Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

MIKY73

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
118
Πόντοι
0
Ενώ εσύ ήσουν παρών; Τον πιστεύω γιατί απλά δεν είχε λόγο να πει ψέματα. Από την άλλη η ώριμη μαντάμ λέει κατά κόρον ψέματα με πρώτο και καλύτερο τις φωτογραφίες που αναρτά και είναι προ 20ετίας, Στις φωτογραφίες μοιάζει 30 ενώ είναι πολύ πάνω από 50.

Όσο και να χτυπιέσαι η Vida είναι ακριβώς όπως τις φωτογραφίες αντίθετα με την ώριμη μαντάμ που είναι πολύ πάνω από 50. Επίσης ότι και να γράφεις για αφέντρες που μου αρέσουν δε με αφορά γιατί εγώ γράφω τη γνώμη μου αντίθετα με εσάς τα τρολάκια που σας βάζει η μαντάμ να γράφετε ψέματα ή κάποιοι λογαριασμοί είναι η ίδια η μαντάμ.
Το ότι σήκωσε όλη την γειτονιά στο πόδι με τις τσιρίδες της είναι γεγονός για αυτό πονάει τόσο. Έφαγε την χυλόπιτά της και δε μπορούσε να χωνέψει ότι σε κάποιους δεν αρέσουν οι 50+
εσυ που δεν εισαι τρολακι αλλα γελακια ξερεις να κανεις και να υποστηριζεις μια συγκεκριμενη κυρια και καλα κανεις τουλαχιστον μην λετε βλακειες για σαπια δοντια κτλ 10 χρονια και ξερω την ερικα και δεν ισχυει κατι τετοιο ο καθενας μας κανει την επιλογη του και η διαφορα μου με εσας ειναι οτι ποτε δεν κατηγορω αφεντρες που δεν μου ααρεσουν μονο και μονο για να ειμαι αγαπητος στην αφεντρα μου

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
804
Πόντοι
86
Έχεις μεγάλη καψούρα μαζί της ήσουν παρών?έχει τσαγανό η μιλφάρα η βίντα αν δεν είχε την Αφροδίτη να την βοηθήσει στα αζήτητα,και εσύ είχες γράψει ότι είναι η καλύτερη άνοιξε τα σχόλια σου
Η καλύτερη ότι είναι η Vida; Φυσικά και το έχω γράψει. Και η Έρικα είναι καλή στο αυταρχικό αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι πολύ πάνω από 50

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
325
Πόντοι
21
Η καλύτερη ότι είναι η Vida; Φυσικά και το έχω γράψει. Και η Έρικα είναι καλή στο αυταρχικό αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι πολύ πάνω από 50
Άσχετη είναι η βίντα

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
804
Πόντοι
86
εσυ που δεν εισαι τρολακι αλλα γελακια ξερεις να κανεις και να υποστηριζεις μια συγκεκριμενη κυρια και καλα κανεις τουλαχιστον μην λετε βλακειες για σαπια δοντια κτλ 10 χρονια και ξερω την ερικα και δεν ισχυει κατι τετοιο ο καθενας μας κανει την επιλογη του και η διαφορα μου με εσας ειναι οτι ποτε δεν κατηγορω αφεντρες που δεν μου ααρεσουν μονο και μονο για να ειμαι αγαπητος στην αφεντρα μου
Εγώ δεν έγραψα για σάπια δόντια γιατί πριν 8 χρόνια που την είχα δει δεν είδα κάτι τέτοιο, αλλά είχα γράψει αυτό που είχα δει. Ότι μου φάνηκε τότε που είχα πάει αρκετά πάνω από 45, κάνε την πρόσθεση και θα δεις πόσο είναι τώρα.

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
325
Πόντοι
21

Εγώ δεν έγραψα για σάπια δόντια γιατί πριν 8 χρόνια που την είχα δει δεν είδα κάτι τέτοιο, αλλά είχα γράψει αυτό που είχα δει. Ότι μου φάνηκε τότε που είχα πάει αρκετά πάνω από 45, κάνε την πρόσθεση και θα δεις πόσο είναι τώρα.
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά έχεις εμμονή με την έρικα 45άρα την κάνω

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.486
Πόντοι
736
βρε καλώς τον, για δες ποιος ανέφερε στο άσχετο το όνομα της Vida και μετά ξαναγράψε
γιατι ειναι καποια θεοτητα και απαγορευεται να αναφερουμε το ονομα της επι ματαιω? και εσενα τι σε ορισανε? εχεις πιασει σβαρνα εδω και ποσο οτι νημα υπαρχει για να μιλας μονο για vida και ξαναλεω δικαιωμα σου. αλλα το να εχεις αποψει για γεγονοτα που δεν ησουν παρων ειναι οτι ποιο τραγικο εχω δει στην κυριολεξια ανηκεις στην κατηγορια των προβατων που ακολουθουν τυφλα χωρις να εχουν στοιχεια στα χερια τους.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
804
Πόντοι
86
γιατι ειναι καποια θεοτητα και απαγορευεται να αναφερουμε το ονομα της επι ματαιω? και εσενα τι σε ορισανε? εχεις πιασει σβαρνα εδω και ποσο οτι νημα υπαρχει για να μιλας μονο για vida και ξαναλεω δικαιωμα σου. αλλα το να εχεις αποψει για γεγονοτα που δεν ησουν παρων ειναι οτι ποιο τραγικο εχω δει στην κυριολεξια ανηκεις στην κατηγορια των προβατων που ακολουθουν τυφλα χωρις να εχουν στοιχεια στα χερια τους.
Γεια σου ρε τσοπάνη, τί έγινε; Σε πήρε τηλέφωνο η ώριμη μαντάμ και σου είπε να την υποστηρίξεις;

MIKY73

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
118
Πόντοι
0
ε ξαναδες την και τωρα απο κοντα και μετα ελα να μου πεις

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
804
Πόντοι
86
Ναι πουλάκι, ότι πιστεύεις εσύ. Γράψε και άλλα ψέματα όπως ότι είναι δύσκολο να βρει κάποιος ραντεβού ενώ βαράει μύγες, ή ότι δεν τσίριζει όταν της έριξε χυλόπιτα ο άνθρωπος. Θα σου χαλάσω εγώ τη διάθεση;

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
325
Πόντοι
21
Ναι πουλάκι, ότι πιστεύεις εσύ. Γράψε και άλλα ψέματα όπως ότι είναι δύσκολο να βρει κάποιος ραντεβού ενώ βαράει μύγες, ή ότι δεν τσίριζει όταν της έριξε χυλόπιτα ο άνθρωπος. Θα σου χαλάσω εγώ τη διάθεση;
Σε έστειλε αδιάβαστο

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.486
Πόντοι
736
Γεια σου ρε τσοπάνη, τί έγινε; Σε πήρε τηλέφωνο η ώριμη μαντάμ και σου είπε να την υποστηρίξεις;
να την υποστηριξω πανω σε τι? πιστευεις οτι εχεις καποια αξια για την ερικα και για την καθε ερικα που αξιζει να ασχοληθει μαζι σου? οντως ισχυει η αφροδιτη βοηθησε την vida οταν ηρθε πρωτη φορα αθηνα εφοσον ειχε φαει πορτα απο ολες τις υπολοιπες που ειχε μιλησει. (οσο και να κοπανηθεις ισχυει το εχει πει αλλη αφεντρα οτι την πηρε η vida τηλεφωνο για συνεργασια και αρνηθηκε για προσωπικους της λογους που δεν χρειαζονται αναφορα) το ιδιο εκανε και η ερικα αρνηθηκε να συνεργαστει μαζι της

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
804
Πόντοι
86
Σε έστειλε αδιάβαστο
Ναι πουλάκι, ότι πιστεύεις εσύ. Γράψε και άλλες φαντασιώσεις όπως ότι είναι δύσκολο να βρει κάποιος ραντεβού ενώ βαράει μύγες, ή ότι δεν τσίριζε όταν της έριξε χυλόπιτα ο άνθρωπος. Θα σου χαλάσω εγώ τη διάθεση;

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
804
Πόντοι
86
να την υποστηριξω πανω σε τι? πιστευεις οτι εχεις καποια αξια για την ερικα και για την καθε ερικα που αξιζει να ασχοληθει μαζι σου? οντως ισχυει η αφροδιτη βοηθησε την vida οταν ηρθε πρωτη φορα αθηνα εφοσον ειχε φαει πορτα απο ολες τις υπολοιπες που ειχε μιλησει. (οσο και να κοπανηθεις ισχυει το εχει πει αλλη αφεντρα οτι την πηρε η vida τηλεφωνο για συνεργασια και αρνηθηκε για προσωπικους της λογους που δεν χρειαζονται αναφορα) το ιδιο εκανε και η ερικα αρνηθηκε να συνεργαστει μαζι της
Ναι πουλάκι, ότι πιστεύεις εσύ. Γράψε και άλλες φαντασιώσεις όπως ότι είναι δύσκολο να βρει κάποιος ραντεβού ενώ βαράει μύγες, ή ότι δεν τσίριζε όταν της έριξε χυλόπιτα ο άνθρωπος. Θα σου χαλάσω εγώ τη διάθεση;

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
325
Πόντοι
21
Εσύ παρακολουθείς το νήμα της

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.486
Πόντοι
736
εμαθες και το copy paste?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom