου σου δηλ. και της Αφροδίτης που είσαι εσύ, σού μάζεψα ό,τι έχεις γράψει, κακιασμένη γεροντοκόρη για όλες τις άλλες αφέντρες στα 100+ πόστ που έχεις κάνει με αποκλειστικό λόγο να θάψεις τις υπόλοιπες αφέντρες και να αναδείξεις -αποθεωσεις την Αφροδίτη !
Αυτά είναι τα δικά σου πόστ:
Για Same Place :'' Δεν ξαναγυρνά στις δόξες του, διεκπεραιωτικό ρόλο παίζουν οι αφέντρες εκεί, '' δεν είμαι τερατολάγνος να πάω με αυτές '' κλπ
Για Νανά : ''πρώην στουντιοκόριτσο, κοντέυει τα 40, δεν έχει φρεσκάδα ''
Για Κάτια- Μισέλ : ''ωχ το κανα το λάθος, αν τις φιμώσεις και δεν γκαρίζουν καλές είναι ! ''
Για Ορνέλα : '' αν αρέσκεσαι στα κιλάκια, καλή ήταν και η Ορνέλα''
Για Ερικα : ''στις φώτο μοιάζει με τραβεστί ''
Για Αϊντα- Βαρώνη : ''κακομοίρες είναι αφού η μια έφτασε να δηλώνει και βαρώνη άκουσα ''
Για Underground- Alexandra : ''η αλήθεια είναι ότι δεν μού αρέσει να πηγαίνω στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα ''
Για Σάντρα : '' πρώην αποτυχημένη βιζιτού που γαμιόταν σε βίντεο της Σιρίνα ''
Πόσο τραγική μπορείς να είσαι μωρή , πόσο ;;;;
Πραγματικά δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό στο χώρο, για πρώτη φορά με εσένα συμβάινει !!
Τη Λόλα γιατί τήν αναφέρεις συνεχώς, η Λόλα στο ΣΑΜΕ έχει εργαστεί για χρόνια, τί σχέση έχει με το ΛΙΜΙΤ ΑΠ ;;
Η Άρτεμις ;;; Τί σχέση έχετε με την Άρτεμη ;
ΥΓ Ειλικρινά ντρέπομαι για πάρτι σου. Τέτοια ξεφτίλα έχω καιρό να δώ ...