Ενώ εσύ ήσουν παρών; Τον πιστεύω γιατί απλά δεν είχε λόγο να πει ψέματα. Από την άλλη η ώριμη μαντάμ λέει κατά κόρον ψέματα με πρώτο και καλύτερο τις φωτογραφίες που αναρτά και είναι προ 20ετίας, Στις φωτογραφίες μοιάζει 30 ενώ είναι πολύ πάνω από 50.
εσυ που δεν εισαι τρολακι αλλα γελακια ξερεις να κανεις και να υποστηριζεις μια συγκεκριμενη κυρια και καλα κανεις τουλαχιστον μην λετε βλακειες για σαπια δοντια κτλ 10 χρονια και ξερω την ερικα και δεν ισχυει κατι τετοιο ο καθενας μας κανει την επιλογη του και η διαφορα μου με εσας ειναι οτι ποτε δεν κατηγορω αφεντρες που δεν μου ααρεσουν μονο και μονο για να ειμαι αγαπητος στην αφεντρα μουΌσο και να χτυπιέσαι η Vida είναι ακριβώς όπως τις φωτογραφίες αντίθετα με την ώριμη μαντάμ που είναι πολύ πάνω από 50. Επίσης ότι και να γράφεις για αφέντρες που μου αρέσουν δε με αφορά γιατί εγώ γράφω τη γνώμη μου αντίθετα με εσάς τα τρολάκια που σας βάζει η μαντάμ να γράφετε ψέματα ή κάποιοι λογαριασμοί είναι η ίδια η μαντάμ.
Το ότι σήκωσε όλη την γειτονιά στο πόδι με τις τσιρίδες της είναι γεγονός για αυτό πονάει τόσο. Έφαγε την χυλόπιτά της και δε μπορούσε να χωνέψει ότι σε κάποιους δεν αρέσουν οι 50+