Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
368
Πόντοι
21
Έχω πάει τρεις φορές στην κυρία Ερικα και η μόνη «κριτική» που έχω είναι δεν έχει δονητή αρκετά μεγάλο για μένα όποτε βάζει 2-3 μέσα. Είναι καταπληκτική σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και φαίνεται ότι γουστάρει αυτό που κάνει
Θα είχες πάει πριν χρόνια έχει όλα τα μεγέθη επειδή το γουστάρει το στράπ

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
330
Πόντοι
21
Session κάνω μαζί της συχνά,άλλο level η γυναίκα,στράπ και φίστινγκ μου έχει κάνει, αλλά είναι δυνατή σε όλα και στο ballbasting, όταν η γυναίκα έχει φαντασία και ενέργεια όπως η έρικα το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
368
Πόντοι
21

Όταν φοράει δερμάτινα ρούχα και μπότες πάνω από το γόνατα με καυλώνει απίστευτα.
Πά
Θα είχες πάει πριν χρόνια έχει όλα τα μεγέθη επειδή το γουστάρει το στράπ

Όταν φοράει δερμάτινα ρούχα και μπότες πάνω από το γόνατα με καυλώνει απίστευτα.
Πάντα είναι περιποιημένη και καθαρή αλλά αυτό που μετρά είναι ότι κατέχει το αυτσρχικό

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
430
Πόντοι
21
2 Session έχω κάνει αυτό τον μήνα και όχι μόνος με την φίλη μου έδωσα αρκετά χρήματα θα ξαναπάω αλλά μετά από ένα μήνα

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
306
Πόντοι
20
Έρχεται στην Λάρισα, έκλεισα μαζί της την τελευταία μέρα που θα μείνει για να έχει περισσότερο χρόνο , είναι εξαιρετική,το καλύτερο παιχνίδι που μου έχει κάνει αφέντρα

ARTOFXXX

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Πως επικοινωνουμε παιδια;;;
Για καμια θεσσαλονικη καμια πληροφορια;

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
330
Πόντοι
21

Στο κάνε σέξ βάζει αγγελίες το πιο δυνατό χαρτί στο bdsm, αυθεντική Αφέντρα

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
246
Πόντοι
21
Αξίζει με τα 1000 η ericca,γιατί εκτός από ποδολαγνεία και strap-on είναι καταπληκτική στα mind games, από εκεί ξεκινούν όλα μου ελέγχει το μυαλό μου και μετά το σώμα μου συν ότι έχει έχει εξετάσεις από δημόσιο νοσοκομείο και δεν κρατάει ρολόι να σε διώξει στην μία ώρα,χρόνια πολλά σήμερα έχει την ονομαστική της εορτή

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
140
Πόντοι
1
Καλησπέρα,Κατέβηκα για Αθήνα λόγω άδειας και επισκέφθηκα την Έρικα.Περασα Καταπληκτικά μαζί της όπως πάντα.Να πω και Χρόνια πολλά μια και είναι η ονομαστική της εορτή!!Είμαι λάτρης του ξύλου και ευχαριστήθηκα ακόμα μια συνεδρία με την Έρικα.

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
330
Πόντοι
21
Να την χαιρόμαστε και να μας κάνει πάντα καλό παιχνίδι ιδίως πρωκτικό οργασμό

Έρχεται στην Λάρισα, έκλεισα μαζί της την τελευταία μέρα που θα μείνει για να έχει περισσότερο χρόνο , είναι εξαιρετική,το καλύτερο παιχνίδι που μου έχει κάνει αφέντρα
Μόλις έφυγα από το σπίτι της να ξέρεις ότι ακόμα δεν έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες,όπως και να έχει καλό ταξίδι να έχει και να την προσέχετε

Τελευταία τροποποίηση:

the_fish

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Ειναι εκπληκτικο οτι μιλανε οι κλωνοι μεταξυ τους και απανταει ο ενας στον αλλο με ακριβως την ιδια "γλωσσα".....

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
330
Πόντοι
21
Ειναι εκπληκτικο οτι μιλανε οι κλωνοι μεταξυ τους και απανταει ο ενας στον αλλο με ακριβως την ιδια "γλωσσα".....
Μην ζηλεύεις βάλε το χέρι στην τσέπη και πήγαινε και εσύ αν μπορείς

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
330
Πόντοι
21
Μην ζηλεύεις βάλε το χέρι στην τσέπη και πήγαινε και εσύ αν μπορείς

Δεν θυμάσαι τι είχες γράψει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom