Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
430
Πόντοι
21
Ναι της τα έριξαν επειδή είναι η καλύτερη και είχε βάλει και το πραγματικό της όνομα η μόνη που δεν κρύφτηκε ποτέ
είχε τα καλύτερα profil ,30.000 ακόλουθους και στα δύο προφίλ της αλλά δυστυχώς υπάρχει η αντιζηλία στην Ελλάδα ζούμε

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
430
Πόντοι
21
Δεν σας έβλεπαν;δεν θα τολμούσα να το κάνω βέβαια ποτέ μην λες ποτέ,αν δεν έρθει σύντομα Λάρισα θα πάω Αθήνα για δουλειά και θα την επισκε

Δεν σας έβλεπαν;δεν θα τολμούσα να το κάνω βέβαια ποτέ μην λες ποτέ,αν δεν έρθει σύντομα Λάρισα θα πάω Αθήνα για δουλειά και θα την επισκεφτώ
Δεν πιστεύω ότι μας έβλεπαν αλλά και αυτό έχει την καύλα του,στην βεράντα ενώ καθότανε στην μπαμπού καρέκλα να της γλύφω τα πόδια με τάπα πίσω και να πίνω την χρυσή της βροχή,φτύσιμο ενώ καθόμουν κάτω με το λουρί μου και της έγλυφα τα πόδια,μετά εγώ κάτω και όρθια η έρικα και μπούκωμα εναλλάξ τα πόδια της και κατόπιν δική της εντολή γλύψιμο παντού εννοείται ότι με στράπαρε και μετά με πήγε μέσα στον σταυρό δεμένο εκεί έγινε ο τέλειος έλεγχος οργασμού

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
263
Πόντοι
21
Μετά από καιρό κατέβηκα Αθήνα και επισκέφτηκα την θέα Erika, Πέρασα καταπληκτικά και μακάρι να εμένα Αθήνα να την επισκεφτούν συνέχεια. Πέρασα καταπληκτικά, και την ευχαριστώ πολύ. Ανυπομονώ να περάσουν οι γιορτές να ξανάρθω Αθήνα να πάω να περάσω τέλεια
Την περιμένουμε Σαλονίκη την ερίκα, μπεσαλού γυναίκα και ξέρει βδσμ αλλά δεν κάνει σεξ

Τελευταία τροποποίηση:

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
140
Πόντοι
1
Καλησπερα Και Καλο Μηνα, Κατεβηκα Αθηνα Για το 3ημερο και Επισκεφτηκα την θεα Ερικα.Περασα Καταπληκτικα Οπως Παντα Οταν Ερχομαι Αθηνα.Θα Το Ξανα πω Οτι Ειναι Η Καλυτερη Στο Σκληρο Bdsm Που αρεσκομαι και Δεν Την Αλλαζω Με Καμια.Πεντακαθαρη,Παρα Πολυ Καλη Σε Αυτο που κανει και το κυριοτερο δεν δουλευει με το ρολοι.Πριν Ξαναγυρισω Στον Τοπο μου Θα Ξαναπαω!!!!!!!!

MIKY73

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
124
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους και καλη σαρακοστη .Το σαββατο βρεθηκα ακομα μια φορα με την Ερικα και περασαμε τελεια .Σαν υποτακτικος που ειμαι και με εμπειρια απο πολλες αφεντρες κατεληξα στην ερικα γιατι μαζι της εμαθα οτι το bdsm δεν ειναι μονο πονος και ταπεινωση αλλα πολλα πραγματα μαζι .Για εμενα η τελεια αφεντρα ειναι αυτη που θα καταφερει να σε εξουσιασει μονο με το βλεμα της να σε σαγηνεψει ωστε να αφεθεις στα θελω της και να σε κανει να ξεπερνας τα ορια σου χωρις καν να το καταλαβεις.Ολα αυτα τα εζησα και τα ζω μονο με την ερικα ,εχουμε κανει σκηνικα που ουτε που τα φανταζομουνα ,για αυτο για εμενα ειναι κορυφη στο αυταρχικο

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
326
Πόντοι
21
Να την ρωτήσεις αν μπορείς να αποχωρήσεις χωρίς φασαρίες, όχι μόνο αν είναι η ίδια.

Δεν έχει σταματήσει αλλά είναι πιο επιλεκτική ,τίμια,καθαρή αφέντρα,δεν βασίζεται στην ομορφιά της αλλά στο μυαλό της, σου κόβει κουστούμι με το που θα σε δει ,καψούρης μαζί της το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι παλαιότερα μου έπαιρνε 100 ευρώ όσο και να καθόμασταν ενώ τώρα για δύο ώρες 200

Έχει τα δίκια της η κάθε άσχετη ζητάει 100 ευρώ μόνο για ποδολαγνεία,μας καλόμαθε

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
326
Πόντοι
21
Την επισκέφτηκα προχτές που είχε κενό, εκτός από στράπ και φίστινγκ που είναι τα αγαπημένα της για άλλη μία φορά στον σταυρό ballbasting και έλεγχο οργασμού , γλώσσα έξω και γλύψιμο στα πόδια της ,άλλο level η γυναίκα

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
246
Πόντοι
21
Την περιμένω στην Λάρισα,να με διδάξει
Όποιος την έχει γνωρίσει θα καταλάβει την διαφορά είναι γεννημένη αφέντρα και πολύ σωστή σε όλα της ,εχέμυθη ,όμορφη,καθαρή και προπάντων έμπειρη

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
246
Πόντοι
21
καλημερα σε ολους και καλη σαρακοστη .Το σαββατο βρεθηκα ακομα μια φορα με την Ερικα και περασαμε τελεια .Σαν υποτακτικος που ειμαι και με εμπειρια απο πολλες αφεντρες κατεληξα στην ερικα γιατι μαζι της εμαθα οτι το bdsm δεν ειναι μονο πονος και ταπεινωση αλλα πολλα πραγματα μαζι .Για εμενα η τελεια αφεντρα ειναι αυτη που θα καταφερει να σε εξουσιασει μονο με το βλεμα της να σε σαγηνεψει ωστε να αφεθεις στα θελω της και να σε κανει να ξεπερνας τα ορια σου χωρις καν να το καταλαβεις.Ολα αυτα τα εζησα και τα ζω μονο με την ερικα ,εχουμε κανει σκηνικα που ουτε που τα φανταζομουνα ,για αυτο για εμενα ειναι κορυφη στο αυταρχικο
H ericca με μύησε στο bdsm,την υπηρετώ χρόνια

trampling boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
10
Πόντοι
0
Η Erica ήταν η πρώτη εμπειρία μου στο BDSM αρχάριος τότε με έκανε να νιώσω πολύ άνετα και να μην φοβηθώ, έκτοτε έχουμε κάνει πολύ σκληρό session ! Έχει μεγάλη εμπειρία!

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
430
Πόντοι
21
Η Erica ήταν η πρώτη εμπειρία μου στο BDSM αρχάριος τότε με έκανε να νιώσω πολύ άνετα και να μην φοβηθώ, έκτοτε έχουμε κάνει πολύ σκληρό session ! Έχει μεγάλη εμπειρία!
Στα 19 της ξεκίνησε αυτή την στιγμή είναι η πιο έμπειρη από όλες ,είναι η καψούρα μου

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
246
Πόντοι
21
Τυχερός που την υπηρετώ,

Αντικειμενικά είναι πανέμορφη ,,μαζί της ανακάλυψα την υποτακτική μου φύση,αφέθηκα στην θέληση της,γιατί για για εμένα η σχέση Αφέντρας-σκλάβου είναι μία σχέση αμφίδρομη δούναι και λαβείν με αλληλοσεβασμό και αμέριστη εμπιστοσύνη.Η ericca νοιάστηκε για εμένα με γαλούχησε με τις αξίες της και την συμπεριφορά της που θεωρεί ότι είναι καλό με στόχο την πρόοδο και εξέλιξη σε όλους τους τομείς της ζωής μου και πέραν του προσωπικού,στην ουσία με βελτίωσε προτείνοντας τις επιθυμίες της και τα θέλω της,η καλύτερη αφέντρα με διαφορά

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
430
Πόντοι
21
Την ξαναεπισκτέφτηκα αλλά όχι μόνος μου μαζί με την φίλη μου που της αρέσει το λεσβιακό και ο πόνος,αρχίσαμε από το δωμάτιο στο κρεβάτι έπαιξε με την φίλη μου εγώ κοιτούσα και έμεινα τι καύλα να βλέπεις δύο γυναίκες να παίζουν ,γλυψίματα και την στράπαρισε η έρικα αλλά και η φίλη μου δεν έμεινε αμέτοχη πρώτη φορά είδα την έρικα τόσο καυλωμένη ,μετά στο μικρό σαλονάκι με λουρί και οι δύο να της γλύφουμε τα πόδια να μας φτύνει και να μας χαστουκίζει ,είχε και συνέχεια στο μπαλκόνι που μας έδωσε την χρυσή της βροχή φορώντας πάντα τα λουριά μας μετά με έβαλε στον σταυρό και την φίλη στο μεσαιωνικό μαστίγωμα και στους δύο μας αλλά φόρεσε και γάντι και έπαιζε την φίλη μου με το χέρι της μπρός και πίσω ,σε εμένα είχε βάλει σφήνα καταπληκτική εμπειρία

Zohs91

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2019
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας πόσο κοστίζει το ραντεβού και που έχει χώρο στην Αθήνα θα κατέβω την άλλη εβδομάδα για λίγες μέρες και σκέφτομαι να πάω έχω πάει Θεανώ είναι και κοντά και βολεύει πολύ ωραία πέρασα καλή γυναίκα και όμορφη,τώρα για την Ερικα πρώτη θα πάω

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
430
Πόντοι
21
Καλησπέρα σας πόσο κοστίζει το ραντεβού και που έχει χώρο στην Αθήνα θα κατέβω την άλλη εβδομάδα για λίγες μέρες και σκέφτομαι να πάω έχω πάει Θεανώ είναι και κοντά και βολεύει πολύ ωραία πέρασα καλή γυναίκα και όμορφη,τώρα για την Ερικα πρώτη θα πάω
Στην Καλλιθέα έχει χώρο το οικονομικό καλύτερα να το συζητήσεις μαζί της σε εμένα παίρνει 100 ευρώ για μία ώρα,με την φίλη μου την λεσβία που πήγα και μείναμε δύο ώρες 250,τα αξίζει και με το παραπάνω

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
326
Πόντοι
21
Στην Καλλιθέα έχει χώρο το οικονομικό καλύτερα να το συζητήσεις μαζί της σε εμένα παίρνει 100 ευρώ για μία ώρα,με την φίλη μου την λεσβία που πήγα και μείναμε δύο ώρες 250,τα αξίζει και με το παραπάνω
Εσύ κλαιγόσουν που έδωσες 200 για δύο ώρες μόνος σου για να σας πάρεις μόνο 250 και σε εσένα και στην γκόμενα σου για δύο ώρες θα πέρασε πολύ super

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
326
Πόντοι
21
Άλλο level η γυναίκα

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
368
Πόντοι
21
Δεν πιστεύω ότι μας έβλεπαν αλλά και αυτό έχει την καύλα του,στην βεράντα ενώ καθότανε στην μπαμπού καρέκλα να της γλύφω τα πόδια με τάπα πίσω και να πίνω την χρυσή της βροχή,φτύσιμο ενώ καθόμουν κάτω με το λουρί μου και της έγλυφα τα πόδια,μετά εγώ κάτω και όρθια η έρικα και μπούκωμα εναλλάξ τα πόδια της και κατόπιν δική της εντολή γλύψιμο παντού εννοείται ότι με στράπαρε και μετά με πήγε μέσα στον σταυρό δεμένο εκεί έγινε ο τέλειος έλεγχος οργασμού
Δεν κολώνει η έρικα σε τίποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom